הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת רכב

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אהלן חברים

הגעתי לשלב בחיי שאני רוצה לקנות רכב.

כרגע הציעו לי יונדאי I-10 2011 של בן משפחה ב-40K

הבעיה מבחינתי עם הרכב הזה זה שהוא פשוט רכב מכוער ויש בו לא מעט שריטות בפגוש הקדמי

ביתרונות: יד 1, יש לו קילומטראז' נמוך מאוד, לא שותה דלק, אפשר למצוא איתו חנייה בכל חור, נעשה לו טסט לפני 4 חודש עם ביטוח.

הייתי מעוניין אם תציעו לי רכבים אחרים מאותה קטגוריה.

נערך לאחרונה:
מה דעתך על קיה פיקנטו? הנתונים שלה יחסית זהים לשל הi10

• פותח/ת השרשור
הייתי שמח אם ההבדלים במחיר לא היו מינימום 10KG

• פותח/ת השרשור
יש לך איביזות ממש יפות בתקציב הזה בשנים דיי גבוהות אפילו

בדקתי ביד 2 אחי הכל בתקציב הרבה יותר גבוה, המינימום שמצאתי מהתקציב שלי היה 15K

הבעיה מבחינתי עם הרכב הזה זה שהוא פשוט רכב מכוער

ביתרונות: יד 1, יש לו קילומטראז' נמוך מאוד, לא שותה דלק, אפשר למצוא איתו חנייה בכל חור, נעשה לו טסט לפני 4 חודש.
עם כאלה יתרונות הייתי שוקל שוב את עניין ה'מכוער'.

• פותח/ת השרשור
שכחתי גם להוסיף בנוגע לרכב שיש לו לא מעט שריטות בפגוש הקדמי וגם העור על הדלתות לא נראה משו בלשון המעטה.

מצב קוסמטי לא רלוונטי לרכב בן 5 שנים .
אם בדיקות רכב תקינות ואין פגעיות שלדה אז תקח אותו

אם אתה מחפש מקטגורית המיני, קיה פיקנטו (ליטר, לא 1.25) תהווה אופציה טובה, מאחר והמחיר דומה ואני די בטוח שהרכב יותר מאובזר. לדעתי, גם יותר יפה.

בקטגורית הסופר מיני, סיאט איביזה 1.4 ליטר של 2009-2011 יכולה להיות אופציה טובה, גם בסביבות אותו מחיר. (שים לב שכתבתי 1.4 ליטר, מאוחר וה1.6 עולות הרבה יותר).

אם הבנתי נכון, אתה לא מחפש רכב משפחתי (דיברת על חנייה) ולכן לא אכנס לזה.

אגב, לא שאלתי- ידני, אוטומט או שלא משנה?

• פותח/ת השרשור
אוטומט

וחשוב לי צריכת הדלק של הרכב ומחיר נמוך לטנק מלא.

קונים רכב לאחר שהגדרת:
1. תקציב לרכישה
2. תקציב ליישור קו/טסט/טיפול הקרוב
3. אורח חיים ואופי נהיגה
4. קביעת סדרי עדיפות בקטגוריות עיקריות (אמינות/בטיחות/סחירות/ביצועים/קוסמטיקה וכדומה)
5. סקר שוק לרכבים שמתאימים לסעיפים 1-4
6. בדיקת אקזמפלרים ספציפית
7. החלטה על אקזמפלר מסויים
8. קנייה/התעמקות באקזמפלר ביתר השוק
9. קנייה לאחר התעמקות

תקרא קצת תבין מה הצרכים שלך. יש קטגוריות של רכבים (מיני, סופר מיני, משפחתי, ספורט, שטח וכו')
יש מדריך לפני רכישה בקארס פורום, ממליץ לך לקרוא אותו
לאחר מכן תסנן מהקטגוריה שלך 3 דגמים רלוונטיים ותחפש מציאות. עדיף יד ראשונה במחיר הזה.

תקרא קצת תבין מה הצרכים שלך. יש קטגוריות של רכבים (מיני, סופר מיני, משפחתי, ספורט, שטח וכו')
יש מדריך לפני רכישה בקארס פורום, ממליץ לך לקרוא אותו
לאחר מכן תסנן מהקטגוריה שלך 3 דגמים רלוונטיים ותחפש מציאות. עדיף יד ראשונה במחיר הזה.
ממליץ על הפורום CARSFORUM, כמו שנכתב מעליי.
נעזרתי בו המון לפני שקניתי אוטו.

אני מתעסק ברכבים

אם תרצה יש לי סקודה פאביה 1.2 TSI שנת 2011 יד ראשונה מליסינג מימוני

במחיר 47,000 ש"ח

מצב קוסמטי לא רלוונטי לרכב בן 5 שנים .
לא מסכים. רכב בן 5 שנים יכול בכיף להיראות כמו חדש, ולדעתי אפשר למצוא לא מעט כאלה.
מסכים אבל שהמצב המכני יותר חשוב.
שכחתי גם להוסיף בנוגע לרכב שיש לו לא מעט שריטות בפגוש הקדמי וגם העור על הדלתות לא נראה משו בלשון המעטה.
לגבי הדלתות מבפנים תלוי מה יש שם, אולי אפשר להוריד את זה. פשוט שבוע שעבר קניתי רכב בן 9 וההגה והדלתות מבפנים היו נראים קצת לא משהו (לא נורא אבל לא חדש נגיד ככה) . חשבתי שזה בסדר כי האוטו ראה שמש ושימוש בשנים האלה עד שחבר הציע לי לשפשף הכל עם מים וסבון בטענה שהרוב שם זה "עור מת של מי שנגע שם". עכשיו זה נראה כמו חדש.
שריטות על הפגוש תלוי עד כמה הן עמוקות, יש מצב פוליש יסדר את זה.

@yujinius
בטח שאפשר למצא רכב סוכריה, אבל זה פונקציה של זמן וכסף. לדעתי צריך להתמקד במצב מכאני. בקוסמטיקה ב רכב כמו i10 לא הייתי מתעסק , אלא אם יש שם בעיות צבע או שלדה.

@yujinius
בטח שאפשר למצא רכב סוכריה, אבל זה פונקציה של זמן וכסף. לדעתי צריך להתמקד במצב מכאני. בקוסמטיקה ב רכב כמו i10 לא הייתי מתעסק , אלא אם יש שם בעיות צבע או שלדה.
כמו שאמרתי, אני מסכים שמצב מכאני יותר חשוב מקוסמטי, אבל זה לא שאפשר למצוא רכב סוכריה, אלא אני לא רואה סיבה שרכב בן 5 לא ייראה כמו חדש אלא אם עבר התעללות (העבירו בו דברים גדולים שעשו שריטות על הפלסטיקים, ילדים קטנים ששברו מה שאפשר וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית