הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גדילה?

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי היה לי ולחבר וויכוח על מתי מופרש הורמון גדילה ואם כשאתה ישן עם אור דולק\מכובה אז זה משפיע על הפרשת ההורמון?
האם שינה בלילה עם אור דולק גורמת להפחתה בשחרור הורמון הגדילה או שלישון עם אור דולק או מכובה לא משפיע על הפרשת הורמון הגדילה?
אשמח לתשובה עם מקור מוסמך

אני יודע שתיהיה אולי השפעה על מלטונין לא חושב שיש קשר להורמון גדילה

השינה תהיה פחות עמוקה ואיכותית, ומכאן אפשר להניח שגם ייצור ההרומונים בשינה יפגע.
אני לא מכיר מחקרים בנושא, אז תשובה ממקור מוסמך לא תקבל. מקור מוסמך זה אך ורק מחקר מדעי.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שתיהיה אולי השפעה על מלטונין לא חושב שיש קשר להורמון גדילה
תודה,אז בכל מקרה רצוי לישון עם אור כבוי תמיד?
השינה תהיה פחות עמוקה ואיכותית, ומכאן אפשר להניח שגם ייצור ההרומונים בשינה יפגע.
אני לא מכיר מחקרים בנושא, אז תשובה ממקור מוסמך לא תקבל. מקור מוסמך זה אך ורק מחקר מדעי.
תודה

כן, רצוי לישון עם אור כבוי ותריסים סגורים.
האמת היא שרצוי ללכת לישון בשעה נורמלית ולישון עם אור כבוי ותריסים פתוחים
זה יעזור לך להתעורר יותר טוב - האור שיבקע מהתריסים מאותת לגוף שלך בצורה כלשהי לקום בצורה טבעית.

האמת היא שרצוי ללכת לישון בשעה נורמלית ולישון עם אור כבוי ותריסים פתוחים
זה יעזור לך להתעורר יותר טוב - האור שיבקע מהתריסים מאותת לגוף שלך בצורה כלשהי לקום בצורה טבעית.
זה בהנחה שאתה קם ב-6. אם אתה מתכנן לקום מאוחר יותר, זה יפריע לך לישון משעה 6 עד השעה שאתה קם.

היי היה לי ולחבר וויכוח על מתי מופרש הורמון גדילה ואם כשאתה ישן עם אור דולק\מכובה אז זה משפיע על הפרשת ההורמון?
האם שינה בלילה עם אור דולק גורמת להפחתה בשחרור הורמון הגדילה או שלישון עם אור דולק או מכובה לא משפיע על הפרשת הורמון הגדילה?
אשמח לתשובה עם מקור מוסמך
GH מופרש בכמה פולסים במהלך היממה. כ-4-5 פולסים, כאשר הפולס העיקרי מתרחש בלילה, בזמן השינה, כ-2-3 שעות לאחר ההירדמות בזמן שינה עמוקה. בהנחה והשינה לא רציפה/עמוקה/נודדת, אזי רמות ה-GH שיופרשו לא תהיינה מיטביות.
אגב, ביתר היממה, הפולסים יופרשו בשעות לא קבועות, אך רובם מתרכזים בשעות הצהריים המוקדמות והערב המוקדם

• פותח/ת השרשור
GH מופרש בכמה פולסים במהלך היממה. כ-4-5 פולסים, כאשר הפולס העיקרי מתרחש בלילה, בזמן השינה, כ-2-3 שעות לאחר ההירדמות בזמן שינה עמוקה. בהנחה והשינה לא רציפה/עמוקה/נודדת, אזי רמות ה-GH שיופרשו לא תהיינה מיטביות.
אגב, ביתר היממה, הפולסים יופרשו בשעות לא קבועות, אך רובם מתרכזים בשעות הצהריים המוקדמות והערב המוקדם
תודה רבה על התשובה.
אז אם אני ישן 7 שעות ביום רצוף זה מספיק?

• פותח/ת השרשור
כן. כל עוד תרגיש מאושש בבוקר ועירני רוב היום. זה יהיה מספיק.
אוקיי תודה רבה גבר
נב:יכול להיות שמתח\מקבילים עם משקל(דאמבל) בין הרגליים יכול לגרום לפגיעה\כאבים בגב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית