הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בנוגע לשימוש בסטרואידים בגיל ההתבגרות

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
למה אומרים שמומלץ להתחיל סייקל ראשון לפחות בגיל 21?
נגיד נער בן 17 רוצה להתחיל את הסייקל הראשון שלו אחרי שהוא מתאמן שנתיים, מה הבעיה פה ?
בתכלס הוא יראה תוצאות ממש מהירות בגלל גיל ההתבגרות וכל זה .. וגם להיות בגיל כזה ברמה ממש גבוהה תתן לו ממש הרבה ביטחון ועוד המון דברים

זאת מאחר והמערכות הגופניות שלו לא סיימו להתפתח, אינן יציבות והפגיעה בהן עלולה להיות קשה ואקוטית יותר, מאשר בגיל מאוחר יותר

• פותח/ת השרשור
חבל כבר חשבתי על להתחיל אולי שימוש ב GH ראיתי את כל היתרונות של זה ואז אמרת לי את זה ..
טוב נחכה קצת

בין כל שאר מערכות הגוף שלא סיימו להתבגר, גם הבגרות המינית לא הסתיימה, ומכאן שהאשכים גם לא סיימו את ההתבגרות (התייצבות של הורמונים והכל), וסטרואידים יעצרו את ההתפתחות, מה שיגרום להרבה בעיות ברגע שתפסיק לקחת אותם
כנ"ל לגבי הורמון גדילה, שגם ככה אין לך מה לדאוג כי יש לך הרבה מזה בגוף כרגע

• פותח/ת השרשור
בין כל שאר מערכות הגוף שלא סיימו להתבגר, גם הבגרות המינית לא הסתיימה, ומכאן שהאשכים גם לא סיימו את ההתבגרות (התייצבות של הורמונים והכל), וסטרואידים יעצרו את ההתפתחות, מה שיגרום להרבה בעיות ברגע שתפסיק לקחת אותם
כנ"ל לגבי הורמון גדילה, שגם ככה אין לך מה לדאוג כי יש לך הרבה מזה בגוף כרגע
אבל לא כל הקטע בהורמון הגדילה זה שהוא מאיץ את תהליך ההתבגרות ולא ההפך ?

אבל לא כל הקטע בהורמון הגדילה זה שהוא מאיץ את תהליך ההתבגרות ולא ההפך ?
תהליך ההתבגרות הוא לא רק גדילה, אלא גם תהליך של ייצוב כאדם בוגר
ברגע שאתה מכניס לו הורמונים שהוא אמור לעבוד איתם מבחוץ, הגוף לא מצליח להתאזן נכון

זה פחות עניין גופני, יותר מנטלי.
לא.
אני אתמצת מאחר ומדובר בפוסט שחוזר על עצמו :
  1. פגיעה אנדוקרינית בלתי הפיכה- טרם גיל 18 המערכת האנדוקרינית אינה יציבה ועדיין מתפתחת. שימוש בסטרואידים בגיל כזה עלול להביא לפגיעה בלתי הפיכה ב-HPTA.
  2. פגיעה נפשית בלתי הפיכה- פגיעה בפעילות בלוטת יותרת המוח הסבירה ביותר בגיל צעיר מאחר ופעילותה קשורה בבלוטת התריס והורמוני המין גם יחד (הפרשת פרולקטין למשל) ומושפעת בחדות מסטרואידים (לסטרואידים מסוג NOR19 קיימת השפעה ישירה על פעילות בלוטת יותרת המח) מעלה את ההסתברות ללקות בדיכאון פסיכוטי (דיכאון המכיל גם תסמינים של הפרעה דו-קוטבית ופסיכוזה) במאות אחוזים.
אני מציין את שני האחרונים כעילות להימנע מעל לכל ספק משימוש בסטרואידים מתחת לגיל 18. כמובן שקיימות עוד הרבה עילות להימנע משימוש בגיל כזה כמו חוקיות, שיקול דעת ועוד.

חבל כבר חשבתי על להתחיל אולי שימוש ב GH ראיתי את כל היתרונות של זה ואז אמרת לי את זה ..
טוב נחכה קצת
איזה gh בראש שלך..
אל תדבר שטויות. אתה יודע כמה עולה החומר הזה? אני די בטוח שאין לך כמה עשרות אלפי שקלים מיותרים בגיל הזה..
חוץ מזה שבלי סטרואידים אין לך גם מה לגעת בחומר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית