הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קיבלתם ממני יותר מידי שקט - סקווט 190*5

לא שברת מקביל אז לא שווה...

תותח! לא מבין איך אתה מצליח לשפר כל כך הרבה מרכיבי כושר בו"ז, שאפו.

• פותח/ת השרשור

זה לא ממש שיפור בשבילי, כבר היה 5*5 192.5 ואז הייתה מתיחה במפשעה שהשביתה לי את הסקווט והדדליפט לתקופה.
עכשיו עולים שוב, אני אתחיל להתרגש כשיהיה שוב 200*5, כנראה שזה לא רחוק במיוחד

יפה מאוד מייק!! בהצלחה בהתקדמות

אני חושב שאם אתה ברמה גבוה וממשיך לשפר כלכך הרבה מרכיבי כושר בסופו של יום כל אחד מהם תורם ולוקח חלק בשני,קפיצות לגובה או למרחק בהחלט יתרמו לסקוואט, סתם דוגמא פשוטה.

• פותח/ת השרשור
אתה סתם עושה לנו טיזינג עם המשקלי כמעט 200 האלה.....
😉
חחח הסתכלתי על זה עוד חמש פעמים, זה נראה כאילו יש לי 2-3 חזרות ספייר, אני מוכן להשבע שזה לא הרגיש ככה

יפה מאוד מייק!! בהצלחה בהתקדמות

אני חושב שאם אתה ברמה גבוה וממשיך לשפר כלכך הרבה מרכיבי כושר בסופו של יום כל אחד מהם תורם ולוקח חלק בשני,קפיצות לגובה או למרחק בהחלט יתרמו לסקוואט, סתם דוגמא פשוטה.
מכיר כמה חבר'ה עם סקווט משמעותית נמוך משלי ועם קפיצה יותר גבוהה משלי, זה קשור אבל לא בצורה ישירה.

חחח הסתכלתי על זה עוד חמש פעמים, זה נראה כאילו יש לי 2-3 חזרות ספייר, אני מוכן להשבע שזה לא הרגיש ככה

מכיר כמה חבר'ה עם סקווט משמעותית נמוך משלי ועם קפיצה יותר גבוהה משלי, זה קשור אבל לא בצורה ישירה.
לא אמרתי שבהכרח קשור וחוק יסוד, אמרתי שאחד משפר את השני ולהפך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית