הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טרפזים

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך
על מה אתה מדבר תגיד לי? טרפזים גדולים זה גועל נפש?
אומנם זה דעה אישית שלך אבל אני בניגוד אליך חושב שטרפזים בכללי זה השריר הכי גברי והכי יפה שיש!
לא סתם בשנים האחרונות רץ המשפט traps are the new abs
גם נהיה טרנד שגברים לובשים נעלי בובה ,סקיני ג'ינס קצרים ומורידים שיער לא כל דבר הוא גברי

בבקשה אל תדבר בדברים שאין לך מושג..
מה לעזאזל קשור אם יש לו או אין לו הפרדות לזה שהוא מזריק או לא מזריק?
אולי הוא שטוח ואין הפרדות כי הוא לא העמיס פחמימה כמו שצריך לפני שעלה לבמה ? או שפשוט מסת שריר שלו נמוכה יותר מהבחור השני?
אולי הוא מזריק אבל לא יודע להתאמן ולאכול ולעשות את זה כמו שצריך ובגלל זה הוא נראה פחות מרשים מהבחור השני? אולי הגנטיקה שלו פח?
אלף ואחד דברים אחרים שיכולים להשפיע על למה הוא נראה פחות טוב מהבחור השני שעומד לידו.
אני די בטוח ששניהם לא טבעיים. מי שנראה יותר טוב זה השמאלי, אין קשר למזריק/לא מזריק..
אני רואה אותך נותן המון מידע מוטעה פה בפורום, אתה מגיב בלי ביסוס/נסיון וסתם זורק דברים לאוויר.
שלא תבין אותי לא נכון, אני גם לא יודע הכל ועדיין די מתחיל בעולם הזה של החומרים. בגלל זה לא תראה אותי כמעט מגיב פה ומייעץ לאחרים מה לעשות.
אתה צריך לחשוב עם עצמך טוב לפני שאתה מגיב ומייעץ פה לאנשים במיוחד בתחום הזה של הסטרואידים והתרופות שכל דבר הוא מאוד קריטי..
למרות כל הרצון הטוב שלך, אני ממליץ לך לשתוק ולהגיב רק כשאתה בטוח במאה אחוז שמה שאתה אומר זה נכון.
אני רואה שהטרן מתחיל לעבוד אצלך, אה? רויד רייג' במקלדת 😛

אני בהחלט מסכים עם מה שנאמר.

כמה דברים:
1. כדי לעלות על במה, צריך (או בוא ננסח אחרת - כדאי מאוד) לעשות שימוש בחומרים. מי שלא עושה שימוש כזה או אחר הוא או אוויל מוחלט או ליצן.
2. כנגזרת מסעיף 1, ורק כדי לחדד, גם בקטגוריות פחות "מרשימות", כמו נוער או פיזיק (כלל לא ממעיט בערכה של אף קטגורייה), נעשה שימוש.
3. טרפזים גדולים, שוב, זה עניין גנטי וגם אישי. צריך לדעת גם לאמן נכון את האיזור. יש כאלו שיחוו גדילה מועדפת ועודפת ביחס לעצמם, ויש שפחות.
4. צריך לקחת בחשבון גם פרופורציות כלליות של הגוף - טרפזים גדולים מידי, עשויים אף "להרוס" למי שמחפש סימטריה.
5. משהו חשוב לחדד - גם אני, כמו הבחור שציטטתי, שם לב שאתה (@Mike772) נוטה לענות תשובות די פזיזות, חסרות ביסוס או אפילו היגיון. אינני בא להטיף לך מוסר - יש כאן פאן אישי ולא הכל מסתכם בעניין מקצועי נטו, אבל חשוב לדעת שגם רמת האינטלקטואליות והרלוונטיות נמדדות בתוכן ההודעה, ולצערי האחרונות שלך לא הכי אידיאליות לרמת הציפייה מפורום מקצועי שכזה. אני מבקש ממך לחכות מעט עם התשובות ולחשוב מעבר, לחפש ולצבור ידע - ואז להגיב. זה יעזור לך ולסובבים, הקוראים את הודעותייך

פותח השרשור תצטרף למועדון. זה שריר מגעיל שאני כל הזמן מתבאס שהוא גדל לי בלי פרופורציה ומנסה לאזן אותו. כתפיים גדולות זה יפה טרפזים גדולים זה גועל נפש.

בעיקרון מה שהכי מגדיל אותו אלו חתירות למיניהן ולא מתח, גם דדליפט יכול להשפיע.
צרות של עשירים
טרפזים פרופורציונאליים לאדם טבעי הם נחלת בודדים. באמת שמאחל לכל אחד עודף מאסה בטרפזים (יחד עם עוד שרירים "מעצבנים", כמו תאומים ואמות)

אני לא רואה שום דבר בבחור הימני שאי אפשר להגיע אליו בלי חומרים. פשוט כלום.
המשפט הזה שגוי מהבסיס שלו..
זה הכל תלוי בגנטיקה, יכול לבוא איזה כושי עם גנטיקה של אל ותוך שנתיים להגיע לרמה הזאת ואף גבוהה ממנה, טבעי.
אין גבול באמת למה שאפשר ואי אפשר להשיג באופן טבעי, תמיד יכול לבוא איזה מפלצת גנטית ולהשאיר לכולם אבק בלי לקחת כלום.
מצד שני- למישהו ממוצע מינוס יהיה קשה עד בלתי אפשרי להגיע לזה.
מסכים איתך לגבי דבר אחד- הבחור בתמונה בכלל לא מרשים ואפילו לא קרוב לזה, מעבר לנפח או לחיטוב, השרירים פשוט מכוערים ואין פרופורציות.
מאמין שעל בנאדם עם שרירים עגולים ויפים המסת שריר של הבחור ביחד עם החיטוב שלו היו נראים טוב.

המשפט הזה שגוי מהבסיס שלו..
לא... מה ששגוי מהבסיס זו הקביעה שלך שגם הוא כנראה מזריק, על סמך שום דבר.
אין בו שום דבר שנראה כאילו מישהו עם גנטיקה ממוצעת (אולי פלוס וגם זה אולי) לא יכול להגיע אליו.
אני, בניגוד אליך, לא קבעתי שום דבר קטגורית.

גנטיקה או טכניקה לא נכונה במתח יכול לעבוד על טרפזים ופחות על הגב
לא הבנתי, טרפזים הם לא חלק מהגב? ובוא תסביר לי איך אפשר לעבוד על הטרפזים ולא על הגב במתח, ובלי קשקושי מפתחי גוף על קשר מוח-חרטא
תהנה מזה, אל תשאל שאלות.. טרפז זה חלק שקשה לטבעיים לפתח בדרך כלל.
למה אתה חושב ככה?
טרפזים זאת קבוצת השרירים בין הגדולות הגוף, וכשאדם מתחיל להתאמן (כמו שצריך) הטרפזים זה בין הדברים הראשונים ששמים לב אליהם,

לא... מה ששגוי מהבסיס זו הקביעה שלך שגם הוא כנראה מזריק, על סמך שום דבר.
אין בו שום דבר שנראה כאילו מישהו עם גנטיקה ממוצעת (אולי פלוס וגם זה אולי) לא יכול להגיע אליו.
אני, בניגוד אליך, לא קבעתי שום דבר קטגורית.
לא קבעתי, אמרתי שאני די בטוח שהוא משתמש.
זה לא קשור לרמה שלו, יש אלפי משתמשים שנראים כמו שקיות מים.
אבל הקשיחות שלו זה משהו שאי אפשר לקחת ממנו וזה דבר שאי אפשר להגיע אליו טבעי, גם הווסקולריות.
והדבר המרכזי הוא עצם זה שהוא על הבמה.
כל מי שעל במה מזריק. גם מי שיגיד שהוא לא- הוא כן.
לעלות על במה בלי להשתמש בכלום צריך להיות אידיוט.

לא הבנתי, טרפזים הם לא חלק מהגב? ובוא תסביר לי איך אפשר לעבוד על הטרפזים ולא על הגב, ובלי קשקושי מפתחי גוף על קשר מוח-חרטא
כשהם אומרים טרפזים הם מתכוונים לעליונים. לא לאמצעיים ולתחתונים שעובדים תמיד יחד עם הרחב גבי.
לעלות על במה בלי להשתמש בכלום צריך להיות אידיוט.
עוד קביעה קטגורית. זאת דעתך ולא עובדה. כמו שלדעתי - בשביל לעלות על הבמה בתחתונים צריך להיות אידיוט.

לא הבנתי, טרפזים הם לא חלק מהגב? ובוא תסביר לי איך אפשר לעבוד על הטרפזים ולא על הגב במתח, ובלי קשקושי מפתחי גוף על קשר מוח-חרטא

למה אתה חושב ככה?
טרפזים זאת קבוצת השרירים בין הגדולות הגוף, וכשאדם מתחיל להתאמן (כמו שצריך) הטרפזים זה בין הדברים הראשונים ששמים לב אליהם,
כמובן שאפשר לשפר אותם ביחס למה שהם היו לפני. להביא אותם לרמה של שאר השרירים (בעיקר חזה, גב) זה קשה, אם אתה טבעי כמובן..
דרך אגב אל תזלזל בקשר מוח שריר, זה דבר חשוב מאוד. כמובן בתנאי שאתה רוצה באמת לפתח את הגוף ולא להיות ליפטר.
כשהם אומרים טרפזים הם מתכוונים לעליונים. לא לאמצעיים ולתחתונים שעובדים תמיד יחד עם הרחב גבי.

עוד קביעה קטגורית. זאת דעתך ולא עובדה. כמו שלדעתי - בשביל לעלות על הבמה בתחתונים צריך להיות אידיוט.
עזוב הוויכוח הזה לא ייגמר.
אתה יכול לנסות לתפוס אותי במילה. אני ימשיך לומר שבשביל לעלות על במה צריך להשתמש בחומרים.
זאת עובדה שכל מי שעל במה הוא משתמש, זאת לא קביעה קטגורית- זאת עובדה.. אם תמצא לי איזה טמבל שמן שהחליט לעשות צחוקים ולעלות על במה בלי לקחת חומרים ולהציג רמה פח, ותגיד לי-הנה הוא על במה ולא משתמש.. זה לא ישכנע אותי.

על מה אתם מדברים? במסה האחרונה הרגשתי כמו גיבן. הגוף האולטימטיבי בשבילי זה גוף עם כתפיים מפותחות וטרפזים בינוניים כמו של מייק מנצר או מה שהיה לג'ף סייד...

ברגע שהטרפז העליון גדל מחוץ לפרופורציה לכתפיים הוא גורם לך לקבל צורה עגולה וגורם לחגורת הכתפיים שלך להראות פחות רחבה.

על מה אתם מדברים??
לאריק ליליברידג' יש טרפזים גדולים והוא טבעי כמו לימון שכרגע נקטף מן העץ
yryhudud.jpg

אין בעיה, גם הטרפזים העליונים עובדים במתח אם נרצה או לא, הם אחראים על קירוב השכמה ביחד עם התחתונים.
כמובן שאפשר לשפר אותם ביחס למה שהם היו לפני. להביא אותם לרמה של שאר השרירים (בעיקר חזה, גב) זה קשה, אם אתה טבעי כמובן..
דרך אגב אל תזלזל בקשר מוח שריר, זה דבר חשוב מאוד. כמובן בתנאי שאתה רוצה באמת לפתח את הגוף ולא להיות ליפטר.
אין קשר לטבעי או לא, כמובן שאנחנו מכירים שסטרואידים אנאבולים גורמים לגדילה לא פורפורציונלית שלהם, אבל גם אם אתה מתאמן טבעי הטרפזים בעלי מסת שריר ענקית והם משתתפים בערך כמעט בכל תנועה,
אני מאמין שאם תשווה מחקרית כמה הם גודלים ביחס לחזה תגלה שהם מוסיפים למשקל הרבה יותר מסה שריר

אגב לגבי הקשר מוח-חרטא, זה פשוט חוסר הבנה בתורת התנועה, אין שום דרך להפעיל שריר כזה או אחר יותר באותה תנועה בעזרת המוח, חבל לי שאנשים באמת מאמינים לזה.

אגב לגבי הקשר מוח-חרטא, זה פשוט חוסר הבנה בתורת התנועה, אין שום דרך להפעיל שריר כזה או אחר יותר באותה תנועה בעזרת המוח, חבל לי שאנשים באמת מאמינים לזה.
האימתי שיצא ממש בזמן האחרון מחקר הזוי של בראד שלזכרוני הראה שכשמתרכזים בתחת במהלך הסקוואט הוא גדל יותר מאשר אם מתרכזים בתנועה כולה, במקרה כזה שרירים אחרים גדלים יותר. ראיתי אותו משתף את זה בפייסבוק שלו וזה ממש הצחיק אותי אבל לא ממש עניין כדי לנבור....

נראה לי שזה זה(או שהמחקר מוזכר שם...):
Attentional Focus for Maximizing Muscle Development

נערך לאחרונה:
האימתי שיצא ממש בזמן האחרון מחקר הזוי של בראד שלזכרוני הראה שכשמתרכזים בתחת במהלך הסקוואט הוא גדל יותר מאשר אם מתרכזים בתנועה כולה, במקרה כזה שרירים אחרים גדלים יותר. ראיתי אותו משתף את זה בפייסבוק שלו וזה ממש הצחיק אותי אבל לא ממש עניין כדי לנבור....
העיקר אני מנסה להתרכז בכל התנועה כולה ונהיה לי תחת מכל הסקוואטים, כנראה שאני עושה משהו לא טוב 🤬

על מה אתם מדברים? במסה האחרונה הרגשתי כמו גיבן. הגוף האולטימטיבי בשבילי זה גוף עם כתפיים מפותחות וטרפזים בינוניים כמו של מייק מנצר או מה שהיה לגף סייד...

ברגע שהטרפז העליון גדל מחוץ לפרופורציה לכתפיים הוא גורם לך לקבל צורה עגולה וגורם לחגורת הכתפיים שלך להראות פחות רחבה.
איזה גוף היה לג׳ף סייד שאין לו היום?

הוא ניהיה מעט גדול מידי לטעמי בפעם האחרונה שראיתי סרטון שלו וקצת איבד פרופורציות מכיוון הטרפזים...

אני חושב שהשינוי בפנים שלו בהשוואה לתקופה של לפני שנתיים מוכיחה שהוא מזריק(למי שעוד לא הבין).
מה דעתך? אני צודק?

גם אני חושב...

הוא עבר שינוי מאוד רציני בזמן האחרון והשתנו לו הפרופורציות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

תגובות
10
צפיות
2K
Back
למעלה תחתית