הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה בסדר לאכול כל יום פרוסת גבינה צהובה?

חחח זה נשמע שילוב דוחההההה XD
אבל מי אני לדבר...אני חולה על אבוקדו עם טחינה וטונה PPP===

אצלי זה אבוקדו עם טונה מיונז ומלפפון חמוץ קצוץ דק

אוכל כל יום 50-100 גרם חחחח עדיין חיי

200 גרם ביום בבית, 100 גרם ביום בבסיס.
אין בזה שום דבר רע. להפך, גם לאלו שנגד מוצרי חלב מכל סיבה אפשרית, מה שיש בגבינה צהובה זה החלבון של החלב, שכולנו מסכימים שהוא בסדר, ושומן רווי, שאם אתה יודע משהו על תזונה, אתה מבין שהוא טוב. אין שם פחמימות (0.5 גרם ב-100 גרם), אין כמעט לקטוז וזה תכל'ס יותר טוב מאבקת חלבון מי גבינה או אבקת חלבון קזאין.

ועזבו אתכם צבעי מאכל, האכילו אתכם סרטים על זה. רוב החומרים שמוסיפים למוצרים (כל רכיבי ה-E למיניהם) הם רובם טבעיים (בטא קרוטן, שהוא חומר טבעי האחראי לצבע של פירות), חומצה אסקורבית (או בשם קצת פחות מפחיד - ויטמין C), ורחוק ממסוכנים.

200 גרם ביום בבית, 100 גרם ביום בבסיס.
אין בזה שום דבר רע. להפך, גם לאלו שנגד מוצרי חלב מכל סיבה אפשרית, מה שיש בגבינה צהובה זה החלבון של החלב, שכולנו מסכימים שהוא בסדר, ושומן רווי, שאם אתה יודע משהו על תזונה, אתה מבין שהוא טוב. אין שם פחמימות (0.5 גרם ב-100 גרם), אין כמעט לקטוז וזה תכל'ס יותר טוב מאבקת חלבון מי גבינה או אבקת חלבון קזאין.

ועזבו אתכם צבעי מאכל, האכילו אתכם סרטים על זה. רוב החומרים שמוסיפים למוצרים (כל רכיבי ה-E למיניהם) הם רובם טבעיים (בטא קרוטן, שהוא חומר טבעי האחראי לצבע של פירות), חומצה אסקורבית (או בשם קצת פחות מפחיד - ויטמין C), ורחוק ממסוכנים.
תודה אחי חידשת לי. 😃
אני אחזיר את זה לתפריט שלי אחרי איזה שנתיים שנמנעתי מזה 😋🍴

ממליץ לאפות/לטגן את הגבנצ עד שהיא מתקשה,לאחר מכן לקרר ולהנות מצ'יפס חלבון.
אפשר בכיף לאכול כך 300 גר',המים מתאדים והשומן נספג חזרה ב''ציפס''.

הבעיה שלי איתה היא לא השומן אלא כמות הנתרן המעט גבוהה. כמובן שפרוסה או שתיים ניתן לשלב בתפריט ללא חשש.

Back
למעלה תחתית