הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקסטרים / סופר אפקט

ran1995

משתמש מתחיל
136
15
נק' מוניטין:
15
136
15
ראיתי פה בפורום שיש העדפה לחלבון אקסטרים ולא סופר אפקט
אפשר לשאול למה ?
היה לי פח של סופר אפקט טעם שוקו ונהנתי מהמוצר הן מהטעם והן מהערבוב ( אפילו ברמה מעל אופטימום נוטרישן שהיה לי )
לקראת קניה מאמינו , ככה שהתשובה תעזור לי.
ולא להמליץ לי על הפיור בבקשה . הוא כבר בסל הקניות שלי 😃

ראיתי פה בפורום שיש העדפה לחלבון אקסטרים ולא סופר אפקט
אפשר לשאול למה ?
ענו לך על זה, אבל למען הסדר הטוב: היתה, ככל הנראה, בעייה של בקרת איכות בייצור של סופר אפקט, שגרמה לכך שבחלק מהפחים נמצאו שיירי ניילון או משהו דומה (מה שקרה לאחרונה גם עם חטיפי מארס). היצרן לא רצה לקחת אחריות על המוצר הפגום וטען שהבעיה היא איכשהו אצל המפיץ (אמינושופ במקרה שהתפרסם כאן) מה שהגיע עד כדי סכסוך משפטי. מאחר וחלק גדול מקוראי האתר הם לקוחות מרוצים של אמינושופ, אנחנו נוטים לקבל את הצד שלהם בסכסוך.

לגבי פיור, אינני יודע איך בדיוק זה הולך אבל כאשר חברה "מיצרת" אבקת חלבון, או כל מוצר אחר, זה לא אומר בהכרח שהיא מבצעת בפועל את הייצור. היא קובעת מה ייוצר, באילו טעמים, מאיזה חומרי גלם וכד' וכן את רמת הגימור. ה"יצרן" (אמינושופ) גם לא מייצר בעצמו את המיכלים הריקים ואת התויות שמודבקות עליהן, כך שאתה יכול להבין שאותו עקרון פועל גם לגבי האבקה עצמה. בסופו של דבר החלק החשוב שהוא אבקת החלבון עצמה, מיוצר בכלל בתנובה עבור כל היצרנים המקומיים.מה שהיצרן עושה, או לפחות כך אני מקווה, הוא בקרת איכות בלתי מתפשרת של קבלני המשנה שלו.

במוצרים אחרים לפעמים היצרן עוסק רק באריזה, פרסום והפצה. קריאטין הוא דוגמא טובה: כל קופסא שעל התוית שלה כתוב CreaPure מכילה בדיוק אותו קריאטין שנוצר במפעל בגרמניה (או בשלוחה שלו אי שם בעולם).

• פותח/ת השרשור
אם כך אין לי מושג.
עדיף שתשאל אותם בעצמך.

ענו לך על זה, אבל למען הסדר הטוב: היתה, ככל הנראה, בעייה של בקרת איכות בייצור של סופר אפקט, שגרמה לכך שבחלק מהפחים נמצאו שיירי ניילון או משהו דומה (מה שקרה לאחרונה גם עם חטיפי מארס). היצרן לא רצה לקחת אחריות על המוצר הפגום וטען שהבעיה היא איכשהו אצל המפיץ (אמינושופ במקרה שהתפרסם כאן) מה שהגיע עד כדי סכסוך משפטי. מאחר וחלק גדול מקוראי האתר הם לקוחות מרוצים של אמינושופ, אנחנו נוטים לקבל את הצד שלהם בסכסוך.

לגבי פיור, אינני יודע איך בדיוק זה הולך אבל כאשר חברה "מיצרת" אבקת חלבון, או כל מוצר אחר, זה לא אומר בהכרח שהיא מבצעת בפועל את הייצור. היא קובעת מה ייוצר, באילו טעמים, מאיזה חומרי גלם וכד' וכן את רמת הגימור. ה"יצרן" (אמינושופ) גם לא מייצר בעצמו את המיכלים הריקים ואת התויות שמודבקות עליהן, כך שאתה יכול להבין שאותו עקרון פועל גם לגבי האבקה עצמה. בסופו של דבר החלק החשוב שהוא אבקת החלבון עצמה, מיוצר בכלל בתנובה עבור כל היצרנים המקומיים.מה שהיצרן עושה, או לפחות כך אני מקווה, הוא בקרת איכות בלתי מתפשרת של קבלני המשנה שלו.

במוצרים אחרים לפעמים היצרן עוסק רק באריזה, פרסום והפצה. קריאטין הוא דוגמא טובה: כל קופסא שעל התוית שלה כתוב CreaPure מכילה בדיוק אותו קריאטין שנוצר במפעל בגרמניה (או בשלוחה שלו אי שם בעולם).
שאלה אחרונה לפני קניה. אני יודע שכמות הפחמימות יחסית זניחה, אבל למה באבקה של אקסטרים הוסיפו מלטודקסטרין שמעלה את כמות הפחמימות ל6.8 במנה? שוב אני יודע שזה זניח אבל למה הם עשו את זה? מה יתרונות המלטודקסטרין שהם הוסיפו אותו

למה באבקה של אקסטרים הוסיפו מלטודקסטרין
בשביל להמתיק. אם אתה שואל למה הם משתמשים במלטודקסטרין במקום סוכר רגיל, אני משער שזה בגלל המחיר. @AminoShop בטח למדו את הנושא כשהחליטו מה יהיו הרכיבים באבקות שהם מייצרים כך שהם יוכלו לתת תשובה טובה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית