הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' בתוכנית Madcow של ביל סטאר

• פותח/ת השרשור katzar
  • פורסם בתאריך

katzar

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היום התחלתי את השבוע השלישי שלי בתוכנית. אימון A
אני אמור לעשות 95 קילו בבנץ' ל 5 חזרות בסט האחרון.
שהגעתי לסט האחרון בקשתי מאחד המאמנים שישמור עלי ובקשתי במפורש שיעזור לי רק אם אני לא מצליח להרים, רק שהמוט מתחיל לפול.
התחלתי תסט ושהגעתי לחזרה השלישית התחיל להיות לי קצת כבד אבל עוד לא נכשלתי עדיין והמאמן הזה החליט לעזור לי בכל זאת ניסיתי להגיד לו תוך כדי שאני בסדר אבל לא נראה לי הוא הבין אותי כי גם בחזרה ה 4 ו ה 5 הוא עזר לי קצת.
עכשיו בכללי לא הרגשתי באימון הזה במיטבי כנראה כי לא אכלתי מספיק בסופ"ש, היית לי הרגשה שאני לא יצליח לסיים את הסט טוב אבל זה עדיין עצבן אותי כי אני לא יודע אם זה אני או לא. אני צריך לנסות את המשקל הזה שוב בשבוע הבא? ולהשתמש באימון C של שבוע שעבר השבוע?

לדעתי תעלה משקל כרגיל מאימון C של שבוע שעבר, הרי הצלחת שלשה איתו אז אין סיבה לא להעלות. שבוע הבא אני מציע להתקדם כרגיל וכמובן לחפש ספוטר אחר שלא יהרוס לך את הסט. תנסה להסביר לספוטר בדיוק מה אתה צריך ממנו. אני יודע שזה מעצבן כי עדיין יהיו כאלה שלא משנה כמה תסביר להם הם יעשו איך שהם חושבים לנכון וישימו ידיים כשלא צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית