הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשלב שמן זית בתפריט

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
יש לכם דרכים להציע לאיך לשלב את השמן זית? אני צריך לצרוך ביום 3 כפות ואני לא יודע איך לשלב אותם..חשבתי על סלט אבל אני בחיטוב ואני יצטרך לספור את הקלוריות של הירקות
יש לכם עוד דרכים?

לא משנה איך
אני הייתי ממליץ לחלק קצת לכל ארוחה בשל נוחיות ופריסת כמות השומן
אבל זה ממש לא הכרחי וקריטי

• פותח/ת השרשור
לא משנה איך
אני הייתי ממליץ לחלק קצת לכל ארוחה בשל נוחיות ופריסת כמות השומן
אבל זה ממש לא הכרחי וקריטי
התכוונתי לשלב את זה שיהיה טעים כמו בסלט שאפשר לשלב אותו ( אני בחיטוב ולא יכול סלט כי אז אני יצטרך לחשב את הקלוריות של הירקות- לפחות ככה נראלי)

אממ.. אולי עם מעט חומץ זה יהיה טעים
אני שותה שמן זית כפית 1 ישר לפה בכל ארוחה חח.. לי לא מפריע הטעם

אני אוהב שעתיים לפני שינה לדפוק הכל בוואט האחת

ניסיתי כמה פעמים לשים באורז, כף שמן בצלחת אורז (אחרי שהאורז מוכן). אהבתי את הטעם שזה מוסיף.

• פותח/ת השרשור
אממ.. אולי עם מעט חומץ זה יהיה טעים
אני שותה שמן זית כפית 1 ישר לפה בכל ארוחה חח.. לי לא מפריע הטעם

אני אוהב שעתיים לפני שינה לדפוק הכל בוואט האחת

ניסיתי כמה פעמים לשים באורז, כף שמן בצלחת אורז (אחרי שהאורז מוכן). אהבתי את הטעם שזה מוסיף.
תודה רבה דרך אגב ניסיתי לשתות את זה וזה לא כזה מגעיל אבל השפתיים מרגישות מגעיל כזה לא יודע איך להסביר
יש לי עוד שאלה: אני צריך לחשב ירקות בחיטוב כי בדקתי קצת את הנושא הזה וראיתי מקומות שאומרים שכן וכאלה שאומרים שלא..ואם אני יוכל לאכול את הירקות בלי לחשב את הקלוריות אני יוכל לשלב את השמן זית בסלט

יש לי עוד שאלה: אני צריך לחשב ירקות בחיטוב כי בדקתי קצת את הנושא הזה וראיתי מקומות שאומרים שכן וכאלה שאומרים שלא..
תלוי בך עד כמה אתה רוצה לדייק. אני זוכר שחישבתי כמה פעמים ויצא לי סלט גדול (לא זוכר כמה מכל דבר היה אבל זה מילא קערה בכיף) יצא לי 100 וקצת קלוריות.
בכל מקרה גם אם אתה מחשב, אז תחשב ותוריד טיפה ממקור פחמימה כלשהו.

לא מבין למה ננעלת על 3 כפות שמן זית, אפשר להכניס מקורות שומן נוספים שיותר קלים לבליעה ואכילה לדוגמה שמן קוקוס, אגוזים, שקדים, טחינה, אבוקדו.

Back
למעלה תחתית