הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Eduard

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
241
277
0
יש לי שאלה על החומר
עד כמה הוא רעיל בשימוש שלו ?
והאם הוא מומלץ לשימוש על ידי נשים ?

רעיל הוא לא.
זה הורמון בלוטת התריס, מומלץ? מי אמר שזה מומלץ לשימוש?
כמו שלא תקבל מאף אחד המלצה להשתמש בסטרואידים.

• פותח/ת השרשור
ראיתי באחד מהנושאים פה שאחד מהמשתמשים שמנוסה בעניין לצורך העניין המשתמש הוא "קלינה" אמר שהוא לא ממליץ לאף אחד להשתמש בסטרואיד הזה אז זה יצר אצלי ספק כלשהו !
יש לך הסבר לזה בבקשה

הסבר? לא בדיוק, אין לי הסבר למה שקלינה אמר או לכל מישהו אחר.
אני יכול להסביר מה שאני אומר, מה שאני אומר, שאין שום המלצה לקחת סטרואידים או הורמונים אחרים.

כל מי שלוקח זה על אחריותו בלבד.

• פותח/ת השרשור
הסבר? לא בדיוק, אין לי הסבר למה שקלינה אמר או לכל מישהו אחר.
אני יכול להסביר מה שאני אומר, מה שאני אומר, שאין שום המלצה לקחת סטרואידים או הורמונים אחרים.

כל מי שלוקח זה על אחריותו בלבד.
כן אבל כמו שאנאבר הוא פחות רעיל מכולם וזאת הדרגה שלו ככה גם רציתי לדעת איפה עומד ה T3 כיום?

משהו שחשבתי עליו
צריך דיאטה ואימונים להתחטב
אם הבחורה רוצה להתחטב היא חייבת דיאטה
זה שהיא תקח חומר כלשהו זה רק יעזור, אבל עדיין חייבת דיאטה

אז למה שלא תעשה דיאטה ואימונים ותכניס חומרים רק כשהיא נתקעת ?
וגם אם כבר חומרים יש הרבה דברים לקחת לפני T3

ברור לי
אבל הטענה שלי היא שהיא לא מצליחה כנראה לשמור על דיאטה
ואז קופצת לחומרים "שיחטבו" אותה מהר

הבסיס זה האוכל

• פותח/ת השרשור
הטענה שלך אינה נכונה בכלל לא הזכרתי את הקטע של האוכל אתה לבד קפצת על זה
ותאמין לי לא רק אתה יודע ש90 אחוז החיטוב תלוי במטבח

לדעתי באמת טעות לשחק עם הורמוני התריס. בתור בנאדם שסובל מתת פעילות של הבלוטה ומטופל ב-T4 אני יכול להגיד לך שלא שווה אפילו מעט בסיכון עם הבלוטה... יש בשוק המון שורפי שומן ויעילים כמו- יהומבין, אפדרין, קלן אפשר להגיע לאחוזי שומן מאוד נמוכים עם החומרים האלה.
החיסרון של ה-T3 שהוא שורף שריר כמו מים ולדעתי האישית אם לא משלבים אותו עם חומר בסיס כמו טסט' ונגזרותיו זה טמטום.

מי אמר שטי3 שורף שריר כמו מים?? טי3 פשוט לא מבחין (כמו רוב החומרים) על איזו רקמה להיצמד ולפעול בה
יש קולטנים של טי3 כמעט בכל רקמה בגוף ובגלל זה טי3 שורף גם שריר אבל לבוא להגיד שהוא שורף שריר כמו מים או שאם תקח טי3 לבד תאבד את כל השריר לעלית זה פשוט לא נכון כמובן שבמינונים הגבוהים מומלץ לשלב עם סייקל כי ככל שהמינון יותר גבוה ככה גם איבוד המשקל

מי אמר שטי3 שורף שריר כמו מים?? טי3 פשוט לא מבחין (כמו רוב החומרים) על איזו רקמה להיצמד ולפעול בה
יש קולטנים של טי3 כמעט בכל רקמה בגוף ובגלל זה טי3 שורף גם שריר אבל לבוא להגיד שהוא שורף שריר כמו מים או שאם תקח טי3 לבד תאבד את כל השריר לעלית זה פשוט לא נכון כמובן שבמינונים הגבוהים מומלץ לשלב עם סייקל כי ככל שהמינון יותר גבוה ככה גם איבוד המשקל

אנשים חדשים בתחום שישר קופצים על T3 בד"כ לא יודעים 100% איך להשתמש בו ,ולכן רוב הסיכויים שהוא יעשה להם יותר נזק מאשר תועלת.

בזמנו כשרציתי להתחיל סייקל של T-3 חקרתי רבות את העניין ועד 50 מק"ג/יום (לגברים) אין ממש סכנה לפירוק שריר ללא חומר בסיס, מעל לכך יכול בהחלט להיות.
בכל מקרה אפשר לקחת קלן יחד עם T-3 סייקל דיי קלאסי, לא מומלץ לקחת T-3 יותר מ4 שבועות ללא חומר בסיס, עם חומר בסיס אפשר למשוך עוד טיפה (לרוב עד 6 שבועות, יש כאלו שלוקחים מעט יותר - לא ממליץ).
לאחר חודש שימוש לוקחים חודש הפסקה וכן הלאה.
לא עשיתי לבסוף את הסייקל כי זה לא התאים לי שאסור לקחת אפדרין בחודש ההפסקה (בגלל הקלן) וסייקל של T-3 + אפדרין היה קצת מעפן, בכל מקרה לדעתי גם כמו האחרים כאן אפדרין יעשה את העבודה.

הטענה שלך אינה נכונה בכלל לא הזכרתי את הקטע של האוכל אתה לבד קפצת על זה
ותאמין לי לא רק אתה יודע ש90 אחוז החיטוב תלוי במטבח

אם היא אכן שומרת על ה 90% של האוכל
היא היתה יורדת במשקל יפה ולא קופצת לחומרים

סביר להניח שהאוכל והאימונים שלה לא טובים, זו דעתי

בחיטובים שלי בעבר היו "טבעיים" באחרון לקחתי ליפו6 כי השגתי בזול
אני לא שולל חומרים, אבל כנראה שאם לא מצליחים לרדת משהו לא עושים נכון
סביר להניח שחיטוב הבא אני אשתמש ב E או יוהמבין, אבל זה מאחר שאני מכיר את עצמי
ויודע לשחק נכון עם האוכל והאימונים

מי שלא יודע לאכול, קודם שילמד לאכול אחר כך שיקפוץ לשורפים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית