הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח שרירי הישבן עבור מתאמנת מתחילה

111liiiirrrraaaz

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום חברים, אני מתאמנת חדשה. כבר תקופה עושה פעמיים בשבוע אימוני עיצוב בסטודיו של המכון שלי, מדי פעם היט & קיק, בבית אני עושה פעמיים בשבוע אימוני כוח עם משקולות ומדרגות .. יש לי משקולות של 6 קילו ו8 קילו, וגם אחת עם מוט ארוך עם משקולות של 18 אבל עדיין לא הגעתי לרמה הזאת.. בכל אופן אני עושה תרגילי ישבן ואני במסה מאוגוסט (התחלתי את המסה 53 קילו ועכשיו אני 56 וחצי), מה הסיכוי שהישבן שלי יגדל? ואם כן משמעותית? כמה זמן עד שרואים באמת שינוי?

שלום חברים, אני כבר תקופה מתאמנת, עושה פעמיים בשבוע אימוני עיצוב בסטודיו של המכון שלי, מדי פעם היט & קיק, בבית אני עושה פעמיים בשבוע אימוני כוח עם משקולות ומדרגות .. יש לי משקולות של 6 קילו ו8 קילו, וגם אחת עם מוט ארוך עם משקולות של 18 אבל עדיין לא הגעתי לרמה הזאת.. בכל אופן אני עושה תרגילי ישבן ואני במסה מאוגוסט (התחלתי את המסה 53 קילו ועכשיו אני 56 וחצי), מה הסיכוי שהישבן שלי יגדל? ואם כן משמעותית? כמה זמן עד שרואים באמת שינוי?
כל עוד תעבדי בנפח ועצימות מתאימים אין סיבה שלא תצליחי
להגדיל את הישבן גם באימונים ביתיים עד רמה מסוימת, בטח אם את בתקופת מסה.

אהלן,
כותרת כמו "היי חברים אני ממש צריכה את עזרתכם אני מתאמנת חדשה" היא לא מספיק אינפורמטיבית, כך גדל הסיכוי שאנשים לא יעזרו לך.

לדוגמה, אפשר לוותר על ההקדמה לכותרת "היי חברים אני צריכה את עזרתכם". ולנסות לתת כותרת תמציתית ואינפורמטיבית, כזו שתוכל לרמז בקלות על מה נושא השאלה והדיון, נניח: "פיתוח שרירי הישבן עבור מתאמנת חדשה".

תודה מראש.

שלום חברים, אני מתאמנת חדשה. כבר תקופה עושה פעמיים בשבוע אימוני עיצוב בסטודיו של המכון שלי, מדי פעם היט & קיק, בבית אני עושה פעמיים בשבוע אימוני כוח עם משקולות ומדרגות .. יש לי משקולות של 6 קילו ו8 קילו, וגם אחת עם מוט ארוך עם משקולות של 18 אבל עדיין לא הגעתי לרמה הזאת.. בכל אופן אני עושה תרגילי ישבן ואני במסה מאוגוסט (התחלתי את המסה 53 קילו ועכשיו אני 56 וחצי), מה הסיכוי שהישבן שלי יגדל? ואם כן משמעותית? כמה זמן עד שרואים באמת שינוי?
קשה לתת תשובה לשאלות כאלו, בכל מקרה אין סיבה שהישבן לא ימשיך לגדול עד נקודה מסויימת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית