הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמן באורז

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
אם כשאני מבשל את האורז אני שם שמן זית בהתחלה אני צריך לחשב את זה זאת אומרת זה נספג באורז באופן מלא? (אני בחיטוב אז זה חשוב)

אני אישית לא רואה טעם בלחשב את זה כי זה כמעט בלתי אפשרי.. אתה תמיד יכול לחלק את כמות האורז בכמות השמן אבל זה טיפשי.
אלא אם שפכת לסיר חצי כוס שמן 😆

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא רואה טעם בלחשב את זה כי זה כמעט בלתי אפשרי.. אתה תמיד יכול לחלק את כמות האורז בכמות השמן אבל זה טיפשי.
אלא אם שפכת לסיר חצי כוס שמן 😆
אבל אם נגיד אני ישים כף שמן שאני יודע את הערכים שלו בסיר ואחרי בישול האורז השמן ניספג בו ואז צריך להחשיב גם את השמן לא?

אבל אם נגיד אני ישים כף שמן שאני יודע את הערכים שלו בסיר ואחרי בישול האורז השמן ניספג בו ואז צריך להחשיב גם את השמן לא?
שמע, אם אתה מכין כמות לארוחה אחת אז תחשיב כי כנראה שתאכל הכל.

אם אתה מכין סיר שיחזיק לך לשבוע הקרוב זה ממש מיותר

• פותח/ת השרשור
שמע, אם אתה מכין כמות לארוחה אחת אז תחשיב כי כנראה שתאכל הכל.

אם אתה מכין סיר שיחזיק לך לשבוע הקרוב זה ממש מיותר
אני מכין כל יום אורז ושם קצת שמן עד עכשיו לא ממש שמתי לב לכמות ואני יתחיל עכשיו לשים כף בערך של שמן ולהחשיב אותו בתפריט

אני מכין כל יום אורז ושם קצת שמן עד עכשיו לא ממש שמתי לב לכמות ואני יתחיל עכשיו לשים כף בערך של שמן ולהחשיב אותו בתפריט
כן, אם זה המצב תחשב

Back
למעלה תחתית