הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב לשתף

ירדןירדן

משתמש מתחיל
30
13
נק' מוניטין:
13
30
13
לפני שבוע בערך, שאלתי בפורום הזה ממש, אם יש פה גייז (ברור שאין....) שיוצאים לתל אביב למועדונים? מתוך התעניינות ואולי להכיר. כרקע אני בן 23, חברותי (בדרך כלל) ואוהב תמיד להכיר אנשים חדשים כי זה כיף, כי משעמם לי, אה וכי אני גיי בעצמי, כן...
מישהו בפורום דאג למחוק את השאלה שלי (למרות שהיא הייתה באוף טופיק שזה נחשב לפורום שכביכול אפשר לרשום בו כל דבר שמתחשק) בגלל שלטעמו מדובר ב:

"
ההודעה שלך (יש פה גייז?) מכילה פירסום לא הולם או ספאם. כתיבת הודעות מסוג זה, לא עומדת בקו אחד עם חוקי הפורום. כתוצאה מכך, יתכן וההודעה שלך נמחקה או נערכה.

עקב כך, יתכן והחשבון שלך באתר הוגבל. אנא שמור על חוקי הפורום בזמן כתיבת הודעות באתר.
"

להגיד את האמת יותר משלא הבנתי למה מחקו לי את ההודעה, עיצבן אותי לחשוב שיש פה מעין "משטרת מחשבות" גזענית והומופובית...

ההודעה שלי לא עומדת בקו אחד עם חוקי הפורום?
אני אשמח לראות את השורה שמתייחסת לעניין שלי, חיפשתי, ואת האמת לא מצאתי

אשמח לתגובה של אותו מנהל שמחק את הודעתי הקודמת (למרות שהוא לא ענה בפרטי), אולי בסוף אני אגלה שטעיתי בפרשנות שלי בכלל

תודה על ההתייחסות!
מקווה שאת ההודעה הזאת לא ימחקו לי ויתנו לי באן כי העזתי לשאול משהו

לפני שבוע בערך, שאלתי בפורום הזה ממש, אם יש פה גייז (ברור שאין....) שיוצאים לתל אביב למועדונים? מתוך התעניינות ואולי להכיר. כרקע אני בן 23, חברותי (בדרך כלל) ואוהב תמיד להכיר אנשים חדשים כי זה כיף, כי משעמם לי, אה וכי אני גיי בעצמי, כן...
מישהו בפורום דאג למחוק את השאלה שלי (למרות שהיא הייתה באוף טופיק שזה נחשב לפורום שכביכול אפשר לרשום בו כל דבר שמתחשק) בגלל שלטעמו מדובר ב:

"
ההודעה שלך (יש פה גייז?) מכילה פירסום לא הולם או ספאם. כתיבת הודעות מסוג זה, לא עומדת בקו אחד עם חוקי הפורום. כתוצאה מכך, יתכן וההודעה שלך נמחקה או נערכה.

עקב כך, יתכן והחשבון שלך באתר הוגבל. אנא שמור על חוקי הפורום בזמן כתיבת הודעות באתר.
"

להגיד את האמת יותר משלא הבנתי למה מחקו לי את ההודעה, עיצבן אותי לחשוב שיש פה מעין "משטרת מחשבות" גזענית והומופובית...

אשמח לתגובה של אותו מנהל שמחק את הודעתי הקודמת (למרות שהוא לא ענה בפרטי), אולי בסוף אני אגלה שטעיתי בפרשנות שלי בכלל

תודה על ההתייחסות!
היי.
המנהלים לפעמים מפעילים שיקול דעת על הודעות שנראות להם ספאם, והצורה שבה התנסחת באמת עזרה לחשוב שאתה ספאמר.
בכל מקרה, זה לא פורום הכרויות, זה פורום שמתעסק באימונים ובתזונה . כשהבעלים יחליט שהוא רוצה שזה יהיה אתר הכרויות הוא ישנה את השם מ"קילוגרם" ל"הכרויות ברשת". אין פה שום דבר אישי נגד הומואים

• פותח/ת השרשור
שחר, ברור לי שהאתר הוא לא פורום הכרויות, אבל בחייאת- מה זה קשור? פירסמתי ב "אוף טופיק", באותה מידה אתה יכול להגיד שהאתר הוא לא אתר של לימוד "מדעי המחשב" או "חדו"א" או עשרות פוסטים אחרים שאין ביניהם ובין תזונה וכושר דבר וחצי דבר

בתור גיי אני יכול להעיד שהאתר הזה מקצועי ולא מפלה אף אחד.
בקשר לשאלתך אני חושב שיש מספיק פלטפורמות לגייז כמו אטרף , גריינדר והחדר כושר בשביל להכיר.. בהצלחה בכל מקרה

היי.
המנהלים לפעמים מפעילים שיקול דעת על הודעות שנראות להם ספאם, והצורה שבה התנסחת באמת עזרה לחשוב שאתה ספאמר.
בכל מקרה, זה לא פורום הכרויות, זה פורום שמתעסק באימונים ובתזונה . כשהבעלים יחליט שהוא רוצה שזה יהיה אתר הכרויות הוא ישנה את השם מ"קילוגרם" ל"הכרויות ברשת". אין פה שום דבר אישי נגד הומואים
הצעה לבנות הפורום.

"

"

תודה על ההתייחסות!
זה לפני או אחרי שקיבלת השעייה עם המשתמש השני שלך בפורום? כל האשכול נשמע כמו פרובוקציה אחת גדולה ובגלל שיש גל של טרולים לאחרונה בפורום היד על ההדק קלה.

• פותח/ת השרשור
בתור גיי אני יכול להעיד שהאתר הזה מקצועי ולא מפלה אף אחד.
בקשר לשאלתך אני חושב שיש מספיק פלטפורמות לגייז כמו אטרף , גריינדר והחדר כושר בשביל להכיר.. בהצלחה בכל מקרה

שמחתי לדעת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית