נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
משקל גוף נוכחי 83, מטרה - 210*5 (230*1)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא ממש שיפור בשבילי, כבר היה 5*5 192.5 ואז הייתה מתיחה במפשעה שהשביתה לי את הסקווט והדדליפט לתקופה.לא שברת מקביל אז לא שווה...
תותח! לא מבין איך אתה מצליח לשפר כל כך הרבה מרכיבי כושר בו"ז, שאפו.
שבוע הבא כן?210*5 (230*1)
שבוע הבא אני מקווה לפנק ב200*3 ו195*5 (210 אחד יספק אותי)שבוע הבא כן?
אני חושב שאם אתה ברמה גבוה וממשיך לשפר כלכך הרבה מרכיבי כושר בסופו של יום כל אחד מהם תורם ולוקח חלק בשני,קפיצות לגובה או למרחק בהחלט יתרמו לסקוואט, סתם דוגמא פשוטה.לא שברת מקביל אז לא שווה...
תותח! לא מבין איך אתה מצליח לשפר כל כך הרבה מרכיבי כושר בו"ז, שאפו.
אתה סתם עושה לנו טיזינג עם המשקלי כמעט 200 האלה.....זה לא ממש שיפור בשבילי, כבר היה 5*5 192.5
חחח הסתכלתי על זה עוד חמש פעמים, זה נראה כאילו יש לי 2-3 חזרות ספייר, אני מוכן להשבע שזה לא הרגיש ככהאתה סתם עושה לנו טיזינג עם המשקלי כמעט 200 האלה.....
😉
מכיר כמה חבר'ה עם סקווט משמעותית נמוך משלי ועם קפיצה יותר גבוהה משלי, זה קשור אבל לא בצורה ישירה.יפה מאוד מייק!! בהצלחה בהתקדמות
אני חושב שאם אתה ברמה גבוה וממשיך לשפר כלכך הרבה מרכיבי כושר בסופו של יום כל אחד מהם תורם ולוקח חלק בשני,קפיצות לגובה או למרחק בהחלט יתרמו לסקוואט, סתם דוגמא פשוטה.
לא אמרתי שבהכרח קשור וחוק יסוד, אמרתי שאחד משפר את השני ולהפךחחח הסתכלתי על זה עוד חמש פעמים, זה נראה כאילו יש לי 2-3 חזרות ספייר, אני מוכן להשבע שזה לא הרגיש ככה
מכיר כמה חבר'ה עם סקווט משמעותית נמוך משלי ועם קפיצה יותר גבוהה משלי, זה קשור אבל לא בצורה ישירה.