עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
HB נחמד, אתה מרגיש יציב בתחתית?
נראה סבבה לדעתי, וקשה אולי לראות מהסרטון אבל אני לא רואה Butt wink מוגזם, הכאבים שאתה אומר שאתה מרגיש הם באיזור עצם הזנב?
זה תלוי בגמישות שלך. לא טענתי שהכאב נובע בגלל הבאט ווינק אלא שזה באט ווינק. בכל מקרה תעבוד עם רולר ותשחרר את השרירים, אם זה עדיין כואב ולא הולך תצטרך להבין את מקור הבעיה.הבנתי שה wink קורה לרוב האנשים כשיורדים עמוק, לא כך?
הכאב קצת יותר למעלה באיזור המותני.
באט ווינק יותר מוגזם מזה נכנס לקטגוריה של קריסת גב.נראה סבבה לדעתי, וקשה אולי לראות מהסרטון אבל אני לא רואה Butt wink מוגזם, הכאבים שאתה אומר שאתה מרגיש הם באיזור עצם הזנב?
אז לא ראינו את אותו סרטוןזה תלוי בגמישות שלך. לא טענתי שהכאב נובע בגלל הבאט ווינק אלא שזה באט ווינק. בכל מקרה תעבוד עם רולר ותשחרר את השרירים, אם זה עדיין כואב ולא הולך תצטרך להבין את מקור הבעיה.
באט ווינק יותר מוגזם מזה נכנס לקטגוריה של קריסת גב.
שלום לכולם
אשמח לקבל הערות/הארות לגבי הטכניקה של הסקוואט המבוצע בסרטון הנ"ל.
סקוואט 5X105
תודה רבה לכל העונים
שלומי
שלום לכולם
אשמח לקבל הערות/הארות לגבי הטכניקה של הסקוואט המבוצע בסרטון הנ"ל.
סקוואט 5X105
תודה רבה לכל העונים
שלומי
אל תגיד לי שגם לך מכרו את השיט הזה של גב נטרלי...אתה סתם מכניס את הגב לאובר-אקסטנשיין.
נסה לשמור על הגב ישר, מקסימום הקשתה קלה.
בגלל זה אגב יש לך ״באט ווינק״
אז שישלוט בזהאל תגיד לי שגם לך מכרו את השיט הזה של גב נטרלי...
מי שיש לו את הטווח לזה - עושה את זה בלי לשלוט בזה, במיוחד כשהמשקל סובייקטיבית כבד.
זה בערך כמו לומר לבנאדם עם פשיטת יתר במרפקים "תעבוד רק עד 180 מעלות ולא מעבר"אז שישלוט בזה
זה לא תורם בשום דבר
צריך קודם להבחין אם זה נובע בגלל שהוא לא שולט בתנועה או בגלל שהוא מנסה לעשות את זה בגלל שחושב שככה צריך. בדרך כלל אנשים חושבים שככה צריך..זה בערך כמו לומר לבנאדם עם פשיטת יתר במרפקים "תעבוד רק עד 180 מעלות ולא מעבר"
אתה בעצמך אומר שאתה מרגיש משהו בעצם הזנב, ברור שזה לא תקין אם כך.אני מנסה במקביל לעבוד חזק עם הבטן כדי למתן את הלורדוזה מעט. אתם חושבים שהיא מוגזמת?
כשאני בתחתית אני מרגיש לחץ כזה באזור שמעל עצם הזנב. השאלה אם זה בסדר או שאני עושה פה משהו לא טוב.