הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט HB ATG

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
בהמלצת @stitch אני עכשיו בריסט מ90 לחמישיות עם פוקוס על כח של קוואדס וטכניקה.
הטכניקה נראת ממש רעה, המסלול של המוט לא אנכי, ניסיתי לשמור על המסלול כמה שיותר אנכי ולא ממש הלך לי.

סט לפני אחרון:

סט אחרון:

@Crossfiter @stitch @Beast and cheat

חשוב לציין שכנראה בעקבות הטכניקה הנוכחית, נפצעתי בברך ימין לא מזמן ואני מרגיש כאב כנראה במיניסקוס, אם יש למישהו תרגילים (מוביליטי/גמישות/לחזק שרירים שייתמכו) שיכולים לעזור אשמח אם תכתבו לי 😃

הזוית על הפנים, מפה זה נראה שאתה נופל קדימה ושומט חזה.
אין לי מושג מה קורה שם בכלל תצלם מגובה ברך או משהו

כן, המסלול לא נראה ישר. אתה לא מחזיק חזה בחוץ. אגב, נדמה לי שהרגליים שלך פונות יותר מדי החוצה בשביל HB.
בדיוק אתמול נתקלתי בסרטון של ג'וני קנדיטו (HQ!!!!) שממליץ על שני תרגילים לתיקון מסלול המוט, תראה אם זה עוזר לך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הזוית על הפנים, מפה זה נראה שאתה נופל קדימה ושומט חזה.
אין לי מושג מה קורה שם בכלל תצלם מגובה ברך או משהו
פעם הבאה אעשה ככה ואצטט אותך 😃

כן, המסלול לא נראה ישר. אתה לא מחזיק חזה בחוץ. אגב, נדמה לי שהרגליים שלך פונות יותר מדי החוצה בשביל HB.
בדיוק אתמול נתקלתי בסרטון של ג'וני קנדיטו (HQ!!!!) שממליץ על שני תרגילים לתיקון מסלול המוט, תראה אם זה עוזר לך.

נראה תרגילים מעולים, מתאים גם לHB ATG? (גם התרגיל של היציאה מהבור, פשוט לרדת ATG ואז לעלות כמעט את מקביל?)

אעשה את התרגילים באימונים הבאים (אחרי שאתקן את הכאב בברך)

גם לי הזווית של כפות הרגליים היו נראות יותר מדי פתוחות.

ואם לא הנעליים שמורידות אותך לרצפה אני בטוח ב-200% שהעקב שלך עולה במהלך הירידה(תסתכל על עקב ימין שלך בסרטון הראשון)

נראה שמרכז הכבוד שלך קדימה מדי, ולפחות מהזוית הזאת נראה שאתה לא דוחף מספיק ברכיים החוצה.

אתה צריך ללמוד לשבת אחורה.
אתה גם צריך או לדחוף ברכיים החוצה יותר, או להקטין את הזוית של הכפות רגליים ובכל זאת לדחוף ברכיים החוצה יותר.

אם באמת נפצעת בברך, אולי כדאי לנסות LB?

• פותח/ת השרשור
נראה שמרכז הכבוד שלך קדימה מדי, ולפחות מהזוית הזאת נראה שאתה לא דוחף מספיק ברכיים החוצה.

אתה צריך ללמוד לשבת אחורה.
אתה גם צריך או לדחוף ברכיים החוצה יותר, או להקטין את הזוית של הכפות רגליים ובכל זאת לדחוף ברכיים החוצה יותר.

אם באמת נפצעת בברך, אולי כדאי לנסות LB?
אני בטוח שהעומס שהגיע לברך מגיע מטכניקה לקויה והעובדה שכל הפלג גוף תחתון שלי ממש tight, אעבוד על לשפר את הטכניקה ואעשה לפי העצות שאני מקבל פה + אשלב הרבה mobility בשביל להמנע מפציעות.

המטרה שלי זה Weightlifting, לכן אני מסקוויט HB, בנוסף לכך אני חושב שאני יותר חזק בHB מLB..

אכן רוב הסיכויים שהפציעה הגיע מטכניקה לקוייה.
הנקודה שלי הייתה שעד שתדע מה המצב בברכיים שלך ועד שלא תרגיש כאבים אולי כדאי לעבור לLB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית