ייעוץ קלן VS יהומבין

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
שיגעתי את משין-הד כל הלילה (סליחה :120ag:), אז אני צריך עזרה ממכם
אני רוצה להתחיל חיטוב עוד שבוע-שבועיים ככה, אני עכשיו סביבות ה15% שומן ורוצה להיות עוד חודשיים על כמה שפחות, ויש לי דילמה אם לקחת קלן או יהומבין
הדבר היחיד שאני מפחד זה שזה ישפיע לי על הלימודים. לפי מה שהבנתי קלן ויהומבין הם החומרים הקצת יותר חזקים ויש גם שילוב של EC שהחלטתי שאני גם אקח.
הבעיה שלי עם קלן זה כל הסיפורים של הרעידות בידיים, אני לא יכול שפתאום באמצע מבחן או באמצע הלימודים יהיו לי רעידות בידיים וגם אני אל יכול שבאמצע הלילה אני יקום ולא יצליח להירדם כי בכל מקרה קשה לי להירדם (שונא את זה 😵)
יהומבין אותה בעיה בערך...
בקשר להזעה: מתחיל חורף, עדיין תיהיה הזעה? כי זה יהיה דפוק חחחחח

מה לדעתכם כדי לעשות? מה היו הניסיונות שלכם ואיך התרשמת מהם?

• פותח/ת השרשור
עזוב חיטוב כפרה... אתה אשכרה רוצה להגיע למצב של 172 עם יד 34 ו62 קילו?

למה לא?
עם אפדרין גם הוא יגיע מהר יותר וגם זה מדכא רעב ונותן כמובן יותר מרץ לאירובי
39 זה המקסימום יד שאני רוצה, אף פעם לא רציתי להגיע רחוק, אחרי שאני מגיע ל39 אני מתחיל עבודה על כוח או סיבולת, לא בטוח איזה מהם...
והיד שלי היא 35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (גדל בחודש-חודשיים מסה 👏)

השאלה אם אני עושה חיטוב או לא היא לא שאלה למחשבה פה, כי אני 100% עושה.
השאלה היא איזה חומרים לדעתכם כדי לקחת?
לעשות חודשיים של חיטוב, רק של אפדרין? כי אם אפדרין יותר חזק מיהומבין אני מעדיף רק אפדרין כי עם יהומבין אסור לאכול...

לפי מה שאני מבין ורואה לא ממליץ לך בכלל לגעת בממריצים,קלן,אפדרין.
זה יכול לעשות לך הרגשה רעה ביותר הרבה בחילות ועם אתה לא מספיק "חזק" לא תצליח להחזיק עם זה לאורך תקופה. לי אישית הקלן היה פחות תופעות לוואי מהאפדרין עם הקפאין ולא היו רעידות משמועתיות. אבל שוב לשיקולך:s85:

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני מבין ורואה לא ממליץ לך בכלל לגעת בממריצים,קלן,אפדרין.
זה יכול לעשות לך הרגשה רעה ביותר הרבה בחילות ועם אתה לא מספיק "חזק" לא תצליח להחזיק עם זה לאורך תקופה. לי אישית הקלן היה פחות תופעות לוואי מהאפדרין עם הקפאין ולא היו רעידות משמועתיות. אבל שוב לשיקולך:s85:
מה היה לך עם האפדרין?

וואי חלאס להתעסק בשטויות, אתה לא צריך את זה בנתיים, תעשה חיטוב נורמלי קצר של חודש וחצי אם אתה רוצה וזהו.

ואני מבטיח לך שתגיע ל39 אתה תרצה להגיע ליותר, כל פעם יותר ויותר.

39 זה לא שחיף, זה סבבה לבן אדם ממוצע שמתאמן, אבל זה טיפשי למדוד הצלחה והתקדמות רק ע"פ היקף יד... אתה לא יכול להגיד לעצמך "אני מגיע ל39 אני 'מפסיק'", כי זאת פשוט גישה לא נכונה.

חוץ מזה, חורף ראבק - למה אתה ראש בקיר ולא ממשיך מאסה? זאת פשוט טעות לעבור לחיטוב עכשיו.

אבל אחרי הכל החלטה שלך... בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
וואי חלאס להתעסק בשטויות, אתה לא צריך את זה בנתיים, תעשה חיטוב נורמלי קצר של חודש וחצי אם אתה רוצה וזהו.

ואני מבטיח לך שתגיע ל39 אתה תרצה להגיע ליותר, כל פעם יותר ויותר.

39 זה לא שחיף, זה סבבה לבן אדם ממוצע שמתאמן, אבל זה טיפשי למדוד הצלחה והתקדמות רק ע"פ היקף יד... אתה לא יכול להגיד לעצמך "אני מגיע ל39 אני 'מפסיק'", כי זאת פשוט גישה לא נכונה.

חוץ מזה, חורף ראבק - למה אתה ראש בקיר ולא ממשיך מאסה? זאת פשוט טעות לעבור לחיטוב עכשיו.

אבל אחרי הכל החלטה שלך... בהצלחה.
אני לא מודד לפי יד, אבל מכל שאר הגוף אני דיי מרוצה, רק היד קטנה (הכתף יותר גדולה מהיד וזה נראה דפוק).
טבעי לדעתי זה דפוק חחחח, כי אפשר יותר מהר ויותר קל...

"טבעי לדעתי זה דפוק", תגיד אחי מאיזה סרט יצאת? למה אי אפשר להגיע לתוצאות מצוינות גם בלי זה?
אה יעני שימוש ביהומובין/קלן/אפדרין הופך אותך ל"לא טבעי"?

אין שום בעיה בלקחת אפדרין ושאר הדברים, אני בכלל לא נגד זה.
אבל הוא בא בגישה לא נכונה ומוטעת שחושב שזה סבל וייסור חיטוב ללא שום דבר(ויותר איטי, מה שלא בהכרח נכון) והאפדרין יעשה לו את החיטוב.

חוץ מזה הוא בן 16... לא חושב שיש ממש טעם להשתמש בזה עכשיו...

מה משנה הגיל? הגיל הוא רק פרמטר פסיכולוגי שילדים לא יתמכרו לזה ויתחילו לקחת את זה על בסיס קבוע (לא שגם פה יש בעיה , אבל יתחילו להגזים עם המינונים וזה יגמר לא טוב).
אפדרין זה דבר חרתא זה כמו ללעוס מנטוס , אין פה שום דבר אחר אני לא אגיד שזה טבעי כי גם מריחואנה זה "טבעי" , אבל שוב אתם עושים פיל מכל זבוב , כל הדברים האלו כל כך חלשים וכל כך לא יעשו לכם את החיטוב כמו שאתם חושבים (למי שלא התנסה פה עדיין) ורק לאחר שתתחילו תבינו את זה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי חיטוב מאוד ארוך בלי כלום, אפילו בלי קפאין...
אני יודע עד כמה זה סבל, ואני יודע שאפשר טבעי. אבל למה לעשות טבעי כשאפשר לעשות לא טבעי ולעשות את זה יותר מהר ופשוט?
אז אני בן 16? שאלתי אם יש הבדל בהשפעות (הורמונים או אני יודע מה) ואמרו שלא, אז מזה משנה?

טוב בקיצור תעזבו את הילד , קיצור לך תקח EC תתחיל מ10 מ"ג ליום יומיים הראשונים תראה איך זה משפיע אחרי זה תעלה ל25 כמה ימים ואחרי שבוע תתחיל להרביץ , אל תעבור את המינון של 75 מ"ג אפדרין על 750 קפיאין (בד"כ זה יוצא 600 קפיאין)

• פותח/ת השרשור
טוב בקיצור תעזבו את הילד , קיצור לך תקח EC תתחיל מ10 מ"ג ליום יומיים הראשונים תראה איך זה משפיע אחרי זה תעלה ל25 כמה ימים ואחרי שבוע תתחיל להרביץ , אל תעבור את המינון של 75 מ"ג אפדרין על 750 קפיאין (בד"כ זה יוצא 600 קפיאין)
אני מקבל כדורים של 25 מ"ג אפדרין+200 מ"ג קפאין+100 מ"ג גוארנה בכל כדור...
יקרה משהו אם אני ישר יקח כדור אחד?
ואחרי שבוע- שבוע וחצי אתה אומר לעלות ל3 כדורים?
יש עדיפות ללפני אימון?

צודק, את הטעות הוא יבין רק בסוף החיטוב.

ד''א אמא יודעת? איך תסתיר את זה ממנה?

צודק, את הטעות הוא יבין רק בסוף החיטוב.

ד''א אמא יודעת? איך תסתיר את זה ממנה?
מה הבעיה להסתיר את זה?
ולמה בדיוק טעות? מה עשיתם מזה אלוהים כולה אפדרין חצי מהאשכול הזה אפילו לא ראה כדור אפדרין מימיו וכבר קופץ , כשיהיה לכם ניסיון עם החומר ולא תחיו על "שמועות" של אנשים מפגרים ממוסדות מפגרים בארץ , אז תרשמו באשכול הזה.

• פותח/ת השרשור
כדורים בתוך המיכל הזה שלהם (איפה שמקבלים אותם) ואת המיכל בתוך האבקת חלבון

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית