הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבחירת אוזניות

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
היי 😃
אני מחפש אוזניות לאימון, אני רוצה אוזניות שממש מכסות את כל האוזן.
הרבה אמרו ליSennheiser טובות מאוד.
הטווח מחירים שלי 200-300שקל ויש כל כך הרבה במחיר הזה שזה פשוט מבלבל אותי ואין לי מושג מה הכי טוב..
הדרישות מהאוזניות:
שלא יהיו שבריריות
איכות טובה, בעיקר של בסים
שהאיכות תשאר גם שאני על פול ווליום
שיחזיקו לאורך זמן ולא ימותו אחרי חודש

תודה

אוזניות שמכסות את כל האוזן מתאימות לאימון ?
אם כן לי יש משהו שהזמנתי מחול UE6000 של לוגיטק, הזמנתי מאיביי, באמת אוזניות ברמה.

sennheiser momentum on ear
יש לי אותן הן מצויינות.
אבל מה, אזניות on ear לא אוטמות אותך 100% מהסביבה כמו over ear. אבל מצד שני, over ear באימון אולי יהיה כבר מוגזם מידי.

נסה לחפש באינטרנט Monster iSport , המחיר שלהם קצת יותר יקר אבל אולי תמצא משהו...

• פותח/ת השרשור
אולי לא ממש הבינו איזה אוזניות אני מתכוון, אוזניות שממש עוטפות את כל האוזן, שהאוזן לא תיצור מגע עם הריפוד של האוזניות.
ותביאו אוזניות ממש איכותיות במחירים גבוהים ונראה יש מצב נקנה

אולי לא ממש הבינו איזה אוזניות אני מתכוון, אוזניות שממש עוטפות את כל האוזן, שהאוזן לא תיצור מגע עם הריפוד של האוזניות.
ותביאו אוזניות ממש איכותיות במחירים גבוהים ונראה יש מצב נקנה
לי יש כאלו שמכסות את כל האוזן, באמת פצצה. רשמתי לך למעלה את הדגם תחפש ביקורות.

לא ברור.
מה הקשר בין אוזניות לאימון לבין אוזניות שמכסות את האוזן.
אוזניות שמכסות את האוזן לא מתאימות לאימון מהסיבה הפשוטה שאתה מזיעה באוזניים והן יהרסו תוך שבוע,מה גם שזה לא נוח כל 2 דקות לנגב את האוזניים מזיעה.

• פותח/ת השרשור
לא ברור.
מה הקשר בין אוזניות לאימון לבין אוזניות שמכסות את האוזן.
אוזניות שמכסות את האוזן לא מתאימות לאימון מהסיבה הפשוטה שאתה מזיעה באוזניים והן יהרסו תוך שבוע,מה גם שזה לא נוח כל 2 דקות לנגב את האוזניים מזיעה.
אני אוהב את האוזניות האלה ויש להם סאונד בנזונה בגלל האטימות...
לא יתאים לאימון בכלל?

אני קיבלתי לפני שבוע את האזניות BLUDIO. אחרי שהיו לי ביטס אלחוטיות.. Marshel והנזק לכיס היה רב. החלטי לשמוע בעצת חבר ולרכוש אוזניות בסכום של תקשיב טוב - 80 שקל! האוזניות שוות כל שקל, מתעלות בקלות על אזניות שעולות פי כמה. באמת תענוג גדול. צליל שנשמר נקי גם בעוצמות גבוהות.. כבר הספקתי להעביר איתן 4 אימונים.. ובאמת שמבסוט עליהם. בין הקניות היותר משתלמות שעשיתי לאחרונה. עמידות, שמע מעולה, מעוצבות. איכותיות ולא חבל להרוס. הינה הם בארץ לעומת איביי: http://www.musicworld.co.il/index.php?route=product/product&product_id=1277
בכל אופן נהניתי כל שניה, את הסוללה הייתי צריך להטעין אחרי האימון השני. כלומר החזיקו לי שעתיים בווליום של 75 אחוז.

אני גם לא ממליץ על אוזניות עם ביטול רעשים מכל סוג שהוא(כולל אטימות) לחדר כושר,מהסיבה הפשוטה שאתה צריך להיות מודע לסביבה שלך שחס וחלילה לא תכנס למישהו עם המוט של הסקוואט לתוך הראש.

אני קיבלתי לפני שבוע את האזניות BLUDIO. אחרי שהיו לי ביטס אלחוטיות.. Marshel והנזק לכיס היה רב. החלטי לשמוע בעצת חבר ולרכוש אוזניות בסכום של תקשיב טוב - 80 שקל! האוזניות שוות כל שקל, מתעלות בקלות על אזניות שעולות פי כמה. באמת תענוג גדול. צליל שנשמר נקי גם בעוצמות גבוהות.. כבר הספקתי להעביר איתן 4 אימונים.. ובאמת שמבסוט עליהם. בין הקניות היותר משתלמות שעשיתי לאחרונה. עמידות, שמע מעולה, מעוצבות. איכותיות ולא חבל להרוס. הינה הם בארץ לעומת איביי: http://www.musicworld.co.il/index.php?route=product/product&product_id=1277
בכל אופן נהניתי כל שניה, את הסוללה הייתי צריך להטעין אחרי האימון השני. כלומר החזיקו לי שעתיים בווליום של 75 אחוז.

יש לי אותם ובזמנו המלצתי עליהן גם @White Walker

אני כמעט ולא מטעין אותם אבל אני לא דוגמא כי אני לא משתמש כבד של האוזניות ושומע מוזיקה נון סטופ, לוקח אותם רק לאימונים בסטים הכבדים ולהעביר את האירובי המייגע על ההליכון.

ביתרונות:

ווליום גבוה, אפשר לעשות איתן שיחות טלפון או להפוך אותן לאוזניות חוטיות(מקבלים איתם כבל AUX)

2 דברים שפחות אהבתי בהן זה שהקשת שלהן היא מפלסטיק ככה שמהר מאוד אפשר לעשות להן נזק אם לא שמים לב.

עוד דבר זה שלא משנה כמה מרחיבים אותן מבחינת הגודל על הראש הן לוחצות מאוד, יש כאלו שיאהבו - אני פחות גם מהסיבה הפשוטה שאחרי חצי שעה של ווליום גבוה עם הלחץ של האזניות מהר מאוד אפשר לקבל כאב ראש.

Bottom Line
אוזניות שנותנות תמורה טובה בהתאם למחיר

אני עם JBL Reflect BT Sport וממש מרוצה.
תסתכל פה: באג מולטי סיסטם
תחפש אולי במחיר יותר טוב...
הסוללה מחזיקה להרבה זמן יחסית כלומר תצטרך להטעין בערך פעם בשבוע פעמיים גג.
שומעים טוב יושב טוב על האוזן וזה בלי כבל אז בכלל תענוג. 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית