הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דעה שלכם..

Big_boy

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
כרגיל עשית לפני שנה סיקל וכרגיל לא הצלחת לשומר אל עליה .
בסוף הסיקל וחזרתי למצב הרגיל .
אז ככה למדתי לקח לא לקחת חומר סומך נוזלי ולנסות לעלות כמה שיותר נקי ..
לא התאמנתי איזה חצי שנה .אני התחלתי אם באפדרון יגיע ל9 אחוז שומן ואז יתחיל את הסיקל..עד 3 שבועות ()וואלה לא נשאר כלום ואני מת לחזור למה שהיית ^_^
זה הסיקל טרן וינסטרול סוסטנון בולדנין? מה הדעה?
סיקל ל3 חודשים

מה מי מו? מה המינונים מה הניסיון שלך מה אתה הולך לעשות כ PCT? מה הקשר לעזאזל לווינסטרול פה באמצע החיים? אתה הולך להזריק כל יום וינסטרול למשך 3 חודשים חחחח ורחמים על הכבד שלך בן אדם

לא יודע לא נראה לי שאתה יודע מה אתה עושה

• פותח/ת השרשור
אוקי נפרט יותר
שבועות 1-3 סוסטנון 3מל כל שבוע +בולבנון 3מ"ל כל שבוע
שבועות 4-5 סוסטנון 3 מל כל שבוע +בולבנון 3 מל כל שבוע +טרן 3 מל כל שבוע
שבועות 6-7 בולבנין 3 סוסטנון 3 טינסטול 2 טרן 3
שבועות8-13 בולבנין 3 עד שבוע 10 וינסטול4 טרן 3 עד סוף הסיקל בומצע לקחת את הכורגין פרווירון

סייקל גרוע מאוד לא פלא שלא הצלחת לשמור על התוצאות כי אין לך מושג (אני לא אומר את זה מלעג או שמהו כזה) תוריד תוינסטרול אתה לא צריך את זה אתה במסה מה וינסטרול יתן לך? תשאר עם הטסט ובולדנון
ובלדנון תפסיק שבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט (האסטר שלו יותר ארוך) אני גם הייתי מוריד תטרן אם בכל זאת אתה מתעקש את תוריד תמינון ל 400מג בשבוע

לגבי PCT אחי מה אני אגיד לך ממש על הפנים לא לוקחים פרווירון ב PCT זה אנדרוגן לכל דבר ולא רק שלא יאושש את יצור הטסט בגוף הוא רק ישאיר אותך סגור פרווירון זה סטרואיד אחי לא לוקחים פרווירון ב PCT
תקרא את המאמר באתר קילוגרם על ה PCT זה יעשה לך סדר

תראה, כמו שעדי רשם, מבלי להעליב.

אין לך מושג מה אתה עושה, גם את החומרים אתה רושם עם שגיאות, למשל אומרים בולדנון ולא בולבנון, וינסטרול ולא טינסטול.
כוריגון ולא כורגין.
3 מ"ל או 4 מ"ל לא אומרים לי כלום, אני צריך לדעת כמה מ"ג אתה לוקח לשבוע או ליום.

שלא נדבר שחומרים ל PCT כמו נולבדקס וכלומיד לא ציינת בכלל.

בקיצר, תלמד טוב לפני שאתה נכנס, זה לא משחק.

• פותח/ת השרשור
לא צעיר זה הגיל היית במעצור בגיל 18 התחלתי לתאמן בגיל 14 אז החלטת לקחת עשית כמה 2 סיקלים אבל סתם עלית כמה חמור ירדתי הכל אחר כך ?יש מצב משהו עוזר לי בבנית סיקל כי מי שאני קונה ממנו כמה שאמרתם סתם דוחף לי דברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית