הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי מרגישים טרן אצטט

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
אהלן חברים, אתמול נלקחה זריקה שלישית של טרן 100 מ״ג וטסט פרופ 150 מ״ג.
לא מרגיש משהו מיוחד. חרמנות טיפה עלתה, היום היו טיפה גלי חום, יובש בשפתיים קצת.
ביום של הזריקה הראשונה היו קצת הרגשות מוזרות בגרון ואופוריה.
מתי בדרך כלל מתחילים להרגיש את הטרן? במראה לא נראה שום שינוי בינתיים..
כוח לא עלה בינתיים.

תלוי של איזה חברה 😉

טרן טוב מרגישים יום למחרת, היום נהוג למהול את הטרן עם טסט קצר או לערבב עם בולדנון וזה במקרה הטוב. במקרה הגרוע מערבבים עם שמן גזר ויש כאלו שגם משתמשים באפרסקים.
טרן הוא החומר היקר ביותר מכל שאר השמנים, חשוב מאוד לבדוק טוב לפני שקונים.
צרף תמונה של הויאל/אמפולה.

• פותח/ת השרשור
תלוי של איזה חברה 😉

טרן טוב מרגישים יום למחרת, היום נהוג למהול את הטרן עם טסט קצר או לערבב עם בולדנון וזה במקרה הטוב. במקרה הגרוע מערבבים עם שמן גזר ויש כאלו שגם משתמשים באפרסקים.
טרן הוא החומר היקר ביותר מכל שאר השמנים, חשוב מאוד לבדוק טוב לפני שקונים.
צרף תמונה של הויאל/אמפולה.
אני היום נתתי שפיץ מס׳ 6.
כן מורגש משהו, אגרסיבי יותר, חרמן יותר, ורידים מעט יותר בולטים, היה לי מספר גלי חום לפני כמה ימים. היה גם יום אחד שהלכתי לישון עם גופיה וקמתי בבוקר סחוט במים.
הטרן הוא של ביומדיק (העלתי תמונה שלו באיזה אשכול) הטסט של בלאק פארמה. מה דעתך עליהם?
הנה התמונות ..

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 22.7 · צפיות: 196
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 26 · צפיות: 202
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 23.1 · צפיות: 169
ביומדיק חברה ישראלית שהפסיקו לייצר אותה עוד ב 2014 תהיה בטוח שמה שאתה מזריק זה לא 100% טרן.
היתי ממליץ לך להחליף למשהו נורמלי יותר.
בלאק גם כבר לא מייצרים אם נפלת על השאריות הרווחת החומרים שלהם היו מעולים תבדוק אם יש טרן של בלאק

• פותח/ת השרשור
ביומדיק חברה ישראלית שהפסיקו לייצר אותה עוד ב 2014 תהיה בטוח שמה שאתה מזריק זה לא 100% טרן.
היתי ממליץ לך להחליף למשהו נורמלי יותר.
בלאק גם כבר לא מייצרים אם נפלת על השאריות הרווחת החומרים שלהם היו מעולים תבדוק אם יש טרן של בלאק
למה אתה כל כך בטוח שזה לא 100% טרן? אם היא נסגרה אז איך הגיעו אליי החומרים שלהם?

המדבקות של ביומדיק עוברות מדיטק לדילר לי יצא לראות בעניים שלי דילר שואל אותי מה אני רוצה שהיה מודבק ואם זה חשוב שהיה מדבקה
ביומדיק לא קיים תקופה ארוכה מאוד לא יודע אם מה שקנית זה שאריות מפעם אבל זה לא משנה את העובדה שהיה מדובר שיצור מקומי שיצר לא קצת בעיות.
בוא נגיד שאתה קונה טרן טוב אתה יודע שהוא טוב ואתה לא שואל בפורמים תנסה טרן של חברות מוכרות מחו״ל ואז תגיד ליממה אתה אוצר על ביומדיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית