הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS ואוכל

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני מתאמן בתוכנית SS ורציתי לדעת האם בגלל שזה תוכנית כוח ולא תוכנית מסה סטדנרטית, צריך לאכול אחרת לפני ואחרי אימון?או שברגיל פסטה אורז וכו' שלוש שעות לפני ומשהו קטן חצי שעה לפני?

תודה

מומלץ לאכול שעה -שעה וחצי לפני אימון ארוחה גדולה שכוללת פחמימות חלבון
ואחרי עוד ארוחה גדולה יותר
לא הבנתי את הכוונה שלך

שלום לכולם, אני מתאמן בתוכנית SS ורציתי לדעת האם בגלל שזה תוכנית כוח ולא תוכנית מסה סטדנרטית, צריך לאכול אחרת לפני ואחרי אימון?או שברגיל פסטה אורז וכו' שלוש שעות לפני ומשהו קטן חצי שעה לפני?

תודה
תתנהל כרגיל.
ארוחה גדולה כמה שעות לפני זה מצויין.
אפשר גם חצי שעה-שעה לפני האימון לאכול פרי משהו.

אחרי האימון תאכל בלי לחץ, גם אחרי שתחזור הבייתה ותתקלח ומה לא.

• פותח/ת השרשור
תתנהל כרגיל.
ארוחה גדולה כמה שעות לפני זה מצויין.
אפשר גם חצי שעה-שעה לפני האימון לאכול פרי משהו.

אחרי האימון תאכל בלי לחץ, גם אחרי שתחזור הבייתה ותתקלח ומה לא.
תודה רבה. מבחינת ערכים, קראתי כתבות על הSS שצריך לאכול איזה 5000 קלוריות ביום, זה אמיתי העניין הזה?
כרגע אני מכניס את ה3000 פחות או יותר, (בן 25,גובה 1.71 שוקל 78), זה סביר?

כל מקרה לגופו. אתה צריך להתאים את הצריכה הקלורית שלך בהתאם לגובה, משקל, גיל, מטרה, וכו'. אין מספרים אבסולוטים "בSS צריך 5000, בטקסס - 4000"

תודה
תזמוני הארוחות זה לא העיניין, אלא הצריכה היומית הכללית, רצוי שתצרוך מספיק קלוריות בדגש על חלבון כך שתתאושש מאימון לאימון, לצרוך 5000 קלוריות זה שטות במיץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית