אני כרגע בונה תוכנית AB בנפח לא גבוה בשילוב עצימות גבוה
באימון A יש לי גם בנץ פרס וגם אוברהד פרס ויש לי שתי אפשריות:
1) לעשות יום ראשון 4x5 בנץ פרס + 4x8 אוברהד פרס ויום רביעי הפוך (4x8 בנץ פרס + 4x5 אוברהד פרס)
2) לעשות חודש 4x5 בנץ פרס + 4x8 אוברהד פרס וחודש הבא הפוך (4x8 בנץ פרס + 4x5 אוברהד פרס)
מה עדיף? האם אפשרות 1 לא תיתן התקדמות איטית במשקלי עבודה בגלל שיש רק פעם בשבוע 4x5 ופעם שניה נפח 4x8?
איך הטכניקה בחתירה:
מצטער שהסרטון הפוף אין לי איך להפוך אותו 🫤
זה פעם ראשונה שאני עושה ויש לי כמה שאלות:
1)המרפקים צריכים להיות כמה שיותר קרובים לגוף? כי ניסיתי לקרב אותם וזה גרם לפרק כף היד להתעקם כמו שרואים בסרטון
2) הגב צריך להיות יותר זקוף או יותר מקביל?
3) רוחב אחיזה הייתה ברוחב כתפיים, זה בסדר או להרחיב?
עדיין מתלבט עם ללכת על הטכניקה הזאת או כל חזרה מהרצפה - 3x5 למרות שלפי מה שהבנתי כל חזרה מהרצפה זה יותר טכניקה של מי למכוון לפווארליפטינג
סקוואט HB - אני לא מצליח להיות זקוף כמו בצריך בתחתית, למה זה קורה? (סרטון אני יצלם באימון הבא)
שילוב אירובי במסה, קראתי את המאמר
אימוני ריצה עם אימוני כוח - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
המטרה שלי היא לשפר את הסיבולת לב ריאה לשפר מהירות וכושר ואת הריצה שלי
איך התוכנית הזאת? תשתלב טוב עם מסה?
ולא הבנתי משהו בתוכנית, אני מתקדם רמות רק לאחר שעשיתי את הרמה לפחות פעמים והיא לא קשה לי?
והאם שלב 3 ו-4 לא יפריעו להתאוששות כי הם בעצימות גבוה?
ולאן אני מתקדם לאחר ששלב 4 רמה 3 קל לי?
אני רוצה לעבוד על גמישות בעיקר ברגליים מתי למקם את זה? באימון A שזה יום לפני אימון אירובי או באימון B לאחר הריצה (שמעתי שיש יתרונות לעבוד על גמישות אחרי ריצה שהשרירים מחוממים)
תודה מראש לעוזרים 😃
@stitch @hanan @White Walker @yujinius
באימון A יש לי גם בנץ פרס וגם אוברהד פרס ויש לי שתי אפשריות:
1) לעשות יום ראשון 4x5 בנץ פרס + 4x8 אוברהד פרס ויום רביעי הפוך (4x8 בנץ פרס + 4x5 אוברהד פרס)
2) לעשות חודש 4x5 בנץ פרס + 4x8 אוברהד פרס וחודש הבא הפוך (4x8 בנץ פרס + 4x5 אוברהד פרס)
מה עדיף? האם אפשרות 1 לא תיתן התקדמות איטית במשקלי עבודה בגלל שיש רק פעם בשבוע 4x5 ופעם שניה נפח 4x8?
איך הטכניקה בחתירה:
מצטער שהסרטון הפוף אין לי איך להפוך אותו 🫤
זה פעם ראשונה שאני עושה ויש לי כמה שאלות:
1)המרפקים צריכים להיות כמה שיותר קרובים לגוף? כי ניסיתי לקרב אותם וזה גרם לפרק כף היד להתעקם כמו שרואים בסרטון
2) הגב צריך להיות יותר זקוף או יותר מקביל?
3) רוחב אחיזה הייתה ברוחב כתפיים, זה בסדר או להרחיב?
עדיין מתלבט עם ללכת על הטכניקה הזאת או כל חזרה מהרצפה - 3x5 למרות שלפי מה שהבנתי כל חזרה מהרצפה זה יותר טכניקה של מי למכוון לפווארליפטינג
סקוואט HB - אני לא מצליח להיות זקוף כמו בצריך בתחתית, למה זה קורה? (סרטון אני יצלם באימון הבא)
שילוב אירובי במסה, קראתי את המאמר
אימוני ריצה עם אימוני כוח - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
המטרה שלי היא לשפר את הסיבולת לב ריאה לשפר מהירות וכושר ואת הריצה שלי
איך התוכנית הזאת? תשתלב טוב עם מסה?
ולא הבנתי משהו בתוכנית, אני מתקדם רמות רק לאחר שעשיתי את הרמה לפחות פעמים והיא לא קשה לי?
והאם שלב 3 ו-4 לא יפריעו להתאוששות כי הם בעצימות גבוה?
ולאן אני מתקדם לאחר ששלב 4 רמה 3 קל לי?
אני רוצה לעבוד על גמישות בעיקר ברגליים מתי למקם את זה? באימון A שזה יום לפני אימון אירובי או באימון B לאחר הריצה (שמעתי שיש יתרונות לעבוד על גמישות אחרי ריצה שהשרירים מחוממים)
תודה מראש לעוזרים 😃
@stitch @hanan @White Walker @yujinius