עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כמו של המנייאקים?הכי טוב במקרה שלך זה טויוטה קורולה 2004 עם 220,000 ק"מ
...במקרה אני מוכר אחת,כדאי כדאי!!✌️
2004 220,000 קילומטר? פשש אתה נוסע הרבה.הכי טוב במקרה שלך זה טויוטה קורולה 2004 עם 220,000 ק"מ
...במקרה אני מוכר אחת,כדאי כדאי!!✌️
דווקא לא ממש, קצת יותר מ 18000 בשנה, כשהממוצע בארץ הוא 17-20 אלף בשנה ממה שזכור לי.2004 220,000 קילומטר? פשש אתה נוסע הרבה.
218כשאעשה העברת בעלות - מי נהוג שישלם בדואר ? וכמה ההעברה עולה ?
זה די הרבה.הרכב שלי 2005 עם 567 אלף 😃
נכון, עניתי לזה שאמר ש 220000 מ 2004 זה הרבה. תיארתי לעצמי שאצלך זה רכב עבודה או משהו.זה ממוצע לרכב משפחתי יבגני.
נחמד. הרכב שלי מ 2007 עד עכשיו עשה 95000, בידיים שלי כנראה ייסע יותר.מינואר 15 עד ינואר 16 היא עשתה 13 אלף קילומטר
זה כמו של המנייאקים?
לא אני אבל ת"א-ירושלים כמעט כל יום.2004 220,000 קילומטר? פשש אתה נוסע הרבה.
זה דגם עם גג נפתח?בסוף הבאתי את ה-i10
עשיתי העברת בעלות ביום חמישי שבוע שעבר וביום שישי לקחתי אותו ופינקתי אותו בשטיפה, קרצפתי לו ת'תחת.
הצעות לדברים חדשים לרכב יתקבלו בברכה. כל דבר שיעלה בדעתכם - מרמקולים קדמיים, קומפוננט, מקום לשטיפה אמין ולא שוחט ת'כיס שאפשר לסמוך עליו באזור חולון/ראשון וכו'.
בדגמים הישנים יותר, ובדגם היותר "מפואר" - היה.אין i10 עם גג נפתח
תתחדשבסוף הבאתי את ה-i10
עשיתי העברת בעלות ביום חמישי שבוע שעבר וביום שישי לקחתי אותו ופינקתי אותו בשטיפה, קרצפתי לו ת'תחת.
הצעות לדברים חדשים לרכב יתקבלו בברכה. כל דבר שיעלה בדעתכם - מרמקולים קדמיים, קומפוננט, מקום לשטיפה אמין ולא שוחט ת'כיס שאפשר לסמוך עליו באזור חולון/ראשון וכו'.
תרפיהתתחדש
אם אתה רוצה הצעות לפינוק הרכב כנס לקארספורום תמצא המון רעיונות.
אני התחלתי מקטן - לשטוף לבד ולא לקחת לשטיפה.