הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון בנץ' מאתמול

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
טוב אז צילמתי אתמול את כל הסטים של בנץ', אני עובד בצורה קצת מוזרה בבנץ' בזמן האחרון, כל עוד זה עובד אחלה. הכי כבד זה 140 לסינגל ב 1:43, לא PR אבל לא היה לי 140 מצולם אז הנה.
אני יודע שהתחת עלה בחלק מהחזרות, בעיקר בסטים הכבדים, לא תמיד אני מצליח לעשות לג דרייב כמו שצריך.

גדלת מאז שראיתי אותך ברק בשר.

בכל מקרה אם אתה בילדר מהסוג שרוצה ריבועים בקיץ אולי עדיף להתחיל חיטוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Amon Amarth 😃
אחלה עבודה יש שם בבנץ', אם אתה מכוון ל PL אז באמת תצטרך לפתור את הבעיה של הישבן, ולעבוד יותר על עצירה, אם לא, אז כל הכבוד על המשקל!
ברוך הבא לפורום.. 😉 (זה מורן)

• פותח/ת השרשור
Amon Amarth 😃
אחלה עבודה יש שם בבנץ', אם אתה מכוון ל PL אז באמת תצטרך לפתור את הבעיה של הישבן, ולעבוד יותר על עצירה, אם לא, אז כל הכבוד על המשקל!
תודה.
כן, מכוון, כנראה רק בנץ' באפריל. עובד על הבעיה של הישבן, לפעמים בכל זאת זה קורה. לגבי עצירה, אתחיל עוד כמה שבועות לעבוד על זה.

• פותח/ת השרשור
תשים מעליך שלט. לפעמים אני עושה עצירות בחימום ואנשים חושבים שאני צריך עזרה להרים
כן זה בעיה באמת 🤣
ספוטו פרס מומלץ נודר
כן אחלה תרגיל. אבל אני כנראה אעשה עצירה על החזה כמו בתחרות וזהו. עוד איזה 3-4 שבועות אתחיל

ברוך הבא לפורום.. 😉 (זה מורן)

תודה!

תודה.
כן, מכוון, כנראה רק בנץ' באפריל. עובד על הבעיה של הישבן, לפעמים בכל זאת זה קורה. לגבי עצירה, אתחיל עוד כמה שבועות לעבוד על זה.

בהצלחה! אני באופן אישי מתאמן רק עם עצירה תחרותית, אבל זה רק אני 😃

• פותח/ת השרשור
תודה!

בהצלחה! אני באופן אישי מתאמן רק עם עצירה תחרותית, אבל זה רק אני 😃
פעם שעברה הספיק לי לתרגל עצירה חודש לפני אז מאמין שיהיה בסדר
ותודה, בהצלחה גם לכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית