עזרה בחיטוב שרירי הבטן+יישור הגו

מור.ק

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום לכולם שמי מור ,מס' נתונים עליי:
גובה:1.82 מ'
משקל:82-83 (קילו לפה קילו לשם) (רצוי לציין שבארבעה חודשים האחרונים ירדתי משהו כמו 16-17 קילו)
להלן תמונה של שרירי הבטן מלפני יומיים-שלושה (אני רק בהתחלה כמו שרואים):JPG - העלאת תמונות - תמונת בטן
כפי שידוע לי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) ,כדי שיראו בבירור את ה"קוביות" (הישר בטני) צריך שלושה דברים עיקריים:תזונה,פיתוח השריר עצמו וגנטיקה.
גנטיקה-לגבי גנטיקה שכמובן זה די לא תלוי בי ,יש לי שני אחים צעירים ממני (17 ו15) ולשניהם (בעיקר לזה בן 17) יש קוביות יפות בבטן ,חשוב לציין שמבנה הגוף שלו שונה משלי והוא "שחיף" לעומתי כפי שניתן לראות בתמונה.
אימון-לגבי האימוני שלי ,אני מבצע כל יום מס' תרגילים הכוללים:פושאפס (בלי קשר לבטן) ,כפיפות בטן רגילות (35X4) ,"פינגווין" (20X2) ,בטן סטטית (פעם אחת של 70 שניות) וכפיפות בטן ל"צדדים" (25X2 לכל כיוון). בנוסף אני מקפיד לרוץ שלוש ריצות של 3 קילומטרים בשבוע.
תזונה-אני מקפיד לשמור על תפריט של 1500-1600 קלוריות ביום ,שחלק גדול ממנו הוא חלבון (גבינות 5%,דגים למיניהם ,ביצים ,עוף וכו').
רציתי לדעת ,האם אני מתאמן ל"קוביות" טוב ומתי לדעתכם (שאלת השאלות) עם התמדה על מה שכתבתי ,יראו את אותן קוביות מיוחלות?

שאלה נוספת:
מסיבה שעדיין לא הכי ברורה לי (יכול מאוד להיות שכתוצאה מעודף משקל ממנו סבלתי במשך שנות הילדות שלי) ,אני הולך די שפוף (לא זקוף). רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על תרגילים ליישור הגו ולחיזוק שרירי הגב.

תודה לכולם!
מישהו?

שלום לכולם שמי מור ,מס' נתונים עליי:
גובה:1.82 מ'
משקל:82-83 (קילו לפה קילו לשם) (רצוי לציין שבארבעה חודשים האחרונים ירדתי משהו כמו 16-17 קילו)
להלן תמונה של שרירי הבטן מלפני יומיים-שלושה (אני רק בהתחלה כמו שרואים):JPG - העלאת תמונות - תמונת בטן
כפי שידוע לי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) ,כדי שיראו בבירור את ה"קוביות" (הישר בטני) צריך שלושה דברים עיקריים:תזונה,פיתוח השריר עצמו וגנטיקה.
גנטיקה-לגבי גנטיקה שכמובן זה די לא תלוי בי ,יש לי שני אחים צעירים ממני (17 ו15) ולשניהם (בעיקר לזה בן 17) יש קוביות יפות בבטן ,חשוב לציין שמבנה הגוף שלו שונה משלי והוא "שחיף" לעומתי כפי שניתן לראות בתמונה.
אימון-לגבי האימוני שלי ,אני מבצע כל יום מס' תרגילים הכוללים:פושאפס (בלי קשר לבטן) ,כפיפות בטן רגילות (35X4) ,"פינגווין" (20X2) ,בטן סטטית (פעם אחת של 70 שניות) וכפיפות בטן ל"צדדים" (25X2 לכל כיוון). בנוסף אני מקפיד לרוץ שלוש ריצות של 3 קילומטרים בשבוע.
תזונה-אני מקפיד לשמור על תפריט של 1500-1600 קלוריות ביום ,שחלק גדול ממנו הוא חלבון (גבינות 5%,דגים למיניהם ,ביצים ,עוף וכו').
רציתי לדעת ,האם אני מתאמן ל"קוביות" טוב ומתי לדעתכם (שאלת השאלות) עם התמדה על מה שכתבתי ,יראו את אותן קוביות מיוחלות?

שאלה נוספת:
מסיבה שעדיין לא הכי ברורה לי (יכול מאוד להיות שכתוצאה מעודף משקל ממנו סבלתי במשך שנות הילדות שלי) ,אני הולך די שפוף (לא זקוף). רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על תרגילים ליישור הגו ולחיזוק שרירי הגב.

תודה לכולם!
מישהו?
אני מציעה לך פשוט להתחיל להתאמן כמו שצריך..כשהגב התחזק אתה תלך יותר זקוף ואם הזמן שרירי הבטן יהיו חזקים יותר ובולטים יותר,
אבל חשוב שתעבוד על כל הגוף ולא רק על הבטן.

• פותח/ת השרשור
האם ישנם תרגילים מסוימים לעבודה על ה"קוביות התחתונות"? או שעבודה כללית על הישר בטני תעשה את העבודה?
והאם יש שיטה לכשהי (למעט משקל או קליפר) למדידת אחוזי שומן? תודה..

האם ישנם תרגילים מסוימים לעבודה על ה"קוביות התחתונות"? או שעבודה כללית על הישר בטני תעשה את העבודה?
והאם יש שיטה לכשהי (למעט משקל או קליפר) למדידת אחוזי שומן? תודה..
1. יש תרגילים שממוקדים יותר לאזורים שונים אבל תעבוד על כל הבטן.

2. אתה יכול לעלות תמונה לפורום של "תמונות חברי האתר" ויעריכו לך את אחוז השומן.

לגבי אחוז שומן לעגדתי אין מה להעסק בזה.. פשוט תסתכל בעין אם אתה מרוצה או לא ומה הייתה משפר (אם לעלות שריר או דווקא להוריד קצת במשקל)

הועבר לפורום אימונים.

@מור.ק אתה בחיטוב חריף. הורדת 16-17 קילו ב-4 חודשים שזה הרבה הרבה יותר מדי. אתה נמצא בגירעון גדול מדי, ואין לך ממש מסת שריר. תירשם לחדר כושר, תקרא בפורטל ובפורום אימונים על תוכניות אימונים רציניות, תרכיב תפריט תזונה נורמלי ותתייעץ איתנו כשיהיה לך את הבסיס הזה. אחר כך נדבר על חיזוק הגב.

צר לי לבאס אבל בלי מסת שריר לא יהיו קוביות
בשביל קוביות צריך לעשות מסה ולעלות במסת השריר ואז לחטב ו"להבליט" את הקוביות
אבל אם תעשה מסה רק במטרה לקבל קוביות ולא במטרה לאמן את כל הגוף אז ייצא שאתה שוב תשמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית