ייעוץ קלן VS יהומבין

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
שיגעתי את משין-הד כל הלילה (סליחה :120ag:), אז אני צריך עזרה ממכם
אני רוצה להתחיל חיטוב עוד שבוע-שבועיים ככה, אני עכשיו סביבות ה15% שומן ורוצה להיות עוד חודשיים על כמה שפחות, ויש לי דילמה אם לקחת קלן או יהומבין
הדבר היחיד שאני מפחד זה שזה ישפיע לי על הלימודים. לפי מה שהבנתי קלן ויהומבין הם החומרים הקצת יותר חזקים ויש גם שילוב של EC שהחלטתי שאני גם אקח.
הבעיה שלי עם קלן זה כל הסיפורים של הרעידות בידיים, אני לא יכול שפתאום באמצע מבחן או באמצע הלימודים יהיו לי רעידות בידיים וגם אני אל יכול שבאמצע הלילה אני יקום ולא יצליח להירדם כי בכל מקרה קשה לי להירדם (שונא את זה 😵)
יהומבין אותה בעיה בערך...
בקשר להזעה: מתחיל חורף, עדיין תיהיה הזעה? כי זה יהיה דפוק חחחחח

מה לדעתכם כדי לעשות? מה היו הניסיונות שלכם ואיך התרשמת מהם?

• פותח/ת השרשור
בארון עם כל הממתקים ✌️
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואם מישהו ירצה הרבה ממתקים ויתבלבל 😲
בקשר לסיכם על האפדרין, חוץ מכמה מחקרים לא הבנתי כלום 😵
מילים הרבה יותר מסובכות בשבילי :(
אני פשוט יבטח בזה שמשה, שתמיד אומר שהוא קציצה ואני כמעט בטוח שהוא על 10% שומן, שהוא ניסה מספיק דברים בשביל להרזות ושהוא יודע על מה הוא מדבר 😃
קלן באמת נשמע לי הרבה יותר טוב אבל זה מפחיד אותי, אולי בחופש הגדול אני אקח אחרי המסה הבאה שתיהיה לי

אני שמתי במגירה ואבא פתח בטעות והתחיל לצעוק אפדרין אפדרין אפדרין אפדרין אז אמרתי לו כן אפדרין גוף שלי ביי ביי
מאז הוא לפעמים פה ושם עוקץ אותי, נו טוב.

למישל יש מגירה של הפתעות 🙄

• פותח/ת השרשור
אני שמתי במגירה ואבא פתח בטעות והתחיל לצעוק אפדרין אפדרין אפדרין אפדרין אז אמרתי לו כן אפדרין גוף שלי ביי ביי
מאז הוא לפעמים פה ושם עוקץ אותי, נו טוב.

למישל יש מגירה של הפתעות 🙄
זה מה שעושים לי עם האבקת חלבונים והקריאטין, כי אי אפשר להחביא דלי ענק חחחח
צריך להביא את משה ומישל שידברו עם ההורים שלנו, טיפול פסיכולוגי של "נדפקתם, והילדים שלכם הולכים לקחת דברים שאתם לא תאהבו כל כך"

בוא נראה לך את האבולוציה של החומרים המחטבים שלוקחים בד"כ.

יהומבין -->אפדרין--->קלן--->T3/T4---> והמלכים DNP/TRICANA

אחי triacana זה T4 לגבי שאר הדברים לדעתי ECA זה הדבר בגלל המרץ שמקבלים
על הסטק הזה אחרי זה קלן ואז יוהימבין כמובן שאין על T3 ושלא לדבר על DNP למרות שהתופעות לוואי שלו ממש קשות בגלל זה הוא ממש פופולארי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית