הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ סייקל לאחר כמה שנים

Refael_bar

משתמש מתחיל
63
4
נק' מוניטין:
7
63
4
שלום לכולם.. בן 33 מתאמן שנים מרגיש שמיציתי קצת אני על 100 קילו כ15% שומן סייקל שלישי אבל כבר כמה שנים בלי האחרון שעשיתי לפני 4 שנים היה טסט אנטט + דיבול לפניו הראשון היה טסט ודקה שלא ניהלתי כמו שצריך... האם להתחיל מחדש מהבייסיק טסט לבד או להמשיך? דעתכם..
בנוסף בן משפחה שלי אותו גיל גם 100 קילו כ12% התחרה בעברו פוטנציאל מדהים סייקל ראשון האם טסט לבד לבחון מצב או שאפשר טיפה לשדרג? תודה..

4 שנים זה הפרש זמן די גדול
הגוף שלך יוכל בהחלט להפיק רבות מסייקל בסיסי של 500mg טסט אנתת לשבוע
תוכל לשקול לצרף אוראלי ל-4-5 שבועות ראשונים לטובת "קיק" וצבירת מאסה/כוח מואצת בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כן נראה לי שאלך טסט 500 ודיאנבול 6 שבועות פעם שעברה זה עזר בכוח.. דעתך לגבי השאלה השנייה? לתת לו לרוץ טסט נקי או לצרף לו גם?

כשמדובר בסייקל ראשון זה בסיסי וצריך להיצמד ליסודות
כך שאפילו דיבול לא הייתי ממליץ לו לשלב, אלא אולי אוראלי אחר עדין יותר (טורינבול/אפיסטן)

• פותח/ת השרשור
נוצרה לי אופציה זמינה יותר במקום דיבול לקחת אנדרול של וורמודג'י לקחתי בעבר דיבול היה סביר.. אנדרול פחות מכיר הבנתי שבמשקל שלי אפשרי גם להגיע ל100 אבל בגלל הרעילות והזמן שעבר עדיף 50.. @Daniel Barack דעתך? הסייקל בתכנון טסט ודיבול בכל מקרה.. תודה

אנאדרול הוא אוראלי חזק יותר מדיבול: הן בפוטנציה לצבירת מאסה והן בעלייה בכוח. עם זאת, הוא רעיל יותר ועלול לגרום לצרבות ואי-נעימויות בקיבה. ניתן להיערך מראש מכך ובמידת הצורך לקחת אומפרזול במינון של 20mg/day. החיסרון העיקרי של אנאדרול מתבטא בפעילות אסטרוגנית מואצת. הוא ידוע לשמצה בכזה המעלה את רמות הורמון ה-Estradiol, מה שעלול, במידה ורגישים לכך, להביא לתופעות לוואי ברקמת החזה, בנוסף לתופעות כמו שיבוש מאזן משק הנוזלים בגוף.

אם להשוות בין אנאדרול, למשל, לסופרדרול, אזי האחרון יתן אף יותר כוח ומאסה מ"ג ל-מ"ג, תוך היתרון שבאי ההמרה לאסטרוגן (ועל כן תופעות לוואי אסטרוגניות אינן עשויות להתרחש). סופרדרול יתן מראה הרבה יותר "יבש" ואיכותי, אך במחיר של רעילות מעט גבוהה יותר לכבד מזו של אנאדרול. עדיין, לדעתי, יהיה עדיף להשתמש בסופרדרול מאשר אנאדרול

• פותח/ת השרשור
כן נאמר לי בעבר ללכת על הסופרדרול מבחינת האוראליים היססתי בגלל הרעילות אולם נראה שזה עדיף עבורי מבחינת האסטרוגניות לדעתי.. מינוני הסופרדרול הם למשקלי? והאם האומפרזול נדרש? 5 שבועות? אז לדעתי הפנו אותי לבלו דרגון..

כן נאמר לי בעבר ללכת על הסופרדרול מבחינת האוראליים היססתי בגלל הרעילות אולם נראה שזה עדיף עבורי מבחינת האסטרוגניות לדעתי.. מינוני הסופרדרול הם למשקלי? והאם האומפרזול נדרש? 5 שבועות? אז לדעתי הפנו אותי לבלו דרגון..
אני חוויתי מהאנאדרול צרבות נוראיות.. בשילוב עם כמות הבשר שאוכלים בסייקל מסה זה פשוט בלתי נסבל הצרבות. קח כדור אומפרזול כל יום בבוקר, זה ללא מרשם ולא עולה הרבה בכלל.
אני גם הייתי ממליץ על סופרדרול על פני אנאדרול. יותר יבש, יותר חזק (לא תמיד טוב אם אתה לא מנוסה עם אוראלים).
בכל מקרה לא הייתי ממליץ על האנאדרול של וורמדוגי.

• פותח/ת השרשור
האמת אני לא כזה חזק בבשר אבל האפקט היבש וההמרה האסטרוגנית חזק עבורי... לקחתי בעבר רק דיבול מבחינת אוראליים.. איך המינון של הסופרדרול? חברה מומלצת?

האמת אני לא כזה חזק בבשר אבל האפקט היבש וההמרה האסטרוגנית חזק עבורי... לקחתי בעבר רק דיבול מבחינת אוראליים.. איך המינון של הסופרדרול? חברה מומלצת?
תתחיל מ30 מ״ג.
אני יודע שבלו דרגון ייצרו סופרדרול, לא יודע אם היום גם וגם אם כן לא יודע מה טיב החומר.

מינון אידיאלי לסופרדרול הינו 30mg ליום (בחלוקה על פני היום - כדור 1 כל פעם) והרצה עד כ-4 שבועות לשימוש,
ניתן, ואף כדאי, לקחת אומפרזול מראש, בכדי למנוע תופעות לוואי הקשורות להעלאת חומציות הקיבה.
כמו-כן, בשל העוצמה של הסופרדרול, יהיה כדאי לשקול לתסף בטאורין (כ-3-5 גרם ליום) וכן קומפלקס ויטמיני B (כדור 1 ליום), בכדי למנוע בק פאמפס ודעיכה במדדי ויטמין B12, חומצה פולית וברזל בגוף (זה מה שאוראלים עושים), מה שעלול להביא להתחלה של אנמיה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי אומפרדקס לא בעיה גם טאורין אני משלב גם ככה נעלה מינון.. אני רואה שאתה ממליץ על tudca לעזרה לכבד האם גם בהקשר הזה?

אוקיי אומפרדקס לא בעיה גם טאורין אני משלב גם ככה נעלה מינון.. אני רואה שאתה ממליץ על tudca לעזרה לכבד האם גם בהקשר הזה?
ודאי
TUDCA הוא תוסף הכרחי בכל פעם שנעשה שימוש באוראליים
במקרה של סופרדרול, בהחלט מומלץ לעשות שימוש ב-TUDCA במינון בגבול העליון להמלצות, קרי 1.5g/day

• פותח/ת השרשור
טסט אנטט 250mg e/3.5d 1-10
סופרדול 30mg 1-4 ed
Tudca 1-4 1.5g ed
Hcg 3-11 500iu
Clomid 12-16 פירמידה יורדת
Nolva 12-16 פירמידה יורדת
אומפרדקס בבקרים כדור אחד בתקופת הסופרדרול.. וכל שאר הירקות
תיקונים?

טסט אנטט 250mg e/3.5d 1-10
סופרדול 30mg 1-4 ed
Tudca 1-4 1.5g ed
Hcg 3-11 500iu
Clomid 12-16 פירמידה יורדת
Nolva 12-16 פירמידה יורדת
אומפרדקס בבקרים כדור אחד בתקופת הסופרדרול.. וכל שאר הירקות
תיקונים?
למה אתה מושך את הפרגניל עד לשבוע 11?
תסיים איתו ביחד עם הטסט.

• פותח/ת השרשור
טעות בכתיבה אבל בכל מקרה גם אפשרי.. שמע אני אבא לילדים לא כזה צעיר ומתכנן עוד .. האיזונים עבורי קריטיים גם עתידית אשמור על מינונים נמוכים בכל אופן קפיצות קטנות..

למה אתה מושך את הפרגניל עד לשבוע 11?
תסיים איתו ביחד עם הטסט.
טעות בידך.
לא מסיימים עם ה-HCG ביחד עם הזריקה האחרונה של טסט אנתת. ומדוע? כי גם לאחר כשבועיים מתום הזריקה האחרונה, רמות הטסט בדם עדיין לא מגיעות ל-Baseline. זה מצריך המשך שימוש ב-HCG, כי הפוטנציאל לאטרופיה באשכים קיימת. במקרים ומדובר באסטר קצר כמו פרופ, אזי יהיה נכון להפסיק עם ה-HCG בזריקה האחרונה, אך לא כך הדבר עם אסטר האנתת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית