הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מקבילים + 60 קילו

מתליפט

מושעה
186
184
נק' מוניטין:
1,419
186
184
אהלן!
60 קילו מקבילים כפול 5 (מתוך 3 סטים )
משקל גוף 106

קדם לתרגיל 142.5 בנצ' כפול 3 כפול 3, וסט אחד של 140 כפול 5 , אין סרטון אבל אדאג לעדכן בשבוע הבא אולי גם עם צילום, מיקום הספה של בנצ' מקשה קצת לצלם בלי להטריח אף אחד לכן יש לי מעט מאד סרטונים של התרגיל הזה

אני משתדל להקפיד לשבור את ה90 מעלות בין האמה ליד, אבל לא יותר מדי כדי לא להיפצע /:
זווית הצילום לא כל כך טובה

אם יש הערות / טיפים לטכניקה אשמח מאד לשמוע (גם דברים קטנים)

יום טוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מודע לכך שהיה עדיף קודם לפרסם את הסרטונים שלך מרים ורק אחר כך את הנושא הפרובוקטיבי?

אני לא חושב שאחד קשור לשני, הדברים שנאמרו שם היו חשובים ועומדים בפני עצמם, אני לא צריך "למכור" את עצמי קודם כדי להציג אותם 😛
ואם יש עוד הערות לנושא ההוא אפשר להגיב שם, עוד לא נעול ועדיין בעמוד הראשון
הערה לגבי הדיפ: התרגיל הזה בכבודו ובעצמו הוציא אותי מתקיעות רבות בלחיצות שלי, מי מכם שתקוע בבנצ' או בפרס וחושב שהיד אחורית היא צוואר הבקבוק שלו יכול מאד להעזר בתרגיל הזה, אני מרגיש בנוח להציע את זה כי חוץ ממני המלצתי את התרגיל הזה כפתרון לאדם נוסף שניתקע והוא פשוט זינק במשקלים.

אתה מודע לכך שהיה עדיף קודם לפרסם את הסרטונים שלך מרים ורק אחר כך את הנושא הפרובוקטיבי?
המשקל שהוא מרים קשור לזכות שלו להתווכח בנושאים פיזיולוגיים?

יפה מאד.

מצטרף להמלצה, אני כבר שנים חופר על הוספת דיפס כבד למתכונות השונות...

נערך לאחרונה:
חזק ביותר !!
כל הכבוד!!
נראה לי יש פה תחרות למייק ולאלרטו

נערך לאחרונה:
המשקל שהוא מרים קשור לזכות שלו להתווכח בנושאים פיזיולוגיים?
כמובן שלא וההערה הייתה צינית. יחד עם זאת, לעתים בפורום מתקבל הרושם כי "הוא חזק אז הוא יודע" הוא חיזוק לגיטימי לטענות

וואו 106 משקל גוף ועוד 60 קג מטורף.

איך לדגומא היית משלב דיפס בטקסס?

אפשרי ב 8×3 עם התקדמות לינארית כמו שדר הציע.

אבל גם 5×5 למקבלים באותה מתכונת של בנץ תעבוד יופי (לי זה עבד נפלא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית