הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר למי שהתנסה בפניל (npp)

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
לאחר כמה זמן מגיע הפניל לשיא בדם?
או במילים אחרות לאחר כמה זמן "הרגשתם" את החומר?

כמו כל חומר קצר , למשל טסט פרופ אני מרגיש אחרי 3 ימים החשק המיני מתחיל לעלות , ואחרי שבוע וחצי מגיע לשיא . דקה קצר הוא פניל פרופ זה אומר שאתה אמור להרגיש אחרי 5 ימים אבל השיא הוא אחרי שבועיים . זה מה שאני מרגיש

קודם נשאל - מה אתה מצפה להרגיש מהחומר?
האם אתה תיקח אותו לבד, כדי לבודד משתנים ולדעת בדיוק שמה שאתה מרגיש זה נטו מה-NPP?

סייקל שני של טסט אנטט 500, דיבול 40מג, פניל 300.
לא ענית לי מה אתה מצפה להרגיש מהחומר.
אני חותר לכך שיש ייחוס לתופעות לוואי או פעילות מסויימת בתיאוריה - ויש פרקטיקה. המה גם שכאשר משלבים מספר חומרים, לעיתים לא יודעים למי מהם לייחס מה.

בכל מקרה, אני כרגע בתחילת שבוע 6 מתוך 12 לסייקל במסגרת בלאסט וקרוז. תוכל לקרוא בלוג שלי בדיוק הכל (קישור בחתימה).
מה-NPP אני מרגיש 2 דברים עיקריים:
1. תיאבון מוגבר.
2. התאוששות טובה וירידה בעומס מהמפרקים.

התיאבון המוגבר לא נזקף רק לטובת השימוש ב-NPP, אבל גם. מלבד זאת, ישנו אפקט אנאבולי מאוד חזק לסטרואיד, וביתר שאת בא לידי ביטוי באופן סינרגי עם יתר הסטאק בסייקל.

מבחינתך, שימוש בטסט ודיבול לצד NPP, יכול בהחלט להיות מוצלח לצבירת מאסה טובה.

אז למה עוד? 😲
העלאת התרמוגניות בגוף לא מתרחשת רק מהשימוש ב-NPP.
מה לגבי הטסטוסטרון כמרכיב עיקרי? מאסטרון? האוראלי ל"קיק"?
כל סטרואיד אנאבולי/אנדרוגני יעלה את חילוף החומרים - אמנם בהחלט בשיעור שונה (בהשוואה מ"ג ל-מ"ג) אבל יעלה! - אלו הם הסטרואידים...

העלאת התרמוגניות בגוף לא מתרחשת רק מהשימוש ב-NPP.
מה לגבי הטסטוסטרון כמרכיב עיקרי? מאסטרון? האוראלי ל"קיק"?
כל סטרואיד אנאבולי/אנדרוגני יעלה את חילוף החומרים - אמנם בהחלט בשיעור שונה (בהשוואה מ"ג ל-מ"ג) אבל יעלה! - אלו הם הסטרואידים...
בתור טבעי,אני לא מבין מה אמרת עכשיו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית