הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ במינון gh

כמה זה 2 iu ביום של gh במזרק אינסולין 0.5
לא יודע איך לעשות את החישוב
זה תלוי ביחס למיל שאתה מוהל באבקה במידה וקיבלת ויאל עם אבקה יש את הנורדי שמגיע מהול במים ( מחסנית ) , אתה מוהל 1 מיל ושואב במזרק של אינס 100 איו , שואב 20 איו זה 2 יחידות , אגב איזה gh זה ?

• פותח/ת השרשור
זה מה שיש לי

קבצים מצורפים

• IMG-20160206-WA0018.jpg
    IMG-20160206-WA0018.jpg
    KB 53 · צפיות: 794
10 במזרק אינסולין שווה ל2 IU, בוודאות.

1.5 מ''ל = 30
1 מ''ל = 20
0.5 מ''ל(שזה המזרק אינסולין שלך מלא) שווה 10IU, תחלק ב5(ביקשת 2IU) יוצא 10 על המזרק אינסולין.

אגב, מה המטרה במינון כלכך נמוך אם אפשר לשאול?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!
לא מחפש גדילה של שריר מהgh לא שווה את העלות לדעתי
עושה את זה זה במינון נמוך בעיקר טיפול בבעיות סחוס ורקמות בברכיים.
אולי גם על הדרך יתן שריפת שומן ואולי גם קצת שריר בזמן הסייקל כבונוס

תודה רבה!
לא מחפש גדילה של שריר מהgh לא שווה את העלות לדעתי
עושה את זה זה במינון נמוך בעיקר טיפול בבעיות סחוס ורקמות בברכיים.
אולי גם על הדרך יתן שריפת שומן ואולי גם קצת שריר בזמן הסייקל כבונוס
גדילה של שריר תהיה קשורה לתזונה
שימוש במקביל ב-AAS תהיה מאוד סינרגית.
מינון מינימלי לשיקום מפציעות הוא 2iu-3iu ליום.
מינון כזה מאוד נמוך וניתן לקחת אותו בפעם אחת - מיד בבוקר, ורק אחרי חצי שעה ניתן לאכול (כדי לא להקפיץ בצורה כזו או אחרת אינסולין).
כמובן ו-GH יש להריץ זמן רב בכדי לראות תוצאות, גם אם מדובר בשיקום מפציעות בלבד.

אגב - ההודעה הקודמת לגבי המינון במזרק האינסולין מדוייקת - שים לב שאם אתה מחליף למזרק בעל נפח אחר, אזי יש לשאוב כמות אחרת

• פותח/ת השרשור
כן ברור שזה לתקופת זמן והכל תלוי בגוגל המזרק
מה דעתך על זריקה בשעה אחרת ביום? אני יודע שמומלץ בבוקר לפני האוכל וזה גם הכוונה שלי לעשות
וכן כרגע אני בזמן סייקל מסה ככה שהתזונה טובה וגם יש עלייה יפה במשקל אז אולי עם הgh אני אקבל עוד עליה קטנה...

כן ברור שזה לתקופת זמן והכל תלוי בגוגל המזרק
מה דעתך על זריקה בשעה אחרת ביום? אני יודע שמומלץ בבוקר לפני האוכל וזה גם הכוונה שלי לעשות
וכן כרגע אני בזמן סייקל מסה ככה שהתזונה טובה וגם יש עלייה יפה במשקל אז אולי עם הgh אני אקבל עוד עליה קטנה...
זמן אחר מומלץ יהיה מיד לפני תחילת האימון. רק שים לב שהארוחה הקודמת לאימון נצרכת לפחות שעתיים קודם, ובעדיפות לתכולה לפחמימות מורכבות בעלות GI נמוך יחסית (שילוב של אורז, בטטה, ירק, מעט שומן איכותי ומנת חלבון יהיו אידיאליים).

הרעיון בהזרקת GH הוא לתזמן את הזריקה לזמן בו רמות האינסולין בגוף די נמוכות. הדבר מתרחש ביתר שאת בבוקר, לאחר הצום של הלילה. היתרון בהזרקת GH לפני אימון היא מקומית - עליה ברמות ה-I-gf1 במהלך האימון בהחלט רצויות. שוב, חשוב להקפיד שהארוחה לפני האימון תהיה מספיק הולמת ומשביעה מצד אחד, אך מצד שני לא כזו אשר תגרום לעלייה חדה של אינסולין ולשהותו רמות זמן ארוכות בדם.

בגדול, לאלו שמפצלים מינון, אלו (ישר על הבוקר ולפני אימון) הזמנים הנוחים והטובים ביותר להשתמש ב-GH.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית