הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ansi iso 62

• פותח/ת השרשור yorai
  • פורסם בתאריך

yorai

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
מה אתם אומרים על הגיינר הזה ansi iso 62 ?

רשום שיש חומצות אמינו וגלוטומין אבל מה הכמות היחסית שלהם למנה?

אבקה שמכילה חומצות אמינו וגלוטמין היא אבקה שעברה "אמינו ספייקינג"
קרא כאן עוד על הנושא:
‫אמינו ספייקינג - Amino spiking: הסוד... - קילוגרם/LBS - כושר ופיתוח הגוף | Facebook‬
האמרת חלבון / תיבול חנקן / Amino Spiking | פורטל המאמרים של אמינושופ | AminoShopפורטל המאמרים של אמינושופ | AminoShop

סך הכל חברה לא מוכרת ולא אמינה בעליל
לא הייתי מתקרב

דבר עם @AminoShop
הם יוכלו לבאר לך את הסוגייה ולהמליץ על אבקה טובה למול הצרכים והתקציב שלך

ניסיתי להיכנס לאתר שלהם כדי לברר קצת וגוגל הזהיר אותי שהאתר מכיל וירוסים, אני חושב זה כבר אומר משהו חח
אבל בכל מקרה, לפי המרכיבים נראה שהחלבון בסדר, הבעיה אבל שכל הפחמימות מורכבות מסוכר, וזה אומר שכגיינר הוא די זבל

סך הכל חברה לא מוכרת ולא אמינה בעליל
לא הייתי מתקרב
מה שלא מוכר בארץ - לא אומר שזה לא טוב ולא אמין. דווקה בחול ansi בדירוג ממש טוב. והמוצרים שלהם נחשבים איכותיים. אישית- לא התנסתי, כי המוצרים של ansi די יקרים.

לי היה את ה iso plex 32 ועוד חלבון רגיל שלהם שברח לי השם כרגע.
והאמת אני דיי מרוצה גם כשהסתכלתי ברשימת רכיבים לא ראיתי משהו חשוד.
החיסרון היחידי שאנסי באמת דיי יקרים.

מה שלא מוכר בארץ - לא אומר שזה לא טוב ולא אמין. דווקה בחול ansi בדירוג ממש טוב. והמוצרים שלהם נחשבים איכותיים. אישית- לא התנסתי, כי המוצרים של ansi די יקרים.
דירוג זה טוב ונחמד, מה מעבר? בדיקות מעבדה שלהם של צד ג' נייטרלי, ראית? לא, כי לא תמצא

וכמובן... כל מה שנמכר ב אמינו שופ עבר בדיקות מעבדה של צד ג'...
הצעתי, לא חייבתי.
אמינושופ מוכרים גם מוצרים שעברו אמינו ספייקינג או כאלו ללא בדיקות מעבדה,זה די Obvious.
כל חנות/רשת איכותית, תהיה אשר תהיה, תחזיק מלאי מגוון כדי לענות על צרכי השוק.
הרעיון בפניה לאמינושופ הוא קבלת חוות דעת קצת יותר מהימנה ומקצועית, מאשר אינטרסנטית ושיווקית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית