הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חתירה והתלבטות בין אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אני בונה כרגע תוכנית AB עם נפח לא גדול
בשרירים הגדולים אני נותן 6 סטים
לגב התרגילים שאני עושה הם מתח רחב וחתירה שאני עכשיו לומד ובקרוב גם יעלה סרטונים לביקורת
למתח אני עושה 3xMAX (יוצא 8-6 חזרות לסט) ולחתירה 3x?? כמה חזרות אתם ממליצים לעבוד בתרגיל כזה?
עדיף 8 חזרות או 5 חזרות לכח או שעדיף משהו באמצע נגיד 6 חזרות? זה תרגיל שמתייחסים אליו במספר חזרות כמו סקוואט דדליפט ובנץ או שאפשר לתת יותר חזרות?

עוד שאלה אני כרגע משתמש באבקת חלבון של סופר אפקט וחשבתי על לעבור לאופטימום וראיתי שהם מאוד יקרים אבל עם אני מזמין מחול זה יוצא במחיר כמו של סופר אפקט, השאלה היא האם כדי לעשות את זה כי זה די סיפור
יש לאופטימום איזה יתרון על סופר אפקט שעדיף לרכוש אותו?

חתירה אני תמיד עובד לטווח חזרות נמוך מ-8, כי העומס על הגב התחתון לא נמוך ובטווח חזרות גבוה אתה תעגל את הגב ותתחיל לזרוק את המשקל.
אם המטרה היא להתחזק, תעבוד 5-6. אם המטרה בגדול היא מסת שריר, 8 חזרות זה טוב.

אלא אם כן אתה קונה סופר אפקט במחיר מופרז, אני בספק שתמצא אופטימום במחיר זהה.
אבל אם זה אותו מחיר, עדיף אופטימום.

• פותח/ת השרשור
חתירה אני תמיד עובד לטווח חזרות נמוך מ-8, כי העומס על הגב התחתון לא נמוך ובטווח חזרות גבוה אתה תעגל את הגב ותתחיל לזרוק את המשקל.

זה אותו מחיר אם אני מזמין אופטימום במחול
הקטע שזה קצת בעיה להזמין מחול ורציתי לדעת עם זה שווה את זה אם יש הבדל גדול בין אופטימום לסופר אפקט בחלבון

האבקה אומנם תעלה זול, אך המשלוח ייקר את זה משמעותית.
הזמנה של 2.3 קילו תיקח בערך חודש, ועלולה להיפתח במכס, ראה את האשכול שפתחתי [ייעוץ] דואר ומכס ישראל-חבילה שהגיע במצב מביך

אם קריטי לך חלבון מותג, תוכל לקנות מאמינושופ את דימטייז.
תדבר איתם הם באמת עושים מהפכה בתחום @AminoShop

• פותח/ת השרשור
האבקה אומנם תעלה זול, אך המשלוח ייקר את זה משמעותית.
הזמנה של 2.3 קילו תיקח בערך חודש, ועלולה להיפתח במכס, ראה את האשכול שפתחתי [ייעוץ] דואר ומכס ישראל-חבילה שהגיע במצב מביך

אם קריטי לך חלבון מותג, תוכל לקנות מאמינושופ את דימטייז.
תדבר איתם הם באמת עושים מהפכה בתחום @AminoShop

אם עושים משלוח של קופסא של קילו אין את הבעיות האלה
אבל זה לא מה ששאלתי שאלתי האם יש איזהו יתרון לאופטימום על סופר אפקט שכדי לעשות את כל זה

שומע גבר איך עדיף לעשות את החתירה לפי דעתך? כמו במאמר בפורטל שכל חזה מתחילה מהרצפה ומוט צריך לגעת בחזה התחתון או חתירה מהאוויר ?

ולפי דעתך עם אני משלב חתירה 3 סטים עם מתח 3xMAX כמה חזרות היית נותן למתאמן לעשות?

שומע גבר איך עדיף לעשות את החתירה לפי דעתך? כמו במאמר בפורטל שכל חזה מתחילה מהרצפה ומוט צריך לגעת בחזה התחתון או חתירה מהאוויר ?
כתרגיל ראשי - מהרצפה. כתרגיל עזר, עם משקלים נמוכים בהרבה - אפשר מהאוויר.
ולפי דעתך עם אני משלב חתירה 3 סטים עם מתח 3xMAX כמה חזרות היית נותן למתאמן לעשות?
הבעיה היא השילוב עם הסקוואט והדדליפט, לא עם המתח.
אישית בכל מקרה חתירה מהרצפה לא הייתי עושה לטווח חזרות גבוה, אלא נמוך ואפילו מאד (שלשות), בגלל הסכנה ש- @Fuck דיבר עליה.

• פותח/ת השרשור
כתרגיל ראשי - מהרצפה. כתרגיל עזר, עם משקלים נמוכים בהרבה - אפשר מהאוויר.

הבעיה היא השילוב עם הסקוואט והדדליפט, לא עם המתח.
אישית בכל מקרה חתירה מהרצפה לא הייתי עושה לטווח חזרות גבוה, אלא נמוך ואפילו מאד (שלשות), בגלל הסכנה ש- @Fuck דיבר עליה.

תאמת זה קצת בעיה במכון שלי לעשות מהרצפה, בגלל שהפלטות נמוכות
מה דעתך לעשות מהראק (חזרה מתחילה המברך) או שעדיף כבר מהאוויר
ועוד שאלה מהאוויר אני כמו מהרצפה מביא את המוט לחזה תחתון? ואחיזה ברוחב של בנץ פרס או שמה מהאוויר רוחב כתפיים?

מה דעתך לעשות מהראק (חזרה מתחילה המברך) או שעדיף כבר מהאוויר
שים פלטה או שתיים מתחת כהגבהה. הכי סביר.
ועוד שאלה מהאוויר אני כמו מהרצפה מביא את המוט לחזה תחתון? ואחיזה ברוחב של בנץ פרס או שמה מהאוויר רוחב כתפיים?
רוחב הכתפיים. כמו בפרס, כמו בדדליפט, כמו בקלין.
מביא את המוט לחזה או לבטן, מה שנוח לך.

• פותח/ת השרשור
איך הטכניקה? פעם ראשונה
מצטער שהסרטון הפוך אין אפשרות ליישר אותו

שמתי לב לכמה טעויות:
1) ניסיתי לה מרפקים יהיו כמה שיותר קרובים לגוף וגיליתי שאין בזה צורך בכלל, זה גרם גם לפרק כף יד להתעקם כמו שרואים. אני צודק?
2) רוחב של האחיזה בסדר?
3) אני אמור להיות זקוף יותר או גב יותר מקביל לרצפה?

עדיין לא החלטתי על איזה חתירה אני ילך מהרצפה או מהאוויר , תווח החזרות הוא 5.
אפשר לנעול ריכזתי את כל השאלות שלי באשכול אחד
ייעוץ - שאלות לתוכנית מסה
@stitch

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית