ראשונה. גם חברך בחשמל?אהה חבר שלי התחיל השנה בדיוק בטכניון
איזה שנה אתה?
ובלי קשר, בהצלחה אחי!
ותודה!😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראשונה. גם חברך בחשמל?אהה חבר שלי התחיל השנה בדיוק בטכניון
איזה שנה אתה?
ובלי קשר, בהצלחה אחי!
פשוט מאחר ואנחנו מדינה קטנה, התעשייה אצלנו אינה מספיק נרחבת. למשל, בישראל אין תעשיית רכב, לא מתכננים מנועי סילון וגם לא טורבינות רוח.
צריך לקחת את זה בחשבון. קיימים תחומים מאוד מרתקים בהנדסה ללא אופק תעסקותי בישראל.
כן, בדיוק התחיל.ראשונה. גם חברך בחשמל?
ותודה!😃
בוודאי. מדובר במדינות מאוד בעלות תעשייה מאוד מגוונת ומתקדמת. הטכניון מסוגל להעמיד מהנדסים ברמה גבוהה מאוד בכל קנה מידה.תודה על ההסבר.
והאם תואר בהנדסה מהטכניון שווה משהו במדינות כמו קנדה/גרמניה?
לא ממליץ לך לעשות קורס משולב אילו אתה רוצה לוותר על החיים שלך ועל כמה נקודות פחות מהציון הסופי שלך בהנדסה שזה ממש לא שווה. במיוחד שזה הטכניון.כן, בדיוק התחיל.
שקלתי גם, מבחינת סכם אני יכול ללכת למסלול המשולב...אבל אני במרדף אחריי החלום שלי שזה רפואה.
אז אני יושב בעמדה ומאבטח.
איך זה?מעניין?
כלומר?...במיוחד שזה הטכניון.
שמעתי שזה קשה יותר משאר האוניברסיטאותכלומר?...
במה?.. .שמעתי שזה קשה יותר משאר האוניברסיטאות
מבחינת חומר לימוד. במיוחד בהנדסות.במה?.. .
הטעו אותך...מבחינת חומר לימוד. במיוחד בהנדסות.
אתה השני שאומר לי זאת. מקווה שזה נכון. תכלס, שהסתכלתי על רשימת הקורסים שם, זה לא שונה כל כך משלנו.הטעו אותך...
בטכניון יש הרבה יותר אפיקים בכל תחום. אך אחת בחרת באפיק ובהנחה שהוא קיים באוניברסיטה אחרת (ת"א, העברית, בר-אילן וכו') ובטכניון, אתה תהיה מהנדס טוב ככל שהפוטנציאל שלך מאפשר.
אני אומר זאת כדעה אישית מבוססת על נסיוני האישי בלימודים הן בטכניון והן באוניברסיטה (למרות שבטכניון מדובר בשלב אקדמי אחר).אתה השני שאומר לי זאת. מקווה שזה נכון. תכלס, שהסתכלתי על רשימת הקורסים שם, זה לא שונה כל כך משלנו.
אתה השני שאומר לי זאת. מקווה שזה נכון. תכלס, שהסתכלתי על רשימת הקורסים שם, זה לא שונה כל כך משלנו.