הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן VS יהומבין

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
שיגעתי את משין-הד כל הלילה (סליחה :120ag:), אז אני צריך עזרה ממכם
אני רוצה להתחיל חיטוב עוד שבוע-שבועיים ככה, אני עכשיו סביבות ה15% שומן ורוצה להיות עוד חודשיים על כמה שפחות, ויש לי דילמה אם לקחת קלן או יהומבין
הדבר היחיד שאני מפחד זה שזה ישפיע לי על הלימודים. לפי מה שהבנתי קלן ויהומבין הם החומרים הקצת יותר חזקים ויש גם שילוב של EC שהחלטתי שאני גם אקח.
הבעיה שלי עם קלן זה כל הסיפורים של הרעידות בידיים, אני לא יכול שפתאום באמצע מבחן או באמצע הלימודים יהיו לי רעידות בידיים וגם אני אל יכול שבאמצע הלילה אני יקום ולא יצליח להירדם כי בכל מקרה קשה לי להירדם (שונא את זה 😵)
יהומבין אותה בעיה בערך...
בקשר להזעה: מתחיל חורף, עדיין תיהיה הזעה? כי זה יהיה דפוק חחחחח

מה לדעתכם כדי לעשות? מה היו הניסיונות שלכם ואיך התרשמת מהם?

• פותח/ת השרשור
לדעתי צריך להוציא חוק שאסור לעשות חיטוב בחורף
טיול שנתי...
מזה משנה מתי עושים חיטוב? אני קטן חחחח, היקף יד של 35 (אבל פחות משנה מכון), ואני לא רוצה להגיע לגדלים כמו שאתם רוצים 😃

לא כל התופעות לוואי זה שחור ולבן.
זה כמו שכתוב גם על אקמול שיכול לגרום לדברים, זה יכול לגרום, לא אומר שבטוח.

יהומבין לא הייתי ממליץ כי הוא גורם לבחילות ולא נח לצריכה בכלל.
קלן אני לא מכיר אישית, נשמע טוב אבל EC נראה לי לוקח בגלל המרץ והערנות.

אני מתנגד לעשות חיטוב בחורף מהסיבה הפשוטה שחוץ מזה שזה לוקח אותך כמה צעדים אחורה בהישגים, אין כמעט אפשרות "להראות תסחורה"

שמע אם זה בשביל טיול שנתי פשוט תעשה העמסת פחמימות, אתה לא רוצה ולא צריך לרדת לאחוזים נמוכים במיוחד

• פותח/ת השרשור
אני מתנגד לעשות חיטוב בחורף מהסיבה הפשוטה שחוץ מזה שזה לוקח אותך כמה צעדים אחורה בהישגים, אין כמעט אפשרות "להראות תסחורה"

שמע אם זה בשביל טיול שנתי פשוט תעשה העמסת פחמימות, אתה לא רוצה ולא צריך לרדת לאחוזים נמוכים במיוחד
לא רק, אני גם רוצה שוב לרדת לאחוז נמוך נמוך כדי לעשות שוב מסה...

לא רק, אני גם רוצה שוב לרדת לאחוז נמוך נמוך כדי לעשות שוב מסה...
עד שתסיים את כל הסיפור כבר יגיע האביב, אתה רוצה לעשות באופן קבוע מאסה בקיץ וחיטוב בחורף? כי אתה תכנס לגלגל כזה עד שלא תחליט לצאת ממנו.

• פותח/ת השרשור
עד שתסיים את כל הסיפור כבר יגיע האביב, אתה רוצה לעשות באופן קבוע מאסה בקיץ וחיטוב בחורף? כי אתה תכנס לגלגל כזה עד שלא תחליט לצאת ממנו.
כמו שאמרתי, אני לא רוצה לגדול עוד הרבה... אני רוצה לעשות עכשיו חיטוב ארוך, ואז לעשות מסה קטנה כזו של חודשיים-4 חודשים, ואז להתאמן סתם בשביל לעלות משקלים על נייטרלי, או לעבוד סיבולת בשביל הצבא

כמו שאמרתי, אני לא רוצה לגדול עוד הרבה... אני רוצה לעשות עכשיו חיטוב ארוך, ואז לעשות מסה קטנה כזו של חודשיים-4 חודשים, ואז להתאמן סתם בשביל לעלות משקלים על נייטרלי, או לעבוד סיבולת בשביל הצבא

אם אתה רוצה להכין את עצמך הכי טוב לצבא פשוט אל תכין את עצמך ותעשה הפוך מכל מה שחשבת
ככל שתתאמן יותר לפני הצבא על "סיבולת" (לא יודע ה ההגדרה פה של סיבולת) אתה רק תגיע יותר שחוק, עייף, ופתוח לשברי מאמץ

מעבר לזה, המטרות שלך די מוזרות אבל פה כבר זה שיקול שלך

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להכין את עצמך הכי טוב לצבא פשוט אל תכין את עצמך ותעשה הפוך מכל מה שחשבת
ככל שתתאמן יותר לפני הצבא על "סיבולת" (לא יודע ה ההגדרה פה של סיבולת) אתה רק תגיע יותר שחוק, עייף, ופתוח לשברי מאמץ

מעבר לזה, המטרות שלך די מוזרות אבל פה כבר זה שיקול שלך
חחחחחחח, כן אני יודע, אני מוזר 😣
אז מה עדיף, קלן או יהומבין?
HallucinogeN, תודה 😃

עדיף שתעשה חיטוב רגיל לדעתי, אתה עדיין צעיר ובהתחשב במטרות שלך אין שום צורך בממריצים.

זה לא בר השוואה בכלל אין פה או או .
מילא היית משווה יהומבין ואפדרין אז מילא , קלן לא נכנס בקטגוריה.
בכל מקרה קלן לא לוקחים יותר משבועיים רצוף בגלל הרצפטורים , תקח שבועיים קלן , שבועיים או אפדרין או יהומבין , אישית לא אוהב בכלל יהומבין עשה לי דאונים עצבניים , אני חסיד של אפדרין במיוחד בגלל המרץ. מה גם יש את המטורפים שעושים שבועיים קלן ושבועיים אפדרין+יהומבין.

ראשית אתה לא 15% שומן כמו שאתה טוען,דבר שני,לא היית מספיק זמן במאסה כדי לעשות חיטוב,אף אחד לא יחליט עבורך אך זאת טיפשות עם נתונים כאלו לעשות חיטוב,אני לא מבין כאילו מה אתה רוצה להשיג? עצמות בולטות?
אני מבין את גיל הטיפש עשרה שהריבועים מאוד חשובים במיוחד בכל הטיולים השנתיים ששם האלכהול זורם והזדמנות מעולה לחשוף ריבועים,אך תעשה לעצמך טובה ואל תרד לתת משקל.
ואיך עשית בכלל קפיצה לקלן זה חומר מאוד חזק למתחילים,אם כבר תלך על אפדרין עם קפאין אך גם חושב שלא צריך אפשר להגיע ל 10 אחוז בלי שום סוכריות למניהן,למה לא לנצל את כל החורף לעלות כמו שצריך ולעשות חיטוב כמו בן אדם למה בכוח לרדת לתת משקל מה נסגר עם האנשים היום ? מה הקטע בלחטב עצמות ?
היתי מציע לך לשקול שנית את כל העניין של החיטוב..

• פותח/ת השרשור
ראשית אתה לא 15% שומן כמו שאתה טוען,דבר שני,לא היית מספיק זמן במאסה כדי לעשות חיטוב,אף אחד לא יחליט עבורך אך זאת טיפשות עם נתונים כאלו לעשות חיטוב,אני לא מבין כאילו מה אתה רוצה להשיג? עצמות בולטות?
אני מבין את גיל הטיפש עשרה שהריבועים מאוד חשובים במיוחד בכל הטיולים השנתיים ששם האלכהול זורם והזדמנות מעולה לחשוף ריבועים,אך תעשה לעצמך טובה ואל תרד לתת משקל.
ואיך עשית בכלל קפיצה לקלן זה חומר מאוד חזק למתחילים,אם כבר תלך על אפדרין עם קפאין אך גם חושב שלא צריך אפשר להגיע ל 10 אחוז בלי שום סוכריות למניהן,למה לא לנצל את כל החורף לעלות כמו שצריך ולעשות חיטוב כמו בן אדם למה בכוח לרדת לתת משקל מה נסגר עם האנשים היום ? מה הקטע בלחטב עצמות ?
היתי מציע לך לשקול שנית את כל העניין של החיטוב..
אני לא מסוגל להגיע לתת משקל, אני אוכל יותר מדי שוקולד חחחח
ואני כן 15%... אפילו ששלחתי לך את התמונה ממזמן אמרתי לך שאני לא רוצה לגדול הרבה
אני יכול לשלוח לך שוב תמונה כדי שתגיד לי כמה... (כבר לא רואים את הריבועים, וריבועים זה שריר יפה 🙄). אין אלכוהול בטיולים שנתיים ואני לא אוהב כל כך בכל מקרה.
סה"כ חודשיים-3 של חיטוב, מה הבעיה 😣
ומשה, קלן עד כדי כך חזק?

בוא נראה לך את האבולוציה של החומרים המחטבים שלוקחים בד"כ.

יהומבין -->אפדרין--->קלן--->T3/T4---> והמלכים DNP/TRICANA

• פותח/ת השרשור
בוא נראה לך את האבולוציה של החומרים המחטבים שלוקחים בד"כ.

יהומבין -->אפדרין--->קלן--->T3/T4---> והמלכים DNP/TRICANA
תודה רבה 😃
חשבתי יהומבין יותר חזק מאפדרין 😣
עכשיו אני מבין 😃
שוב תודה, אני מבין למה התעצבנתם...
נקח רק אפדרין, צריך לקחת הפסקות מאפדרין?

אתה בכלל לא צריך שום חומר כזה לדעתי, אבל אם כבר אפדרין, כמה חודשים רצוף לא צריך הפסקה.
בקשר לרעידות של קלן... סביר להניח שתוך כמה ימים יעבור, אתה יכול לקחת גם חודש. לא כדאי עם אפדרין.

טיול שנתי...
מזה משנה מתי עושים חיטוב? אני קטן חחחח, היקף יד של 35 (אבל פחות משנה מכון), ואני לא רוצה להגיע לגדלים כמו שאתם רוצים 😃

עזוב חיטוב כפרה... אתה אשכרה רוצה להגיע למצב של 172 עם יד 34 ו62 קילו?

עדיף שתעשה חיטוב רגיל לדעתי, אתה עדיין צעיר ובהתחשב במטרות שלך אין שום צורך בממריצים.

למה לא?
עם אפדרין גם הוא יגיע מהר יותר וגם זה מדכא רעב ונותן כמובן יותר מרץ לאירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית