לפני שבוע בערך, שאלתי בפורום הזה ממש, אם יש פה גייז (ברור שאין....) שיוצאים לתל אביב למועדונים? מתוך התעניינות ואולי להכיר. כרקע אני בן 23, חברותי (בדרך כלל) ואוהב תמיד להכיר אנשים חדשים כי זה כיף, כי משעמם לי, אה וכי אני גיי בעצמי, כן...
מישהו בפורום דאג למחוק את השאלה שלי (למרות שהיא הייתה באוף טופיק שזה נחשב לפורום שכביכול אפשר לרשום בו כל דבר שמתחשק) בגלל שלטעמו מדובר ב:
"
ההודעה שלך (יש פה גייז?) מכילה פירסום לא הולם או ספאם. כתיבת הודעות מסוג זה, לא עומדת בקו אחד עם חוקי הפורום. כתוצאה מכך, יתכן וההודעה שלך נמחקה או נערכה.
עקב כך, יתכן והחשבון שלך באתר הוגבל. אנא שמור על חוקי הפורום בזמן כתיבת הודעות באתר.
"
להגיד את האמת יותר משלא הבנתי למה מחקו לי את ההודעה, עיצבן אותי לחשוב שיש פה מעין "משטרת מחשבות" גזענית והומופובית...
ההודעה שלי לא עומדת בקו אחד עם חוקי הפורום?
אני אשמח לראות את השורה שמתייחסת לעניין שלי, חיפשתי, ואת האמת לא מצאתי
אשמח לתגובה של אותו מנהל שמחק את הודעתי הקודמת (למרות שהוא לא ענה בפרטי), אולי בסוף אני אגלה שטעיתי בפרשנות שלי בכלל
תודה על ההתייחסות!
מקווה שאת ההודעה הזאת לא ימחקו לי ויתנו לי באן כי העזתי לשאול משהו
מישהו בפורום דאג למחוק את השאלה שלי (למרות שהיא הייתה באוף טופיק שזה נחשב לפורום שכביכול אפשר לרשום בו כל דבר שמתחשק) בגלל שלטעמו מדובר ב:
"
ההודעה שלך (יש פה גייז?) מכילה פירסום לא הולם או ספאם. כתיבת הודעות מסוג זה, לא עומדת בקו אחד עם חוקי הפורום. כתוצאה מכך, יתכן וההודעה שלך נמחקה או נערכה.
עקב כך, יתכן והחשבון שלך באתר הוגבל. אנא שמור על חוקי הפורום בזמן כתיבת הודעות באתר.
"
להגיד את האמת יותר משלא הבנתי למה מחקו לי את ההודעה, עיצבן אותי לחשוב שיש פה מעין "משטרת מחשבות" גזענית והומופובית...
ההודעה שלי לא עומדת בקו אחד עם חוקי הפורום?
אני אשמח לראות את השורה שמתייחסת לעניין שלי, חיפשתי, ואת האמת לא מצאתי
אשמח לתגובה של אותו מנהל שמחק את הודעתי הקודמת (למרות שהוא לא ענה בפרטי), אולי בסוף אני אגלה שטעיתי בפרשנות שלי בכלל
תודה על ההתייחסות!
מקווה שאת ההודעה הזאת לא ימחקו לי ויתנו לי באן כי העזתי לשאול משהו