הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאד"ג או מדריך חדר כושר בצבא? התלבטות

Adriandadon111

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
יש לי אפשרות לבחור בין התפקידים האלו וגם אולי נוספים שתביאו לי. תשמעו, חשוב לי הגוף ופיתוח הגוף, לאכול כל 3 שעות, אין לי בעיה עם חמשושים, אני ראיתי שאוכל להביא אוכל לחדרים שיהיו שם ומקרר יש והכל. זה מצויין מבחינתי, רק שתהיה לי אפשרות לחדר כושר כל יום, כי אני עושה abc לבנתיים, אין לי בעיה בקורס שזה זמני שיהיה הפסקות כאלה ואחרות.. אבל אני חייב את עזרתכם חברים, איזה תפקיד עונה יותר לקריטריונים שלי? מאדג יותר עסוק לדעתי ולכן זה פחות מדבר אליי אך כן מאתגר ונשמע מלהיב. מדריך חדכ, אותה רוטינה כל יום, לפתוח את החדכ ולשבת שם. יש אפשרות כל הזמן לחדכ ולאוכל. הרבה זמן פנוי זה טוב, אך עם זאץ בא לי גם תפקיד שהוא כמובן גם מאתגר וכו.. אני צריך מישהו שיודע ומבין איך שני התפקידים עובדים בעקרון.. באיזו רוטינה ושיפרט לי על שתיהן ואני אראה מה באמת מתאים לי ומדבר אליי יותר. אני מודה מהלב למי שבאמת יעזור לי.. תודה רבה!!!!!

בצבא יש חדרי כושר מכובדים במקומות מסוימים, במקומות אחרים זה אפילו מעליב לקרוא לזה חדר כושר, ככה שלא הייתי בונה על להתאמן בחדר כושר כל היום.
אני דווקא הייתי הולך להיות מדא״ג ומנסה להגיע ליחידת כמה שיותר קרבית ומובחרת. עדיף על לשבת בחדר כושר כל היום

בצבא יש חדרי כושר מכובדים במקומות מסוימים, במקומות אחרים זה אפילו מעליב לקרוא לזה חדר כושר, ככה שלא הייתי בונה על להתאמן בחדר כושר כל היום.
אני דווקא הייתי הולך להיות מדא״ג ומנסה להגיע ליחידת כמה שיותר קרבית ומובחרת. עדיף על לשבת בחדר כושר כל היום
בקרביות הבכירות מאוד אתה תוכל למצוא חדרי כושר מצויינים

• פותח/ת השרשור
אני יכול להשתבץ בחיל האוויר בחצרים כמדריך בחדר כושר שם. שם זה מצויין
בקרביות הבכירות מאוד אתה תוכל למצוא חדרי כושר מצויינים
לא נראה לי שהבנת. חשוב לי האוכל. לאכול כל 3 שעות בסדיר בתור מדאג אפשרי? להתאמן כמעט בטוח אפשרי שם. אני חייב מידע אמין בבקשה מכם

אני משרת כמדריך חדר כושר ביחידה קרבית מובחרת.
ברוב המקומות התפקיד הוא עציץ בחדר הכושר. אצלנו מעבירים אימוני כוח שמשלבים סקוואט, דדליפט, פרס, פוש פרס, בנץ' פרס, חתירות וכמעט כל תרגיל בסיס. ככה שהתפקיד שלי מעניין ומגוון. לא רק שאני מדריך את החבר'ה ביחידה ובונה תכניות אימון ללוחמים ולתומכי לחימה שבאים בזמנם הפנוי, אני גם מעביר אימונים לצוותי הכשרות. אך זה משתנה מבסיס לבסיס. אצלנו זה ככה כי יש מדריכים שיודעים להעביר אימוני כוח, קצין אימון גופני שמבין את החשיבות והרבה מאוד כסף לציוד.

מדא"ג משמע לרוץ, להעביר אימוני גמישות ולעשות מסעות ובחנים. זה לא תמיד מתאים למפתח גוף, למרות שיש לי חבר שהוא מדא"ג והוא מתאמן וישן כמוני רוב הזמן.

תנאי שירות טובים זה מדריך חדר כושר, ועם המטרה שלך, כמוני, להשקיע כמה שיותר באימונים ובתזונה במהלך הצבא, עדיף לך את התפקיד הזה.
רק תוודא שבבסיס שתשובץ בו יש חדר כושר ברמה טובה.

• פותח/ת השרשור
אני משרת כמדריך חדר כושר ביחידה קרבית מובחרת.
ברוב המקומות התפקיד הוא עציץ בחדר הכושר. אצלנו מעבירים אימוני כוח שמשלבים סקוואט, דדליפט, פרס, פוש פרס, בנץ' פרס, חתירות וכמעט כל תרגיל בסיס. ככה שהתפקיד שלי מעניין ומגוון. לא רק שאני מדריך את החבר'ה ביחידה ובונה תכניות אימון ללוחמים ולתומכי לחימה שבאים בזמנם הפנוי, אני גם מעביר אימונים לצוותי הכשרות. אך זה משתנה מבסיס לבסיס. אצלנו זה ככה כי יש מדריכים שיודעים להעביר אימוני כוח, קצין אימון גופני שמבין את החשיבות והרבה מאוד כסף לציוד.

מדא"ג משמע לרוץ, להעביר אימוני גמישות ולעשות מסעות ובחנים. זה לא תמיד מתאים למפתח גוף, למרות שיש לי חבר שהוא מדא"ג והוא מתאמן וישן כמוני רוב הזמן.

תנאי שירות טובים זה מדריך חדר כושר, ועם המטרה שלך, כמוני, להשקיע כמה שיותר באימונים ובתזונה במהלך הצבא, עדיף לך את התפקיד הזה.
רק תוודא שבבסיס שתשובץ בו יש חדר כושר ברמה טובה.
חבר תודה רבה תגובה בונה! חשוב לי לפתח את הגוף במהלך השירות. כנראה שאם מדריך חדר כושר זה בחצרים בחיל האוויר. יש לך מידע לגבי הבסיס והחדר כושר שם? אגב מה לגבי השעות? זה משמרות או כל היום ממש אתה בחדר כושר? חוץ מזה, מה עוד יש לך לספר מה יש לעשות שם, יש זמן פנוי הפסקות וכאלה?

לך למדריך חדכ. מקסימום אם תראה שאתה רוצה גם מדאג תצא למדאג נעת, לא חסר לזה הקצאות. מדאגים עושים מלא ריצות ובחנים ב5 בבוקר וכאלה. זה זין. החדכ זה תלוי בבסיסים נגיד אצלנו פתוח 7-11 בערב. זהו. כל שאר היום הוא מגרבץ. בבסיסים שפתוח הרבה יש משמרות ובכללי כל התפקיד הזה הוא בית זונות. בכל מקרה לך למדריך חדכ אם יש לך את הקומבינה להגיע לזה. משם מקסימום מדאג נעת אם ממש תרצה וישעמם לך

• פותח/ת השרשור
לך למדריך חדכ. מקסימום אם תראה שאתה רוצה גם מדאג תצא למדאג נעת, לא חסר לזה הקצאות. מדאגים עושים מלא ריצות ובחנים ב5 בבוקר וכאלה. זה זין. החדכ זה תלוי בבסיסים נגיד אצלנו פתוח 7-11 בערב. זהו. כל שאר היום הוא מגרבץ. בבסיסים שפתוח הרבה יש משמרות ובכללי כל התפקיד הזה הוא בית זונות. בכל מקרה לך למדריך חדכ אם יש לך את הקומבינה להגיע לזה. משם מקסימום מדאג נעת אם ממש תרצה וישעמם לך
אש תודה רבה. לגבי שעות בבסיס בחצרים בחדר כושר שם יש לך מושג? אני צריך מידע לגבי החדכ שבבסיס חצרים זה יעזור

אש תודה רבה. לגבי שעות בבסיס בחצרים בחדר כושר שם יש לך מושג? אני צריך מידע לגבי החדכ שבבסיס חצרים זה יעזור
את חצרים ספציפית אני לא מכיר אבל בד"כ בחיל האוויר פתוח יחסית הרבה. בטח משהו כמו 8-12 בבוקר ו6-10 בערב או משהו בסגנון הזה. בכל מקרה בזמן שאתה בחדכ אתה יכול גם לאכול אז זאת לא צריכה להיות לך בעיה במובן הזה, בכל החד"כים הצבאיים שהייתי היה לפחות איזה מקרר קטן ומיקרו שאתה יכול להביא את האוכל שלך לשם, וגם להביא אוכל מהחדר אוכל.. אם יש טבח שמתאמן אפשר תמיד גם להתקמבן איתו שיביא לך אוכל טוב ובתמורה תפתח לו באיזה 2 בצהריים שיתאמן. והרבה פעמים בחדכים יש טלוויזיה וכמובן שיש כוסיות. לא צריך לשעמם לך יותר מדי כשאתה שם. גם הרבה פעמים לא תהיה מדריך לבד ואתה תכיר את החברה וכו'.. זה הג'וב של הלייף. לך תהיה מדריך חדר כושר, אם אתה מחפש תנאים בשביל אימונים זה ה-תפקיד.

• פותח/ת השרשור
את חצרים ספציפית אני לא מכיר אבל בד"כ בחיל האוויר פתוח יחסית הרבה. בטח משהו כמו 8-12 בבוקר ו6-10 בערב או משהו בסגנון הזה. בכל מקרה בזמן שאתה בחדכ אתה יכול גם לאכול אז זאת לא צריכה להיות לך בעיה במובן הזה, בכל החד"כים הצבאיים שהייתי היה לפחות איזה מקרר קטן ומיקרו שאתה יכול להביא את האוכל שלך לשם, וגם להביא אוכל מהחדר אוכל.. אם יש טבח שמתאמן אפשר תמיד גם להתקמבן איתו שיביא לך אוכל טוב ובתמורה תפתח לו באיזה 2 בצהריים שיתאמן. והרבה פעמים בחדכים יש טלוויזיה וכמובן שיש כוסיות. לא צריך לשעמם לך יותר מדי כשאתה שם. גם הרבה פעמים לא תהיה מדריך לבד ואתה תכיר את החברה וכו'.. זה הג'וב של הלייף. לך תהיה מדריך חדר כושר, אם אתה מחפש תנאים בשביל אימונים זה ה-תפקיד.
מדהים. תודה רבה על התגובה אחי. שמעתי שמועות שעושים בחצרים בחדכ מ5 בבוקר צריך לפתוח את החדכ עד 11 בלילה!!! לא נשמע לי הגיוני ודי מבאס נראה לי

איך מגיעים לתפקיד כזה? 🤤

אני שירתתי בחצרים
החדר כושר שם בושה
מלא מכונות יש ספת בנץ שלילי, מוט אחד אולימפי
כמעט ואין פלטות, אולי איזה 2 זוגות של 20 אם אני זוכר ו2 זוגות של 15 והשאר 10 ו5
אם תרצה לעשות סקוואט או פרס אז זה רק מהמתקן של המקבילים שם
בנץ רק בדאמבלים
ודדליפט האיזור של הגומי מאוד צפוץ אז קשה קצת לעשות דדליפט אבל אפשרי
ואם אני זוכר נכון החדר כושר פתוח כל יום מ6-10 בערב ובבוקר מ7-2 או משהו כזה
או שפתוח כל היום ברצף מ7-22 אני באמת שלא זוכר
לא זוכר אבל כאילו אם אתה מתאמן בערב אז הוא פתוח לך בדכ עד 9-10 אם אני לא טועה
אני יכול לשאול חברים שעדיין בבסיס ששירתתי איתם שיצלמו את השעות

• פותח/ת השרשור
אני שירתתי בחצרים
החדר כושר שם בושה
בנץ רק בדאמבלים
יש לך מושג איזה בסיסים הם כן טובים? בחדכ בתנאים והכל?

אני יכול להשתבץ בחיל האוויר בחצרים כמדריך בחדר כושר שם. שם זה מצויין

לא נראה לי שהבנת. חשוב לי האוכל. לאכול כל 3 שעות בסדיר בתור מדאג אפשרי? להתאמן כמעט בטוח אפשרי שם. אני חייב מידע אמין בבקשה מכם
יש לך מושג איזה בסיסים הם כן טובים? בחדכ בתנאים והכל?
וינגייט, שייטת, מטכ״ל, קריה (חיל האוויר) - אלא מקומות שאני יודע בוודאות שהחדרי כושר טובים. וינגייט האוכל חרא, שייטת ומטכ״ל אוכל מעולה.

• פותח/ת השרשור
אני שירתתי בחצרים
החדר כושר שם בושה
בנץ רק בדאמבלים
תודה על התגובה אחי. תברר לי בבקשה מה השעות שעושים המדריכי חדר כושר כאילו זה משמרות הם עושים או כל היום שם? והדרך הכי טובה שלי זה באמת להכנס רק לבסיס הזה. הוא באמת ממש נורא? אני יכול להכניס אליו טבעות אולימפיות גם שיהיה מצויין. אבל איך אין פלטות וכו... לא מבין את זה.. יש לך עצות אחי?
וינגייט, שייטת, מטכ״ל, קריה (חיל האוויר) - אלא מקומות שאני יודע בוודאות שהחדרי כושר טובים. וינגייט האוכל חרא, שייטת ומטכ״ל אוכל מעולה.
יש מידע על חצרים אחי? זה הכי חשוב...

תודה על התגובה אחי. תברר לי בבקשה מה השעות שעושים המדריכי חדר כושר כאילו זה משמרות הם עושים או כל היום שם? והדרך הכי טובה שלי זה באמת להכנס רק לבסיס הזה. הוא באמת ממש נורא? אני יכול להכניס אליו טבעות אולימפיות גם שיהיה מצויין. אבל איך אין פלטות וכו... לא מבין את זה.. יש לך עצות אחי?

יש מידע על חצרים אחי? זה הכי חשוב...
אני הייתי בחצרים חצי שנה, אבל על תקן פרח טייס אפספוס שבטח לא זכה לראות איך נראה החדר כושר ..
ממה שזכור לי האוכל שם לא להיט
מה שכן זה מרחק אוטובוס של 15-20 דקות לבאר שבע.. ככה שאתה יכול להשיג אישור מהמפקד שלך לצאת לאימון ולחזור...

• פותח/ת השרשור
אני הייתי בחצרים חצי שנה, אבל על תקן פרח טייס אפספוס שבטח לא זכה לראות איך נראה החדר כושר ..
ממה שזכור לי האוכל שם לא להיט
מה שכן זה מרחק אוטובוס של 15-20 דקות לבאר שבע.. ככה שאתה יכול להשיג אישור מהמפקד שלך לצאת לאימון ולחזור...
באמת? אפשרי לעשות דבר כזה? אבל אני מתאמן 6 פעמים בשבוע... וגם אהיה מדריך בחדכ ככה שהוא יגיד לי להתאמן בחדכ שבבסיס.. תשמע חשוב לי שמישהו שבאמת היה שם לאחרונה ולא מזמן כי שמעתי שהחדכ עבר שיפוץ

מדריך חדר כושר תלוי איפה אבל באופן כללי הייתי הולך למדאג במקומך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית