- פותח/ת השרשור
לא העלת משקל בסקוואט ?
האמת לא שמתי לב לזה, לא מצליח לזכור אם עשיתי 40 או 45. בכמ אעשה 45 אימון הבא למען הסר ספק.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא העלת משקל בסקוואט ?
כמה זמן לא עדכנת, איך מרגיש עם הריצות?טוב מלא זמן לא עידכנתי. כרגע ממשיך בss כשהסקוואטים מתבצעים במתכונת מאדקאו.
מבחינת ריצות- מבצע 2 ריצות בשבוע כשכל שבוע אני מעלה בחצי קילומטר. כרגע עומד על 6000 וכשאגיע ל10 אני אעצור.
משקלי עבודה נכון לאימון אחרון:
סקוואט 100
בנצ 105
פרס 62
דדליפט 120
מתח 25
מקבילים 25
חתירה 105
בגלל עומס בעבודה אני מחר אעשה אימון כוח וגם ריצה. וויש מי לאק.
כמה זמן לא עדכנת, איך מרגיש עם הריצות?
נ.ב מה זה הבנץ המפחיד הזה ?
למה חודש על 100 ? לא הצלחת להתקדם ? אתה בריסט?האמת מעולה, שומר על אותו קצב לבינתיים. אני עומד על ה100 קילו בסקוואט כבר חודש והריצות הולכות מעולה, אני אנזה לעלות ל110-120 ואעמוד עליהם עד שאגיע ל10 קמ בריצה ומשם אמשוך ל140.
תמיד היה לי בנצ מעולה, לפני הגיוס סגרתי 130.
למה חודש על 100 ? לא הצלחת להתקדם ? אתה בריסט?
בהתחלה שהיית עושה 50 קילו סקוואט ככה היית מרגיש את הרגליים ? כי אני לא ממש מרגיש אותןהחלטתי להעצר כי היה קשה להתאושש מהריצה והסקוואט, עכשיו הורדתי ל2 ריצות בשבוע וסקוואט בסטייל מאדקאו ככה שאני מאמין שאוכל להתאושש עד ה120\8 קמ.
עד ה80 לא הרגשתי, משם צפונה כבר נהיה קשה.בהתחלה שהיית עושה 50 קילו סקוואט ככה היית מרגיש את הרגליים ? כי אני לא ממש מרגיש אותן
כאילו קצת קשה לי לעלות, אבל לא ברגליים. פשוט קשה לעלות, תודה גבר.עד ה80 לא הרגשתי, משם צפונה כבר נהיה קשה.
כאילו קצת קשה לי לעלות, אבל לא ברגליים. פשוט קשה לעלות, תודה גבר.
אני ב4000 קלוריות ועושה מקדאו, פשוט אני שחקן כדורסל וחילוף חומרים דיי מהיר כנראה. לא התכוונתי שקשה משהו רציני. אני רק התחלתייכול להיות גם שזה פונקציה של אוכל\ותק באימונים. נסה להכניס קצת יותר אוכל ואני בטוח שזה ישתפר.