הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע FGB ישראל או my birthday storm

zfridman

משתמש מתחיל
228
0
נק' מוניטין:
309
228
0
אימון משותף / ציבורי , בחודש נובמבר אני חוגג את יום הולדתי ה 35 לכן בחרתי כמיטב המסורת בקרוספיט לחגוג ב WOD יום הולדת.
ה WOD הנבחר הוא FGB - fight gone bad, למה כי יש שם 3 סיבובים של 5 דקות (יום הולדת 35) ולי אישית לא יצא לבצע אותו עד היום (בלי הערות אני יודע שזה הופיע, מגבלות מקום וציוד).
נפגשים ב 12/11 יום חמישי בגני יהושוע פארק הירקון ב 19:00 בדרך לאגם מול משחקי הילדים. יש כבר קרוב ל 10 משתתפים. מוזמנים להירשם דרך הלינק בבלוג שלי

betterthenyesterday.blogspot.com

או לשלוח לי מייל, גם יש לינק בבלוג.
כאשר אתם נרשמים, נא לעדכן אם יש לכם אפשרות להביא ציוד (מוט, פלטות במשקל המתאים וכדור) יש לנו כבר מספיק ל 5 משתתפים שיבצעו בו זמנית אבל נשמח לעוד ציוד.
אשמח לראותכם ובכלל יהיה מגניב, אז יאללה בואו.

ההשראה גם הגיעה מ

http://www.fgb4.org/

צביקה

מה הולך להיות במקום חתירה? אם זה ברפיז, אני לא מגיע. קפיצות כפולות יש מצב.

ברפיז זה פשוט נורא אבל בלי קשר אני חושב שזאת חלופה לא טובה. הפרס והכדור מבצעים לא מעט עבודת דחיפה עם הידיים. להוסיף את הפושאפס בברפיז זה לטעמי לא נכון. צריך חלופה שקורעת את הריאות לא את הידיים. לכן קפיצות חבל (בודדות או כפולות) נשמע לי חלופה טובה יותר. יותר דומה לחתירה שהיא פעולה monostructural ולא התעמלותית.

בכל מקרה, אתה יכול להתייעץ עם אורלי. בטח יש לה תובנוות בנושא. 😃

• פותח/ת השרשור
אפשר לסובב את זה גם לכיוון החתירה אחרי ה SDHP, שהוא החלופה לחתירה. אבל הי אפשר גם לשקול את זה, פשוט DBU נראה לי לרוב המשתתפים מסובך ללמידה ועוד להיתקל בו בפעם הראשונה. אבל הי נשקול ונשמור את ההפתעה ליום עצמו, מה יבוא במקום חתירה.

אפשר לסובב את זה גם לכיוון החתירה אחרי ה SDHP, שהוא החלופה לחתירה. אבל הי אפשר גם לשקול את זה, פשוט DBU נראה לי לרוב המשתתפים מסובך ללמידה ועוד להיתקל בו בפעם הראשונה. אבל הי נשקול ונשמור את ההפתעה ליום עצמו, מה יבוא במקום חתירה.

SDHP כמובן הוא חלופה גרועה במסגרת FGB כי הוא כבר מופיע בעצמו. מי שמתקשה בקפיצות כפולות (מי לא?) יכול להחליף לקפיצות רגילות עם מקדם (נקודה על כל 20 קפיצות).
זה לא באמת עקרוני. לגבי הגעה אני עוד לא בטוח אבל אשתדל.

האם יש טעם להגיע אם אין לי בכלל ניסיון בקרוספיט ובחלק מהתרגילים ?

אבל אני מוכן לנסות ואשמח ללמוד .

MR BIG
אני די בטוח שאני מדבר גם בעד צביקה כשאני אומר שנשמח לפגוש ולהתאמן איתך.
איאן

• פותח/ת השרשור
MR BIG
אני די בטוח שאני מדבר גם בעד צביקה כשאני אומר שנשמח לפגוש ולהתאמן איתך.
איאן
צודק , יהיו מס' מקצים לכאלו שהם כבר בעסק וגם לכאלו שרק מתחילים. יהיו שם מכל הרמות אז אין בעיה

צביקה, למרות שכתבתי שאגיע, באותו הרגע לא שמתי לב שזה יום הנישואין שלי (אם אשתי קוראת: לא שכחתי! באמת!). לא ברור עדיין האם הערב יהיה פנוי או לא. אני מקווה שאצליח לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה (ולא להקיא על הדרך).
אין לי ציוד.

האם יש טעם להגיע אם אין לי בכלל ניסיון בקרוספיט ובחלק מהתרגילים ?

אבל אני מוכן לנסות ואשמח ללמוד .

ברור שאתה יכול וצריך להגיע. אגב, הספר חזר אלי אז דבר איתי אם עדיין מעוניין.

אוקיי תודה .
נרשמתי באתר של צבי. (שגיא זה אני )
דרך אגב באיזה משקלים מדובר בפרס ובהיי פול ?
ברור שאני עדיין מעוניין בספר .

• פותח/ת השרשור
עדכון (ואני רוצה לשמוע אנחת רווחה) במקום ברפיז, נבצע קפיצות חבל כפולות double unders
לא יכולים משתמשים בחלופה של 3 ל 1 בבודדים.

עדכון (ואני רוצה לשמוע אנחת רווחה) במקום ברפיז, נבצע קפיצות חבל כפולות double unders
לא יכולים משתמשים בחלופה של 3 ל 1 בבודדים.

אני מוכן לקבל את הקרדיט 😃
מעכשיו fgb = fight gone bentzurm

אני מוכן לקבל את הקרדיט 😃
מעכשיו fgb = fight gone bentzurm

יופי נחמה .

אולי ברפיז יותר קשה אבל יותר קל טכנית לביצוע בטח למתחילים כמוני .

גם ככה הקורדינציה זה לא הצד החזק שלי .🆘

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל כבר עדיף לרוץ .😣

יופי נחמה .

אולי ברפיז יותר קשה אבל יותר קל טכנית לביצוע בטח למתחילים כמוני .

גם ככה הקורדינציה זה לא הצד החזק שלי .🆘

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל כבר עדיף לרוץ .😣

קח את זה כאתגר.
יש לך שבועיים כמעט. תעשה כל יום 200 קפיצות רגילות ו-25 קפיצות כפולות. לא משנה כמה סטים לוקח העיקר לעשות.
צפה בסירטונים של DBU כדי להפנים את הטכניקה (במילה אחת - הכל ב- wrist).
http://vimeo.com/2969537

Back
למעלה תחתית