הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אבקת חלבון רוני קולמן פרו אנטיום | pro antium

סנופקין

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
מישהו שמע על האבקה הזאת או טעם אותה?

שמעתי שהיא מגיעה משולבת עם תיסוף קריאטין וזאת הסיבה שאני מתלבט אם לקנות אותה
כלומר במקום כל הזמן לתסף בכפית קריאטין ,אני מקבל את אותה כמות בסקופ אחד.
מה אומרים?

"לא רק שלאבקת החלבון פרו אנטיום רוני קולמן יש מרקם וטעם מעולים, היא גם מכילה בכל מנת הגשה 30 גרם של חלבון איכותי. בנוסף, בכל מנת הגשה יש 5 גרם של קריאטין המסייע לגוף להתאושש מאימונים עצימים במיוחד ולשפר את היכולת של השריר, מאימון לאימון. האבקה מתאימה למתאמנים הנמצאים בתקופת המעבר בין אימונים קלים עד בינוניים לאימונים אינטנסיבים ועצימים. צריכה של האבקה בעלת השפעה ניכרת והיא מסייעת לגוף להתרגל לעצימות מסוימת. צריכה קבועה של האבקה, מאפשרת לגוף לקבל את כמות הקריאטין שדרושה לו ולעלות את מסת השריר לפי המטרות האישיות של כל מתאמן."

נו ומזה החרטא הזה? אם יום אחד אני צריך 2 סקופים ויום אחד לא נוגע באבקה כי אכלתי מספיק? שטויות

למה שתיקח 2 סקופים ביום?
וגם אם כן זה לא ישנה אם תיקח 5 או 10 גרם קריאטין ביום.
השאלה אם זה באמת קריאטין או סתם חרטא

היה לי את החלבון של רוני קולמן בטעם תות לפני כשנה וחצי. ממה שזכור לי, לא קיבלתי את אותו האפקט של הקריאטין המצוי יחד עם החלבון, כמו שכאשר לקחתי קריאטין בנפרד. לכן, אם אתה מעוניין להשתמש בקריאטין, הייתי במקומך צורך קריאטין בנפרד בכל זאת.
בקשר לחלבון עצמו: הטעם היה לא משהו והוא לא התערבב לי כמו שצריך, אבל מבחינת הערכים שלו הוא נראה די טוב (30 גרם חלבון למנה, ללא סוכרים ופחמימות מיותרים). האם הייתי קונה אותו שוב? תלוי במחיר...

proantium_sppliment_facts.gif

10 גרם פחמימה זה הכרחי?

אין שם 30 גרם חלבון יש שם תוספת חיצונים של גליצין גרם גליצין לא שווה גרם חלבון אבל נספר כחלבון. קריאטין גם נספר כחלבון יש מלא מאמרים על זה בקיצור בקושי יש חלבון 50 מנות עם כמות פחמימה מוגזמת. שימו לב מה קרה לסייטק מאז שגילו שהם עושים אמינוספייקינג החברה נעלמה
גם בקומבט יש אמינוספייקינג תקנה משהו מוכר
אם תמצא אופטימום עד 350 ש״ח לך על זה או דימטייז חברה מעולה יש לך גם את Bpi מעדיף את הבסט מרקם טוב יותר.
קיצר יש אלטרנטיבות טובות יותר

לכאורה 60% חלבון, ישנה תוספת של חומצות אמינו וקריאטין. החלבון הזה לא הוכנס למגוון של אמינושופ.

חחח אשכרה חזרתי לתווית לוודא את מה שאתה אומר. נראת אבקה לא אמינה יש לה ביקורות ממש לא טובות בחו״ל אמינוספייקינג זה רק אחת מהאשמות כנגד החברה. לא חסר חלבונים דלג הלאה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית