הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבילים

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
למה במקבילים אומרים לרדת עם הידיים עד 90 מעלות ובסקוואט נגיד צריך לשבור מקביל ולרדת מתחת לבדרך בשביל שהברך לא תחטוף תזעם?
במקבילים לפי ההיגיון זה אותו הדבר אם זה 90 מעלות המרפק אוכלת תזעם לא?

למה במקבילים אומרים לרדת עם הידיים עד 90 מעלות ובסקוואט נגיד צריך לשבור מקביל ולרדת מתחת לבדרך בשביל שהברך לא תחטוף תזעם?
אין לי מילים

• פותח/ת השרשור
אין קשר בין מעלות לבין שבירת מקביל.
חשבתי על זה מתוך היגיון שזה מפעיל את כל הלחץ לתוך הברכיים אבל אז ראיתי תסרטון של אלאן טראל והוא גם אמר את זה בסרטון סקוואט אם אני לא טועה זה למה יורדים למטה יותר לא בגלל חוקי תחרות רק

אני רק יכול לנחש ניחוש פרוע שהוא מתכוון ל-Hip Drive

אני מניח שהכוונה שלו הייתה היא שכמו שבסקווט יורדים מתחת ל90 מעלות במטרה להגן על הברכיים, כך גם הוא שואל אם אותו עניין מתרחש במקבילים? כלומר אם ירידה מתחת ל90 תשמור על המרפקים.

אני רק יכול לנחש ניחוש פרוע שהוא מתכוון ל-Hip Drive
לא יודע איך הגעת לזה 😱
לא יודע מי זועם עליך אם אתה לא יורד מספיק נמוך בסקוואט. אגב בשבירת מקביל אין שום זווית של 90 מעלות, אם כבר יש זווית של 0 מעלות, או 180 תלוי איך תסתכל על זה. בכל אופן לא יודע למה קישרת סקוואט למקבילים, אין קשר ואין משהו דומה בין התנועות. מה שכן, במקבילים מפרק הכתף הוא הבעייתי, אם אתה יורד נמוך מדי אתה יכול להזיק לכתף.
אין קשר בין מעלות לבין שבירת מקביל.
מאז שהתחלתי להתאמן במעלות כבר יש קשר.

לא יודע מי זועם עליך אם אתה לא יורד מספיק נמוך בסקוואט.
ריפ.
אגב בשבירת מקביל אין שום זווית של 90 מעלות, אם כבר יש זווית של 0 מעלות, או 180 תלוי איך תסתכל על זה.
אם השוקיים ניצבות לקרקע אכן נוצרת בינן לבין הירך זוית של 90 מעלות במקביל.
יורדים מתחת למקביל כדי להגיע למתיחה מקסימלית של הגלוטס, המקרבים וההאמסטרינגס. במילים אחרות - כדי לאמן את השרשרת האחורית בדיוק כמו שמאמנים את הקוואדס. אין קשר למקבילים כי זו סיטואציה שונה לחלוטין.

צודק, הישמרו מפני זעמו של ריפ
אם השוקיים ניצבות לקרקע אכן נוצרת בינן לבין הירך זוית של 90 מעלות במקביל.
נכון אבל לא ראיתי מישהו שהשוקיים שלו ניצבות לקרקע בתחתית.
יורדים מתחת למקביל כדי להגיע למתיחה מקסימלית של הגלוטס, המקרבים וההאמסטרינגס. במילים אחרות - כדי לאמן את השרשרת האחורית בדיוק כמו שמאמנים את הקוואדס. אין קשר למקבילים כי זו סיטואציה שונה לחלוטין.
אחלה הסבר

אתה לא יכול להשוות בצורה כזו סקוואט למקבילים. בוא נשווה לג פרס לבנץ פרס בשניהם אתה לוחץ.
בנוסף כמו שאמרו כאן, מפרק הכתף הוא מפרק מאוד רגיש וצריך לנהוג בו בזהירות.

Back
למעלה תחתית