הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון וידאו חדש מאימון עם דגש על אלמנטים של כוח מתפרץ

אוווו אלוף!!!!!!!!!!!!!!!
ומייק למה עדיף בשכיבות שמיכה בעמידת ידיים לעשות כשהבטן פונה לקיר ולא ההפך(שהגב פונה לקיר)?

• פותח/ת השרשור
אוווו אלוף!!!!!!!!!!!!!!!
ומייק למה עדיף בשכיבות שמיכה בעמידת ידיים לעשות כשהבטן פונה לקיר ולא ההפך(שהגב פונה לקיר)?
תודה, זה קשה יותר ומדמה יותר תנועה של שכיבות שמיכה בעמידת ידיים ללא קיר כמובן ללא אלמנט היציבות

אני חייב להבין איך אתה עושה שכיבות שמיכה ככה ועוד עם קפיצות בין לבין, אני עושה 2 שכיבות שמיכה ככה (עם הכף יד פתוחה) ואני מרגיש דקירה חזקה, גם אם אני נותן לאזור מנוחה של חצי שנה זה חוזר אלי.. אפשר אולי טיפים לחיזוק שורש כף היד כדי שהכאב לא יחזור? בינתיים אני עושה שכיבות שמיכה עם כאלה.

• פותח/ת השרשור
אני חייב להבין איך אתה עושה שכיבות שמיכה ככה ועוד עם קפיצות בין לבין, אני עושה 2 שכיבות שמיכה ככה (עם הכף יד פתוחה) ואני מרגיש דקירה חזקה, גם אם אני נותן לאזור מנוחה של חצי שנה זה חוזר אלי.. אפשר אולי טיפים לחיזוק שורש כף היד כדי שהכאב לא יחזור? בינתיים אני עושה שכיבות שמיכה עם כאלה.
נשמע שיש לך שם סוג של פציעה, בדקת את זה מול אורטופד / פיזיותרפיסט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית