הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל וג'ינו

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
שלום, אציין קודם שלא עשיתי סייקל ולמען האמת לא מתכנן בזמן הקרוב מאוד, אך אני משתדל לאסוף כמה שיותר מידע כבר תקופה ארוכה מאוד, רואה דעות של אנשים שונים ומשתדל לדעת כמה שיותר כשאחליט לתת.
אני סובל מג'ינו כבר מגיל מאוד צעיר (בתור ילד שמן), עם הגיל, האימונים והירידה בשומן זה הגיע למצב ברוך השם הרבה יותר טוב, כמעט אפסי.
בן 22, שוקל כרגע 87, גובה 1.77 וסביב ה12% שומן.
מאילו חומרים כדאי להמנע בשביל לא להחמיר שוב את הג'ינו? מה אפשר לעשות כדי למנוע בזמן סייקל?
תודה רבה.

שמע אם תיקח סטרואידים כמו חכם כמעט ולא תחמיר כלום
הכוונה היא לא כמו טיפש שמזריק לעצמו כמויות ענקיות
לפעמיים עדיף להזריק פחות בשביל להנות יותר

הרבה חומרים מומרים לאסטרוגן (ארומטיזציה) ומעלים אותו
זה לא אומר שבהכרח זה יחמיר לך את הג'ינו - אבל אפשרי מאוד
יש דרכים להתמודד מראש, למשל ע"י חוסמי אסטרוגן יעודיים כמו ארימידקס, אך צריך לדעת למנן וכל מקרה לגופו

דניאל אני מצטרף לשאלה. סבלתי בעבר מג'ינו. לפני מספר שנים עשיתי ניתוח להסרה. כבר כמה שנים (!!!) מתחבט עם עצמי האם להתחיל סייקל ראשון של טסט או לא אבל החשש מהג'ינו שיחזור משפיע מאוד.
מעיד על עצמי שאני מעיין קבוע בפורומים של האתר כבר מס' שנים ושמתי לב שאתה מעין אוטוריטה כאן בתחום.
כמה יעזרו חוסמי אסטרוגן?
מינון נמוך מהרגיל של טסט בתור התחלה?

דניאל אני מצטרף לשאלה. סבלתי בעבר מג'ינו. לפני מספר שנים עשיתי ניתוח להסרה. כבר כמה שנים (!!!) מתחבט עם עצמי האם להתחיל סייקל ראשון של טסט או לא אבל החשש מהג'ינו שיחזור משפיע מאוד.
מעיד על עצמי שאני מעיין קבוע בפורומים של האתר כבר מס' שנים ושמתי לב שאתה מעין אוטוריטה כאן בתחום.
כמה יעזרו חוסמי אסטרוגן?
מינון נמוך מהרגיל של טסט בתור התחלה?
שוב, אדם שסבל מג'ינו בעבר, לא יעיד בהכרח ששימוש בטסט ממקור חיצוני יגרום לחזרתו.
זה כמובן תלוי במינון - ולא, לא ניתן לדעת מראש באיזה מינון, מתי, לאחר כמה זמן ואיך יחזור, אם בכלל, הג'ינו.
מה שכן, הדבר היחידי שאתה אמור להיזהר ממנו מראש הוא הסיכוי הסביר שזה יקרה.
לכן, גם בעלי ג'ינו בעבר, יכולים להריץ סייקל של AAS, אך פשוט צריכים להקפיד יתרה על הנושא.

על חוסמי אסטרוגן יעודיים (סלקטיביים - SERM) לרקמת החזה או חוסמי אסטרוגן כללים (AI), תוכל לקרוא כאן:
Google
ייעוץ - שאלה לגבי Arimidex
Google
מידע - שימוש ב-SERM במהלך סייקל

• פותח/ת השרשור
שוב, אדם שסבל מג'ינו בעבר, לא יעיד בהכרח ששימוש בטסט ממקור חיצוני יגרום לחזרתו.
זה כמובן תלוי במינון - ולא, לא ניתן לדעת מראש באיזה מינון, מתי, לאחר כמה זמן ואיך יחזור, אם בכלל, הג'ינו.
מה שכן, הדבר היחידי שאתה אמור להיזהר ממנו מראש הוא הסיכוי הסביר שזה יקרה.
לכן, גם בעלי ג'ינו בעבר, יכולים להריץ סייקל של AAS, אך פשוט צריכים להקפיד יתרה על הנושא.

על חוסמי אסטרוגן יעודיים (סלקטיביים - SERM) לרקמת החזה או חוסמי אסטרוגן כללים (AI), תוכל לקרוא כאן:
Google
ייעוץ - שאלה לגבי Arimidex
Google
מידע - שימוש ב-SERM במהלך סייקל
תודה רבה !

להבנתי מהקישורים שהעלית הסלקטיביים עדיפים, אלא אם כן ישנן תופעות לוואי הקשורות בג׳ינו ואז עדיף AI
תוכל לתת סייקל לדוגמא (סייקל ראשון) בהנחה והעניין רגיש יותר כמו אצלי למשל?

להבנתי מהקישורים שהעלית הסלקטיביים עדיפים, אלא אם כן ישנן תופעות לוואי הקשורות בג׳ינו ואז עדיף AI
תוכל לתת סייקל לדוגמא (סייקל ראשון) בהנחה והעניין רגיש יותר כמו אצלי למשל?
הדרך האידיאלית להחליט אם להשתמש ב-SERM או AI היא על ידי בדיקת דם במהלך הסייקל או תחילתן של תופעות לוואי (בדגש על משהו המראה פעילות יתר אנזימטית באיזור רקמת החזה - מה שנקרא "עקצוצים"/נפיחות/רגישות למגע).
SERM יהיה בעדיפות בשל התכונות ויכולת עבודה מקומית. כן, גם למי שיש רגישות ידועה מראש. הרי שהכל עשוי להסתכם בשימוש ב-SERM.
באם מתחילים תופעות, יש לשקול שימוש בSERM כדוגמת טמוקסיפן, במינון של 1 כד' (20 מ"ג) לפני השינה. כמובן ויש להמשיך לעקוב אחר ההתפתחות כל יום. באם התופעות חלפו, יש להפסיק ליטול SERM. באם חלפו וחזרו - אזי יש לשקול שימוש ב-AI, במינון התחלתי מינימלי של 0.25mg/eod.

אז לא הבנתי אותך מלכתחילה או את המשוואה הכללית- השימוש ב serm הוא לא חובה אלא אם כן מתחילות תופעות יחודיות לג׳ינו?

אז לא הבנתי אותך מלכתחילה או את המשוואה הכללית- השימוש ב serm הוא לא חובה אלא אם כן מתחילות תופעות יחודיות לג׳ינו?
בדרך כלל כן, הוא בעדיפות הראשונה לשימוש ולא-AI.
באם לא עזר, עבור ל-AI.

רגישות לגי'נו זה דיי חרא בעיקרון.
תצטרך להתרחק מדיאנבול וננדרולון.

סייקל יהיה עדיף גם במצבך, וגם כסייקל התחלתי לכל אדם, רק טסט.
אם תרגיש צורך לתת בוסט בהתחלה עדיף MSTEN על פני דיאנבול.

רגישות לגי'נו זה דיי חרא בעיקרון.
תצטרך להתרחק מדיאנבול וננדרולון.

סייקל יהיה עדיף גם במצבך, וגם כסייקל התחלתי לכל אדם, רק טסט.
אם תרגיש צורך לתת בוסט בהתחלה עדיף MSTEN על פני דיאנבול.
לא הייתי פוסל על הסף אף חומר - גם לא דיבול או ננדרולון. הכל עניין של פרקטיקה ושמירה על מינון שיתאים. הרי גם טסט, כחומר בסיס, עובר ארומטיזציה. זה לא יגרום לכך שבעלי ג'ינו בעבר ימנעו ממנו. לא ניתן לדעת באיזה מינון ובאילו נסיבות, אם בכלל, הארומטיזציה תתבטא ביתר שאת ותחזיר את הבעיות שקשורות לפעילות אסטרוגנית מוגברת ברקמת החזה.

כמובן והעדיפות היא לבחור בחומר פחות ארומאטי, אך לא ככלל אצבע.

נ.ב
הדרך בה ננדרולון עלול לגרום לג'ינו שונה מהדרך בה טסט או דיבול גורמים. מדובר במכאניזם שונה, כאשר דווקא הסיכוי לג'ינו בפועל בשימוש בננדרולון נמוך יותר מאשר חומרים ארומאטים אחרים כמו טסט ודיבול.

הוא ארומטי במונחים שלא ניתן לכמת מ"ג למ"ג לעומת אחרים. אבל מה שחשוב שאתה יודע שהוא ארומטי.

אני במשך שנים הייתי צורך 10 מ"ג נולבדקס לכל אורך הסייקל. לאחר שהתחברתי לפורום נוכחתי לדעת שנולבדקס רצוי לקחת כחלק מה- PCT ולא כחלק מהסייקל עצמו, וכך עשיתי. לפני כשלוש שנים התחלתי לקבל TRT וכבר לא היה צורך בביצוע PCT (שכן יש המשך ישיר של טסט במינון נמוך). בהתייעצות עם תום ( וגם עם יניב ריז ) הומלץ לי לצרוך אדקס במינון של 0.25/ed ומאז אני עושה כך בכל סייקל. כיום בסייקל של 750 טסט ו- 500 דקה, אני צורך אדקס במינון 1g/4d ודוסטינקס במינון של 0.5/3d.

אני במשך שנים הייתי צורך 10 מ"ג נולבדקס לכל אורך הסייקל. לאחר שהתחברתי לפורום נוכחתי לדעת שנולבדקס רצוי לקחת כחלק מה- PCT ולא כחלק מהסייקל עצמו, וכך עשיתי. לפני כשלוש שנים התחלתי לקבל TRT וכבר לא היה צורך בביצוע PCT (שכן יש המשך ישיר של טסט במינון נמוך). בהתייעצות עם תום ( וגם עם יניב ריז ) הומלץ לי לצרוך אדקס במינון של 0.25/ed ומאז אני עושה כך בכל סייקל. כיום בסייקל של 750 טסט ו- 500 דקה, אני צורך אדקס במינון 1g/4d ודוסטינקס במינון של 0.5/3d.
וללא צריכים בעבר (אדקס ודוסטי) היו לך בעיות אסטרוגניות?

וללא צריכים בעבר (אדקס ודוסטי) היו לך בעיות אסטרוגניות?
כנער מתבגר היה לי ג'ינו כפי שיש למתבגרים רבים אך התופעה נעלמה בסיום גיל ההתבגרות. במשך השנים בהן השתמשתי בחומרים הייתי משוכנע שיש לי ג'ינו ובשלב מסויים החלטתי לבצע ניתוח. פניתי לשלושה פלסטיקאים שונים, שלושתם שללו ג'ינו.
קיימת ריקמת שד מתחת לעטרה והפטמה מעט נפוחה, אך להפתעתי לא מדובר בגינוקומסטיה.

כנער מתבגר היה לי ג'ינו כפי שיש למתבגרים רבים אך התופעה נעלמה בסיום גיל ההתבגרות. במשך השנים בהן השתמשתי בחומרים הייתי משוכנע שיש לי ג'ינו ובשלב מסויים החלטתי לבצע ניתוח. פניתי לשלושה פלסטיקאים שונים, שלושתם שללו ג'ינו.
קיימת ריקמת שד מתחת לעטרה והפטמה מעט נפוחה, אך להפתעתי לא מדובר בגינוקומסטיה.
הכוונה הייתה מדוע אתה משתמש מראש באדקס ודוסטינקס? האם ניסית להריץ סייקל (ומה הייתה תכולתו) ללא שימוש בהם? כמו שאמרתי, שימוש האחרונים הוא לא חובה וכלל אצבע, גם למי שחווה ג'ינו בעבר או הג'ינופובים מבנינו

הכוונה הייתה מדוע אתה משתמש מראש באדקס ודוסטינקס? האם ניסית להריץ סייקל (ומה הייתה תכולתו) ללא שימוש בהם? כמו שאמרתי, שימוש האחרונים הוא לא חובה וכלל אצבע, גם למי שחווה ג'ינו בעבר או הג'ינופובים מבנינו

הסייקל הראשון שלי היה בשנת 95' כך שהמודעות שלי שאפה לאפס, איש לא טרח לספק מידע וכניראה שגם לאיש בסביבתי לא היה מידע מספק, כך שהרבה סייקלים ביצעתי ללא שימוש בהם. כשהאינטרנט הפך ליותר נגיש מבחינתי, גלשתי בפורומים בחו"ל וראיתי שנהוג לקחת נולבה 10 מג במהלך הסייקל, ובסיומו לקחת כל חמישה ימים אמפולה של כוריגון 5000 סה"כ שלוש אמפולות. לאחר מכן כלומיד 100 מג במשך עשרה ימים ו- 50 מג במשך עשרה ימים. כך נהגתי לעשות בכל פעם.

הסייקל הראשון שלי היה בשנת 95' כך שהמודעות שלי שאפה לאפס, איש לא טרח לספק מידע וכניראה שגם לאיש בסביבתי לא היה מידע מספק, כך שהרבה סייקלים ביצעתי ללא שימוש בהם. כשהאינטרנט הפך ליותר נגיש מבחינתי, גלשתי בפורומים בחו"ל וראיתי שנהוג לקחת נולבה 10 מג במהלך הסייקל, ובסיומו לקחת כל חמישה ימים אמפולה של כוריגון 5000 סה"כ שלוש אמפולות. לאחר מכן כלומיד 100 מג במשך עשרה ימים ו- 50 מג במשך עשרה ימים. כך נהגתי לעשות בכל פעם.
הבנתי.
שנת 95' - חתיכת ותק.
בן כמה אתה אם מותר לדעת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית