רכישת רכב

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כשאעשה העברת בעלות - מי נהוג שישלם בדואר ? וכמה ההעברה עולה ?

2004 220,000 קילומטר? פשש אתה נוסע הרבה.
דווקא לא ממש, קצת יותר מ 18000 בשנה, כשהממוצע בארץ הוא 17-20 אלף בשנה ממה שזכור לי.
כשאעשה העברת בעלות - מי נהוג שישלם בדואר ? וכמה ההעברה עולה ?
218
נהוג שהקונה ישלם
הרכב שלי 2005 עם 567 אלף 😃
זה די הרבה.

הכי הרבה יחסית לגיל שראיתי זה מונית, פולקסווגן גולף, בת 3 שעברה 300000 (האוטו נתקע בזמן שהסיע אותי)

זה ממוצע לרכב משפחתי יבגני. הרכב המדובר שלי שעשה 567 זה טויוטה היילקס שמשמשת בימי שבוע לעבודה וסופי שבוע לנייד את הטרקטורון אם מטיילים רחוק מהבית או שאני מטייל עם הטויוטה (4X4). הרכב השני שלי הוא יונדאי i10 2015 שקניתי לנסיעות בית-עבודה ולסידורים של החברה כשהיא צריכה. מינואר 15 עד ינואר 16 היא עשתה 13 אלף קילומטר

זה ממוצע לרכב משפחתי יבגני.
נכון, עניתי לזה שאמר ש 220000 מ 2004 זה הרבה. תיארתי לעצמי שאצלך זה רכב עבודה או משהו.
מינואר 15 עד ינואר 16 היא עשתה 13 אלף קילומטר
נחמד. הרכב שלי מ 2007 עד עכשיו עשה 95000, בידיים שלי כנראה ייסע יותר.

• פותח/ת השרשור
בסוף הבאתי את ה-i10

עשיתי העברת בעלות ביום חמישי שבוע שעבר וביום שישי לקחתי אותו ופינקתי אותו בשטיפה, קרצפתי לו ת'תחת.

הצעות לדברים חדשים לרכב יתקבלו בברכה. כל דבר שיעלה בדעתכם - מרמקולים קדמיים, קומפוננט, מקום לשטיפה אמין ולא שוחט ת'כיס שאפשר לסמוך עליו באזור חולון/ראשון וכו'.

בסוף הבאתי את ה-i10

עשיתי העברת בעלות ביום חמישי שבוע שעבר וביום שישי לקחתי אותו ופינקתי אותו בשטיפה, קרצפתי לו ת'תחת.

הצעות לדברים חדשים לרכב יתקבלו בברכה. כל דבר שיעלה בדעתכם - מרמקולים קדמיים, קומפוננט, מקום לשטיפה אמין ולא שוחט ת'כיס שאפשר לסמוך עליו באזור חולון/ראשון וכו'.
זה דגם עם גג נפתח?

אין i10 עם גג נפתח
בדגמים הישנים יותר, ובדגם היותר "מפואר" - היה.

Hyundai_i10_Asta_12_AT_Kappa2_with_Sunroof_80845500_1366262310_4208.jpg

יונדאי i10 החדשה נחשפת לראשונה

גם בתחום האבזור, הדגם החדש יציג קפיצת מדרגה ויוצע עם 6 כריות אוויר, מערכת ניתור לחץ אוויר בצמיגים, כניסת UAB+AUX ועוד. כאפוציה ניתן למצוא שליטה מההגה על מערכת השמע, מערכת מולטימדיה, מערכת בקרת אקלים, מושבים מחוממים, גג נפתח ועוד,

זה יפה לקרוא לגג שמש (סאן רוף) גג נפתח בפרוספקט אבל זה לא אומר שזה נכון

• פותח/ת השרשור
לא, זה לא דגם עם גג נפתח וממה שאני רואה ה-i10 של 2014 נראות הרבה יותר טוב חיצונית מהישנות יותר.

בסוף הבאתי את ה-i10

תתחדש
אם אתה רוצה הצעות לפינוק הרכב כנס לקארספורום תמצא המון רעיונות.
אני התחלתי מקטן - לשטוף לבד ולא לקחת לשטיפה.

• פותח/ת השרשור
צריך לקנות ג'ילדה בתור התחלה חחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית