הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ סייקל לאחר כמה שנים

Refael_bar

משתמש מתחיל
63
4
נק' מוניטין:
7
63
4
שלום לכולם.. בן 33 מתאמן שנים מרגיש שמיציתי קצת אני על 100 קילו כ15% שומן סייקל שלישי אבל כבר כמה שנים בלי האחרון שעשיתי לפני 4 שנים היה טסט אנטט + דיבול לפניו הראשון היה טסט ודקה שלא ניהלתי כמו שצריך... האם להתחיל מחדש מהבייסיק טסט לבד או להמשיך? דעתכם..
בנוסף בן משפחה שלי אותו גיל גם 100 קילו כ12% התחרה בעברו פוטנציאל מדהים סייקל ראשון האם טסט לבד לבחון מצב או שאפשר טיפה לשדרג? תודה..

• פותח/ת השרשור
קיבלתי תגיד בחיפוש אחר הסברים נוספים על tudca superdrol וכדומה ראיתי שציינתם שחברה חדשה צפויה להיכנס zenco והמלצתם האם נכנסה? לגביי סופרדרול יש זיופים בשוק כרגע? תודה על ההכוונה

קיבלתי תגיד בחיפוש אחר הסברים נוספים על tudca superdrol וכדומה ראיתי שציינתם שחברה חדשה צפויה להיכנס zenco והמלצתם האם נכנסה? לגביי סופרדרול יש זיופים בשוק כרגע? תודה על ההכוונה
כרגע אין אף חברה לפי דעתי שיש הם סופרדרול חוץ מבלו דראגון שכבר לא קיימת , מה שכן הבנתי שיהיה מבחר גדול לאורלים לחברת זנקו , זה יהיה מעניין , קצת לגוון ...

• פותח/ת השרשור
טוב אני ממש לא בעניינים מבחינת חברות כרגע גם שעשיתי לא ממש.. אבדוק את הנושא נראה מה קורה אתעדכן... צריך לתזמן את זה גם מבחינת הבית

בשמנים של Zenco אני משתמש בסייקל הנוכחי שלי (NPP ומאסטרון שלהם) ומאוד מרוצה. תוכל גם לקרוא רשמים ועל ההתקדמות בלוג שלי (קישור בחתימה).

אני יודע שלחברה יש מבחר אוראלים מגוון. סופרדרול הוא אחד מהם. אני, אישית, שוקל לעשות בו שימוש בסייקל מאסה הבא שלי.

כרגע אין אף חברה לפי דעתי שיש הם סופרדרול חוץ מבלו דראגון שכבר לא קיימת , מה שכן הבנתי שיהיה מבחר גדול לאורלים לחברת זנקו , זה יהיה מעניין , קצת לגוון ...
מלבד סופרדרול, יש גם M-Sten בדרך. קרא כאן:
מידע - MSTEN

• פותח/ת השרשור
בשמנים של Zenco אני משתמש בסייקל הנוכחי שלי (NPP ומאסטרון שלהם) ומאוד מרוצה. תוכל גם לקרוא רשמים ועל ההתקדמות בלוג שלי (קישור בחתימה).

אני יודע שלחברה יש מבחר אוראלים מגוון. סופרדרול הוא אחד מהם. אני, אישית, שוקל לעשות בו שימוש בסייקל מאסה הבא שלי.

הבנתי קודם כל אקרא קצת נראה הניסיון טוב..
הm-sten הוא בעצם הכלאה חלשה קצת יותר של הסופרדרול? גם מבחינת רעילות וגם בהיבטי כוח?

הבנתי קודם כל אקרא קצת נראה הניסיון טוב..
הm-sten הוא בעצם הכלאה חלשה קצת יותר של הסופרדרול? גם מבחינת רעילות וגם בהיבטי כוח?
M-Sten הוא סטרואיד אוראלי בפני עצמו. הוא מעניק מאסה וכוח בצורה מאוזנת. אם להשוות מבחינת הישגים, הוא דומה לדיבול, אך מתעלה עליו במעט. כמו כן הוא נגזרת DHT ולכן מאוד יבש ואינו מומר לאסטרוגן. מבחינת רעילות הוא פחות רעיל מסופרדרול. נחשב למעין "אח קטן" שלו.

• פותח/ת השרשור
הבנתי לא רע הדיבול השפיע עליי בצורה סבירה לדעתי לפני כ4 שנים וזה יבש אז אופציונלית טוב יותר אני גם יחסית מתחיל כמעט מחדש... שמע מתלבט מבחינת המשקל גוף שלי גם הmsten על מינון זהה?

הבנתי לא רע הדיבול השפיע עליי בצורה סבירה לדעתי לפני כ4 שנים וזה יבש אז אופציונלית טוב יותר אני גם יחסית מתחיל כמעט מחדש... שמע מתלבט מבחינת המשקל גוף שלי גם הmsten על מינון זהה?
40mg/day למשך 4 עד 5 שבועות

אני חוויתי מהאנאדרול צרבות נוראיות.. בשילוב עם כמות הבשר שאוכלים בסייקל מסה זה פשוט בלתי נסבל הצרבות. קח כדור אומפרזול כל יום בבוקר, זה ללא מרשם ולא עולה הרבה בכלל.
אני גם הייתי ממליץ על סופרדרול על פני אנאדרול. יותר יבש, יותר חזק (לא תמיד טוב אם אתה לא מנוסה עם אוראלים).
בכל מקרה לא הייתי ממליץ על האנאדרול של וורמדוגי.
סופרדרול קשה לכבד מאנדרול ככל שהדבר קשור בצרבות ובכלל. היתרון של אנדרול ברור בסייקל שכולו מסה.
כך או אחרת, אחת מורגשות צרבות, וכפי שנאמר, הוסף אומפרזול, וללא קשר אוראלי + Tudca.

סופרדרול קשה לכבד מאנדרול ככל שהדבר קשור בצרבות ובכלל. היתרון של אנדרול ברור בסייקל שכולו מסה.
כך או אחרת, אחת מורגשות צרבות, וכפי שנאמר, הוסף אומפרזול, וללא קשר אוראלי + Tudca.
מה היתרון של אנאדרול בסייקל מסה על פני סופרדרול? לפי מה שהבנתי סופרדרול חזק יותר, נותן יותר כוח וגם יותר מאסה.

• פותח/ת השרשור
מה היתרון של אנאדרול בסייקל מסה על פני סופרדרול? לפי מה שהבנתי סופרדרול חזק יותר, נותן יותר כוח וגם יותר מאסה.
האומפרזול והטודקה ברורים לי אין בעיה.. למרות שהסייקל הוא מסה העדיפות במצבי הנוכחי ובכלליות בעליה היא פחות מראה מפוצץ נוזלים והמרה אסטרוגנית.. יותר יבש מבחינת הרעילות אמנם בעייתי אבל שם נכנסת גם האופציה של ה m-sten למרות שלכאורה חלש יותר.. אחרי הרבה שנים בלי כלום הכל ייתן פוש חיובי..

נראה לי אני מתקשה בנושא הM-sten.. מטריד אותך שוב @Daniel Barack במידה וזמין יותר מה דעתך על דיבול של מדיטק? תודה...
מדיטק חברה מוכרת וטובה, כך שאם ידך משגת מוצר מקורי - הכל טוב
אבל אחרי הכל דיבול הוא דיבול. הוא לא נגזרת DHT. במידה ועניין ספיחת נוזלים ומראה קצת Bloat לא יטריד אותך - לך על זה

• פותח/ת השרשור
מדיטק חברה מוכרת וטובה, כך שאם ידך משגת מוצר מקורי - הכל טוב
אבל אחרי הכל דיבול הוא דיבול. הוא לא נגזרת DHT. במידה ועניין ספיחת נוזלים ומראה קצת Bloat לא יטריד אותך - לך על זה
מעדיף פחות ללא ספק עצתך הקודמת מתאימה לי יותר אישית זה בטוח מבחינת זמינות כנראה שאתקשה בזה.. ולכן אני בוחן אופציות אחרות מבחינת השילוב לטסט..

מעדיף פחות ללא ספק עצתך הקודמת מתאימה לי יותר אישית זה בטוח מבחינת זמינות כנראה שאתקשה בזה.. ולכן אני בוחן אופציות אחרות מבחינת השילוב לטסט..
לא שחלילה לא תהנה מדיבול. רק פשוט דע להתמודד עם מעט יותר ספיחת נוזלים בכלל, ותת-עורית בפרט

• פותח/ת השרשור
לא שחלילה לא תהנה מדיבול. רק פשוט דע להתמודד עם מעט יותר ספיחת נוזלים בכלל, ותת-עורית בפרט
כן אני יודע כבר עברתי אותו לפני כ5 שנים לא היה רע.. בכל מקרה עדיין ההעדפה היא הm-sten.. מנסה לפרוץ עוד קצת ואז נתחיל לאזן קצת את הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית