הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תגלית שגיליתי היום לכל מי שאוכל חזה עוף

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
מי שבחיטוב / מסה ואוכל חזה עוף ומחפש תאקסטרה חלבון אפשר להחליף ב -חזה הודו - ל300 גרם חזה הודו יש 10 גרם יותר חלבון מחזה עוף ( הבדל של 3.3 ל100)
לא יודע אם זה ידוע פה או לא אבל לא נראלי כולם יודעים

מי שבחיטוב / מסה ואוכל חזה עוף ומחפש תאקסטרה חלבון אפשר להחליף ב -חזה הודו - ל300 גרם חזה הודו יש 10 גרם יותר חלבון מחזה עוף ( הבדל של 3.3 ל100)
הבדל לא משמעותי כל כך מה המחיר ל100 גרם?

אתה אוכל את חזה ההודו ללא בישול?

האמת היא שגם חזה הודו ברוב המקרים גם זול יותר
ויש בו יותר ברזל ו-B12
בכל מקרה יש סיבה למה לא מתים עליו. בגלל השומן הנמוך בו והחלבון הגבוה הוא פשוט צמיגי, כמו ללעוס גומי.
לקח לי שעה וחצי של 400 גרם הודו. ורציתי למות.

הוא דביק וגומי וקשה ויבש. זה בגלל שהוא רובו שריר (חלבון) ויש בו בקושי שומן.

כי די כמה אפשר לאכול חתיכות של בשר בלי תיבול ובלי טעם. תגוונו עדיף להכין מאכלים נורמלים פעם ב3 ימים מאשר לאכול כל יום חתיכת חזה שהכנת עכשיו ובא לך לזרוק מהחלון

• פותח/ת השרשור
האמת היא שגם חזה הודו ברוב המקרים גם זול יותר
ויש בו יותר ברזל ו-B12
בכל מקרה יש סיבה למה לא מתים עליו. בגלל השומן הנמוך בו והחלבון הגבוה הוא פשוט צמיגי, כמו ללעוס גומי.
לקח לי שעה וחצי של 400 גרם הודו. ורציתי למות.

הוא דביק וגומי וקשה ויבש. זה בגלל שהוא רובו שריר (חלבון) ויש בו בקושי שומן.
וזה תלוי בשף ידיד תשים לו תיבול טוב ותחפש מתכונים טובים להודו, אפילו אתה יכול לעשות סוג של שווארמה ביתית טעימה.

וכן זה הרבה יותר זול גם נגיד לי עולה משהו כמו 34 שקל לחזה עוף או 33 והודו 25

beckyusagi | רצועות חזה הודו במרינדה מוקפצים על מחבת פסים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית