הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
עוד לוג SS נורמטיבי

עוד לוג SS נורמטיבי

• פותח/ת השרשור Debs
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-23/3/16
  • פותח/ת השרשור
סקוואט- תתחיל מזה שבעת הירידה אל "תיפול" במהירות למטה.

דבר שני - לא יודע איך רגל שמאל שלך כי לא רואים אבל אם תסתכל על כף רגל ימין שלך תראה שהיא קורסת פנימה, זה בגלל שבעת הירידה אתה לא פותח את הרגליים חזק לצדדים- תשים על זה דגש.

דדליפט - לא יודע אם מעייפות אבל מה שאתה מנסה כאן זה לא דדליפט. אתה פשוט מנסה למשוך את המשקל ולא מרים את החזה חזק.
עוד דבר שלא נראה שאתה עושה זה לא לוחץ עם הרגליים את הרצפה. ואם אני לא טועה גם מרכז הגוף שלך לא צריך להיות כזה נמוך בעת העליה.
כן גם סטיטצ' אמר לי לדחוף את הברכיים החוצה בירידה ואני אשתדל יותר, לגבי הדדליפט לדעתך להשאר במשקל הנוכחי? וכן לעייפות היה חלק בזה, לא הייתי מרוכז בכלל בתרגיל ורציתי רק להרים את המשקל כמו שאמרת.

תוכל לעשות לו SS עם תרגילי עזר, שיתקדם גם במשקלים, מתכונת של עצימות גבוהה במורכבים ונפח בתרגילי עזר.
משהו כמו SS ופשוט נגיד ביום הראשון של השבוע שיוסיף מקבילים שלושה סטים 3×10 עם משקל, ביום השני מתח על אותו עקרון, ביום השלישי, 2 סטים ליד הקדמית ו2 לאחורית, אל תראה לו את זה כSS עם תרגילי עזר אלא כFBW מתחלפת, אבל אני בטוח שעוד חודשיים שלושה שהוא יהיה בפיגור במשקלים ממך הוא יצטער על זה.

• פותח/ת השרשור
Debs עדכן/ה את הלוג ״עוד לוג SS נורמטיבי״:

עדכון לוג: 18/02/16

היום עשיתי A:
סקוואט 62X3X5 (המוט אצלנו שוקל 22)
בנצ 42X3X5
חתירה 42X3X5

הסקוואט היה די קל, גם הבנצ והחתירה היה נחמד. מחר יש לי משחק כדורגל בליגות בתי הספר ואני מתלבט אם לעלות לשחק או לבחור במנוחה. בכל זאת אני בשלב די מוקדם מאוד בתכנית ולדעתי אני לא אתקע בזמן הקרוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/02/16

אז היום עשיתי B.. אכלתי לא טוב בבוקר, מפצה על זה עכשיו 😋🍴
B:
סקוואט 67.5X5 67.5X5 67.5X4 סט אחרון כבד (עדיין טכניקה לא משהו, מה אתם אומרים להמשיך לעלות במשקל?)

פרס 29.5X5X5 עלה טוב
דדליפט 60X5 טכניקה נוראית (לא בגלל המשקל, אני פשוט לא שולט בטכניקה, אמשיך באותו משקל..)

קרא את שאר עדכון הלוג...
@THE BEAR
@rombillet
@oz25
@White Walker

סקוואט תעשה יותר היפ דרייב
דדליפט בסדר גמור רק תסתכל מטר קדימה

• פותח/ת השרשור
סקוואט תעשה יותר היפ דרייב
דדליפט בסדר גמור רק תסתכל מטר קדימה
באמת דדליפט בסדר גמור? לדעתי רחוק מזה אבל מפתיע חח, ובסקוואט אתה אומר להשאר עם אותו משקל עד שהטכניקה תהיה מושלמת?
לא שמת לב שהוא "דוחף" את המוט לרצפה כול חזרה?
תוכל להסביר קצת יותר? אשמח אם תיתן לי דגשים בנוסף

באמת דדליפט בסדר גמור? לדעתי רחוק מזה אבל מפתיע חח, ובסקוואט אתה אומר להשאר עם אותו משקל עד שהטכניקה תהיה מושלמת?

כנראה ראיתי משהו אתמול בערב שאני לא רואה עכשיו..
מבט טיפה יותר למטה וזהו.
אתה מעיף את המשקל הזה בקלות.. תתחיל להתקדם.

• פותח/ת השרשור
כנראה ראיתי משהו אתמול בערב שאני לא רואה עכשיו..
מבט טיפה יותר למטה וזהו.
אתה מעיף את המשקל הזה בקלות.. תתחיל להתקדם.
תודה פשוט הייתי חייב להיות בטוח בטכניקה לגבי הדדליפט לפני שאמשיך להעלות במשקלים

הטכניקה הסקוואט גם בסדר תמשיך להתקדם

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/02/16

החלטתי לעשות השבוע בימי שני רביעי ושישי בגלל שהיום היה לי מתכונת בהיסטוריה.
היום עשיתי A (יותר מאוחר סרטון סקוואט אני חייב לצאת עוד מעט ואין לי זמן להעלות)
סקוואט 70X5 בינוני
בנצ' 45X5 בינוני
חתירה 45X5 קל
ובנוסף נשקלתי היום בבוקר.. 61 מ.ג עליתי עוד קילו השבוע.

שבוע טוב 🏋️😅

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/03/16

אהלןן היום עשיתי B:
סקוואט 72X5 היה קשה טכניקה לדעתי נחמדה :

פרס 30X5 בינוני

דדליפט 80X1 היה קשה וטכניקה לא נראית לי מה אתם אומרים להשאיר משקל או להעלות 5 קילו פעם הבאה במקום 10? :

מתקדם מהר מאוד, לא האמנתי שעוד לא סגרתי חודש ועליתי 20 קילו בסקוואט ובדדליפט כשהעלתי בשבועיים האלה רק 2 קילו במשקל הגוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...
@THE BEAR
@rombillet
@oz25
@White Walker
@awe1

אשמח לשמוע את דעתכם

ברכיים שלח יותר לצדדים הסקוואט
דדליפט אל תתלוש את המוט תנסה יותר.להביא את התנועה מה רגליים
חוץ מזה יפה מאוד

LB אני לא מבין.
על פניו הדדליפט נראה בסדר אבל הטכניקה מתחילה להתפקשש..תפעיל פה שיקול דעת שלך גם אבל לדעתי אם תעלה ל90 זה יהפוך ליותר סטיף לג מדדליפט קונבנציאונלי.

• פותח/ת השרשור
ברכיים שלח יותר לצדדים הסקוואט
דדליפט אל תתלוש את המוט תנסה יותר.להביא את התנועה מה רגליים
חוץ מזה יפה מאוד
בסקוואט יש חזרות שעליתי טוב לדעתי וחזרות שהברכיים קצת ״עפו״ קדימה , זה בגלל הסיבה הזאת (לשלוח הצידה ברכיים)?
ובדדליפט אני מנסה לדחוף את הרצפה עם הרגליים, הפלטות שהשתמשתי בהן היו בעייתיות כי כל חזרה נאלצתי לקחת צעד קדימה אימון הבא נעלה 5 קילו ולא עשר. תודה על המענה
LB אני לא מבין.
על פניו הדדליפט נראה בסדר אבל הטכניקה מתחילה להתפקשש..תפעיל פה שיקול דעת שלך גם אבל לדעתי אם תעלה ל90 זה יהפוך ליותר סטיף לג מדדליפט קונבנציאונלי.
כן אתה צודק , אני לא אעלה ל90 אלא ל85 ואם הטכניקה תהיה לא טובה אחזור ל80 ואתרגל שוב ושוב. תודה

בסקוואט יש חזרות שעליתי טוב לדעתי וחזרות שהברכיים קצת ״עפו״ קדימה , זה בגלל הסיבה הזאת (לשלוח הצידה ברכיים)?
ובדדליפט אני מנסה לדחוף את הרצפה עם הרגליים, הפלטות שהשתמשתי בהן היו בעייתיות כי כל חזרה נאלצתי לקחת צעד קדימה אימון הבא נעלה 5 קילו ולא עשר. תודה על המענה

כן אתה צודק , אני לא אעלה ל90 אלא ל85 ואם הטכניקה תהיה לא טובה אחזור ל80 ואתרגל שוב ושוב. תודה
כן תשלח יותר לצדדים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית