הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעם אחת ולתמיד, קרוספיט או SS?

Yozem55

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
לילה טוב לכולם!

אני רוצה להתחיל להתאמן בכדי לשפר יכולות בהתעמלות קרקע ומכשירים.
המטרה שלי היא להיות מסוגל לבצע תרגילי כוח על המתח(סיבוב 360), המקבילים(עליות כוח לעמידת ידיים רגליים ישרות), הטבעות(להחזיק צלב) וכו , ולא כמה שיותר משקל על המוט. האם מישהו יכול פעם אחת ולתמיד להמליץ לי על תוכנית? אני מתלבט בין קרוספיט לSS.. או אולי קרוספיט עם דגש על כוח? נראה לי שבSS אני אפספס את המטרה שלי, אבל אני אשאיר את ההחלטה בידכם

נואש לגמרי

תודה רבה

למה? בכל זאת תוכנית בוחרים לפי המטרה, מה זה משנה אם הוא מתחיל או בינוני? למיטב הבנתי ענף הספורט שבו הוא עוסק דורש גם כוח וגם סיבולת, ולמרות שאני מת על SS אני חושב שבSS הסיבולת לא עולה ולפעמים אפילו פוחתת, בגלל זה נראה לי שקרוספיט עם דגש על כוח ישרת המטרה גם אם הוא יתקדם לאט יותר(יש פה כמה אנשים שעושים וריאציה של SS לקרוספיט), תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה.

למה? בכל זאת תוכנית בוחרים לפי המטרה, מה זה משנה אם הוא מתחיל או בינוני? למיטב הבנתי ענף הספורט שבו הוא עוסק דורש גם כוח וגם סיבולת, ולמרות שאני מת על SS אני חושב שבSS הסיבולת לא עולה ולפעמים אפילו פוחתת, בגלל זה נראה לי שקרוספיט עם דגש על כוח ישרת המטרה גם אם הוא יתקדם לאט יותר(יש פה כמה אנשים שעושים וריאציה של SS לקרוספיט), תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה.
הסיבולת שלו גם תעלה בSS. מעבר לזה שCFSB זה תכנית קשה מאוד, אתה צריך לשלוט בתרגילים בצורה גדולה ולהיות עם משקלי עבודה של לפחות INTERMEDIATE בשביל שהתכנית תזרום כמו שצריך.

למה לא להתאמן על מה שאתה רוצה להיות טוב בו? פשוט תעבוד על תרגילי מתח מקבילים וטבעות.
יש לי הרגשה שמתעמלים לא עושים קרוספיט ולא SS. הם פשוט עושים התעמלות. זה עובד להם לא רע.

תתחיל פה:
http://gymnasticbodies.com/

• פותח/ת השרשור
אני מתחיל לגמרי במכון

bentzurm, תודה רבה לך! זה נראה לי הפתרון הכי טוב
אני חושב שזה בדיוק מה שחיפשתי כל הזמן

הבעיה היחידה היא שאין שם סירטונים לתרגילים כמו בקרוספיט העולמי, ולהבין מה הם רוצים ככה זה די קשה

אני מתחיל לגמרי במכון

bentzurm, תודה רבה לך! זה נראה לי הפתרון הכי טוב
אני חושב שזה בדיוק מה שחיפשתי כל הזמן

הבעיה היחידה היא שאין שם סירטונים לתרגילים כמו בקרוספיט העולמי, ולהבין מה הם רוצים ככה זה די קשה

יש להם פורום, תשאל דברים ספציפים שם כי פה אני לא חושב שיש הרבה מתעמלים רציניים. יש להם לא מעט סירטונים ביוטוב תחפש gymnasticbodies

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ייצאנו מנקודת הנחה שהוא כבר מתעמל ברמה בסיסית כלשהי ורוצה לשפר את הכושר שלו למטרות האלה. מן הסתם אם הוא לא עשה התעמלות כזו עדיין ורוצה להשתפר בה אז זה מה שהוא צריך לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית