הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlifts

J&B Powerlifting

משתמש מתחיל
91
46
נק' מוניטין:
660
91
46
ביתי 😃
אימון דדליפט מהיום (לא כל הסטים)
6 סטים, חמש חזרות...
132.5 אצלי (מ.ג. 86), 90 אצל בני (מ.ג. 63 גיל 16)

פעם ראשונה שאני מנסה לעשות סומו במשקל שהוא לא חימום, זה הרגיש ממש ממש קל אבל אחרי זה במצלמה ראיתי שהגב עגול אז החלטתי להמשיך את האימון בדדליפט קונבנציונאלי, טיפים לסומו?

בני משפר את הדדליפטים שלו כל אימון...

תרים חזה ותמשוך רק כשהגב ישר לגמרי בסטאפ.
לגבי זה שהגב עגול, לא נראה שזה כבד מידי, נראה כמו סתם חוסר תשומת לב.
חוץ מזה הכל בסדר.

כל הכבוד!

במקומך לא הייתי משנה סגנון דדליפט בסמוך לתחרות במיוחד שאתה לא שולט בטכניקה החדשה.

תמסור לבני שהוא תותח, שיפסיק למשוך עם נעלי ריצה ושלא יתחיל את המשיכה שהמוט לא מעל מרכז הכך רגל, זה מה שמוביל לזינוק של האגן לפני שהמוט מתנתק.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!

במקומך לא הייתי משנה סגנון דדליפט בסמוך לתחרות במיוחד שאתה לא שולט בטכניקה החדשה.

תמסור לבני שהוא תותח, שיפסיק למשוך עם נעלי ריצה ושלא יתחיל את המשיכה שהמוט לא מעל מרכז הכך רגל, זה מה שמוביל לזינוק של האגן לפני שהמוט מתנתק.

לא ניסיתי לשנות סגנון אלא רק לגוון קצת...
דווקא הערתי לבני על המיקום של הרגל מעל המוט היום, צריך לשבת לו על הראש על זה... בקשר לנעליים, הוא מעדיף למשוך בהם זה ממש מוזר לי, להתעקש שינסה את ה ALLSTAR שלו? כי בסקוואט כבר העברתי אותו אליהם...

תודה על התגובות, גם ל DDT... !

לא ניסיתי לשנות סגנון אלא רק לגוון קצת...
דווקא הערתי לבני על המיקום של הרגל מעל המוט היום, צריך לשבת לו על הראש על זה... בקשר לנעליים, הוא מעדיף למשוך בהם זה ממש מוזר לי, להתעקש שינסה את ה ALLSTAR שלו? כי בסקוואט כבר העברתי אותו אליהם...

תודה על התגובות, גם ל DDT... !
הוא מושך רחוק מהגוף והנעל ממש גרועה תתעקש על מעבר לאולסטר

אני לא מבין גדול בסומו, אבל אצלך זה לא נראה כמו סומו, הגב צריך להיות הרבה יותר אנכי, צריך לפתוח יותר רגליים ולקרב את האגן למוט.
להתעקש שינסה את ה ALLSTAR שלו?
כן.
וכל הכבוד!
אה ויש שם איזה בחור שמסתכל לבני על התחת בסט השני, הייתי מציע להזהר ממנו 🙄

אני רק מתחיל בכל הקטע של התרגילים המורכבים (תוכנית SS), אז אין לי ממש זכות להעיר למישהו על איך שהוא עושה כי אני בעצמי לא יודע ממש, אבל לפי סרטונים שראיתי של דד-ליפט - הראשון שעשה נועל את הברכיים מוקדם מדי. אשמח אם מישהו יגיד לי אם טעיתי או משהו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית