הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רצועות ברכיים

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
לקראת התחרות באפריל אני רוצה להתחיל לשלב רצועות ברכיים באימונים, אבל מניסיוני המועט עם רצועות אני זוכר שנורא התיש אותי לקשור לעצמי את הרצועות מה גם שהרצועות הקודמות שלי היו עם סקווץ' (רצועות חארטה) מה שהקל עלי.

אז כמה שאלות:

1.יש פה מישהו שהתנסה כבר להתאמן ולהתחרות כאשר הוא קושר לעצמו?

2.ממה שאני יודע יש כל מיני סוגים של קשירות, האם יש קשירה מומלצת לקשירה עצמית?

3. כידוע רצועות מוסיפות משקל למוט. במידה ואני עושה טקסס איך לחשב את המשקל באימון עצימות בסקוואט כאשר הנפח ללא רצועות?

4. האם יש עדיפות לעבוד עם רצועות גם באימון הנפח?

תודה!

1. באימונים אני קושר לעצמי, עוד לא התחרתי עם רצועות אבל כשאתחרה איתן בקרוב כנראה יקשרו לי.

2. מה שנוח לך ומה שאתה מרגיש שמוסיף לך הכי הרבה. אני קושר כמו ליליברידג'.

3. לא יודע לענות על זה, אני עובד בצורה של בלוקים. אני חושב שזה יותר נוח ככה בעבודה עם רצועות.

4. אפשרי אבל לא להוסיף יותר מדי משקל/לא את כל הסטים. וגם לא מוקדם מדי לפני התחרות.

תתן פשוט קפיצות גדולות יותר בעצימות עד שתגיע למשקל שמרגיש בסדר. זאת אומרת אם אתה מתקדם 2.5 קילו בשבוע עכשיו תתחיל להתקדם 5 בעצימות עם הרצועות עד שירגיש שאת צריך לחזור ל2.5

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם,
אני פשוט אכוון לשלשה כבדה (לא מידי) לפי ההרגשה ומשם אתקדם ב5 קילו מעצימות לעצימות.

בנפח אשאר ללא רצועות עם התקדמות שבועית של 2.5 קילו.
מה אתם אומרים?

תודה לכולם,
אני פשוט אכוון לשלשה כבדה (לא מידי) לפי ההרגשה ומשם אתקדם ב5 קילו מעצימות לעצימות.

בנפח אשאר ללא רצועות עם התקדמות שבועית של 2.5 קילו.
מה אתם אומרים?
נשמע בסדר
כשהתכוונתי עצימות הייתי עושה סינגל ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית