עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אפשר לטבל
תחשב לפי חזה עוף טרי ותשקול לפני
עד היום אני לא מצאתי מתכון שיגרום לך לאהוב חזה עוף בכמויות גדולות
חזה עוף זה דבר שבא לך לקחת את הצלחת להעיף מהחלון
ורק מי שאוכל חצי קילו ביום יבין
הגוף מקבל גם 200 גרם חלבון בארוחה . זה מיתוס שהופרך ממזמןחחח יש טעם לאכול חצי קילו חזה עוף ביום? הבנתי שהגוף לא מקבל יותרמ30 גרם חלבון בארוחה חח אלה אם כן זה אחרת אני מוכן לחיות על 300 400 גרם חזה עוף מסדר לי תתפריט מבחינת קלוריות וחלבון מעולה
זה לא נכוןהבנתי שהגוף לא מקבל יותרמ30 גרם חלבון בארוחה
עם ניסוח כזה אני יכול להסתדר 😃אחת הטעויות הגדולות שאנשים עושים בחיטוב זה שבשביל להוסיף טעם לדברים תפלים שאוכלים לרוב בחיטוב, מוסיפים מלא רטבים מלאים בקלוריות בלי להחשיב אותם
נכון ולא נכון, יודעים שיש גבול כלשהו אבל לא יודעים כמה וזה בטוח יותר מה30 גרם המונפץ. בכל מקרה לא הייתי אוכל הכל באותה ארוחההגוף מקבל גם 200 גרם חלבון בארוחה . זה מיתוס שהופרך ממזמן
אני אוכל בארוחה 500 גרם חזה עוף
"יודעים שיש גבול כלשהו"עם ניסוח כזה אני יכול להסתדר 😃
סוכר, פחות מעניין אם יחשיב את הקלוריות מפחמימה אז לגיטימי.
נכון ולא נכון, יודעים שיש גבול כלשהו אבל לא יודעים כמה וזה בטוח יותר מה30 גרם המונפץ. בכל מקרה לא הייתי אוכל הכל באותה ארוחה
מסכים 😃"יודעים שיש גבול כלשהו"
אז נכון, הגזמתי עם המספרים.
אבל שנינו יודעים, שאתה תקיא את הנשמה מכל מה שאכלת הרבה לפני שתעבור את הגבול הזה.
ולכן זה לא רלוונטי. שכל אחד יאכל איך וכמה שנוח לו.
סביר להניח שנדירים האנשים אוכלים יותר מ-100 גרם חלבון בארוחה של אוכל (ולא אבקות).
אני ובן דוד שלי בערך פעמיים בשבוע אחרי אימון מתפנקים על 660 המבורגר"יודעים שיש גבול כלשהו"
אז נכון, הגזמתי עם המספרים.
אבל שנינו יודעים, שאתה תקיא את הנשמה מכל מה שאכלת הרבה לפני שתעבור את הגבול הזה.
ולכן זה לא רלוונטי. שכל אחד יאכל איך וכמה שנוח לו.
סביר להניח שנדירים האנשים אוכלים יותר מ-100 גרם חלבון בארוחה של אוכל (ולא אבקות).