אני אראה את הסרטון עוד מעט. לגבי הערוץ שלו, ראיתי כמה סרטונים, לא מצאתי משהו מענייןויבגני הסרטון למעלה בתחילת העמוד, כנס לערוץ שלו.. מומלץ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אראה את הסרטון עוד מעט. לגבי הערוץ שלו, ראיתי כמה סרטונים, לא מצאתי משהו מענייןויבגני הסרטון למעלה בתחילת העמוד, כנס לערוץ שלו.. מומלץ
זה כי אתה לא מקשיב לו מספיק טוב אם תקשיב לו טוב טוב ותקשיב לכולם מילה שהוא אומר אתה תבין למה אני ואלון מוצאים בזה עניין רב.אני אראה את הסרטון עוד מעט. לגבי הערוץ שלו, ראיתי כמה סרטונים, לא מצאתי משהו מעניין
שמע זה שאתה Lift heavy and go home בגלל זה אתה לא מוצא עניין.. אתה חייב לראות את זהאני אראה את הסרטון עוד מעט. לגבי הערוץ שלו, ראיתי כמה סרטונים, לא מצאתי משהו מעניין
שני בטטות שמניםWho's cardio ?
אנלא מכיר אותו.
איזה בחור ספרדי אחדWho's cardio ?
@yujinius התמונה עומדת בעד עצמה.שני בטטות שמנים
אתה רוצה לעשות איתי תחרות ריצה למרחק?שני בטטות שמנים
בטטות לא רצות.אתה רוצה לעשות איתי תחרות ריצה למרחק?
ניצחת אוטומטית.. לא מכיר את המונח קרדיו 🙄אתה רוצה לעשות איתי תחרות ריצה למרחק?
היפרטרופיה. היפוטרופיה זה הפוך מזה (אם יש מילה כזאת)היפוטרופיה
היפרטרופיההיפורטפיה
אני לא צריך לדעת כלום, כל מה שאני צריך לדעת זה לעשות חיפוש בגוגל.היפרטרופיה
אתה אמור לדעת ש"היפו" זה ההפך מ"היפר"
המהנדסים של היום... 🤢אני לא צריך לדעת כלום, כל מה שאני צריך לדעת זה לעשות חיפוש בגוגל.
המהנדסים של מחרהמהנדסים של היום... 🤢
אז איך אתה מכחיש את הביקור שלך בקומת הקרדיו המקוללת ?ניצחת אוטומטית.. לא מכיר את המונח קרדיו 🙄
סתכל ממתי התגובה.. מאז יצא לי להכיר את הקרדיו ממס' זוויותאז איך אתה מכחיש את הביקור שלך בקומת הקרדיו המקוללת ?